- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
Canım doğal yolla kalınca zaten,adetin gecikmiş oluyor ve 1000 nin üzerinde çıkıyor değerin.1000nin üstündekilerede tekrar bakmıyorlar.bizimkiler kıymetli ya ondan bakılıyor bebişim.birde kat kat artması sağlıklı gelişimi olduğunu gösterdiği için bakılıyor,dış gebelik ,kimyasal gebelik bi türlü belli ediyor kendini galiba canım allah esirgesin.
sağol canım bilgi için..anladım
serenayın durumu gibi..inşallah sonucu da benzer pozitifi görürsün..ben de adet olcak gibiydim..ama sonuçAma düşündüğümden daha iyiyim nedense delirdimmi ne:) Bugün test günümdü sabah idrar testi yaptım tek çizgi çok net çıktı. Hastaneden aradılar p.tesi kan testi yaptırın, idrarda çıkmayabilir dediler ama yok boşuna kendimi kasmayım. Zaten bugün aynı zamanda adet günüm. P.tesiye kadar olmazsam belki yaparım bi kan testi ama ben hissediyorum adet olacağımı hafif ağrılar geliyor. Bunada şükür ben hamile olmadığım haberini aldım ya çok kötü bir rahatsızlık haberi alsaydım napardım? Çok şükür kendimi iyi hissediyorum.Allah sağlık sıhhat versin hepimize.öpüldünüz arkadaşlaar
böyle karşılaman da çok güzel,Allahım bu teslimiyetine karşılık versin inşallah canım..