• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım doğal yolla kalınca zaten,adetin gecikmiş oluyor ve 1000 nin üzerinde çıkıyor değerin.1000nin üstündekilerede tekrar bakmıyorlar.bizimkiler kıymetli ya ondan bakılıyor bebişim.birde kat kat artması sağlıklı gelişimi olduğunu gösterdiği için bakılıyor,dış gebelik ,kimyasal gebelik bi türlü belli ediyor kendini galiba canım allah esirgesin.

sağol canım bilgi için..anladım:34:

Ama düşündüğümden daha iyiyim nedense delirdimmi ne:) Bugün test günümdü sabah idrar testi yaptım tek çizgi çok net çıktı. Hastaneden aradılar p.tesi kan testi yaptırın, idrarda çıkmayabilir dediler ama yok boşuna kendimi kasmayım. Zaten bugün aynı zamanda adet günüm. P.tesiye kadar olmazsam belki yaparım bi kan testi ama ben hissediyorum adet olacağımı hafif ağrılar geliyor. Bunada şükür ben hamile olmadığım haberini aldım ya çok kötü bir rahatsızlık haberi alsaydım napardım? Çok şükür kendimi iyi hissediyorum.Allah sağlık sıhhat versin hepimize.öpüldünüz arkadaşlaar:16:
serenayın durumu gibi..inşallah sonucu da benzer pozitifi görürsün..ben de adet olcak gibiydim..ama sonuç :16:
böyle karşılaman da çok güzel,Allahım bu teslimiyetine karşılık versin inşallah canım..

Ama düşündüğümden daha iyiyim nedense delirdimmi ne:) Bugün test günümdü sabah idrar testi yaptım tek çizgi çok net çıktı. Hastaneden aradılar p.tesi kan testi yaptırın, idrarda çıkmayabilir dediler ama yok boşuna kendimi kasmayım. Zaten bugün aynı zamanda adet günüm. P.tesiye kadar olmazsam belki yaparım bi kan testi ama ben hissediyorum adet olacağımı hafif ağrılar geliyor. Bunada şükür ben hamile olmadığım haberini aldım ya çok kötü bir rahatsızlık haberi alsaydım napardım? Çok şükür kendimi iyi hissediyorum.Allah sağlık sıhhat versin hepimize.öpüldünüz arkadaşlaar:16:

Gecmis olsun cnm Hayirlisi olsun sizin icinEvet herseyden önce senin ve eşinin sagligi önemli

allaah ikiz geliyor sanırım :54:

Masallah subhanallah. Ikizler mi geliyor ne ;)

benim 1 tane kaliteliydi digerlerini koymayalim iyiyi olumsuz etkiler dedi turkan hanim. Hulusi hocaya da hic bi sey demedim acikcasi. Boyle guzel degerler olunca bende heyecanlaniyorum. Carsambaya kadar nasil dayanacagim bilmiyorummm. Allahim bekleyen isteyen herkese yasatsin. Ve saglikla kucagina almayi nasip etsin

ay kızlar ikiz midir yaa..ben tekmiş gibi düşünüyorum hep,hayırlısı olsun sağlık olsun da..başım üstüne,ne diyim..benim de biri daha kaliteliydi..
darısı başınızaaaa....

canım aynı doktora gittiğimz için şey sorcam :))) tüp bebek iğnelerinin hepsi göbekten yine vuruluyor değilmi kalçadan hiç iğne oldunmu ben korkarımda :26:

ben yumurta geliştirici iğnelerin hepsini ne yazıkki kalçadan vuruldum haticim..muhtemelen sana da onu vercek :52::52: menogon isimli iğne..bir hafta kullandım,her akşam,korkma yani vurulurken acımıyo da sonrası biraz şeyyyy.....mesela nasıl desem,bugün vurulduğun iğne yeri yarın ağrıyo.yarınki öbür gün...her gün bir kalçan ağrıyo yani:52::52:ama inanki tek sıkıntı o olsun,boşveeerrrr...öteki iğnelerin hepsi göbekten :34:

ay kızlar ikiz midir yaa..ben tekmiş gibi düşünüyorum hep,hayırlısı olsun sağlık olsun da..başım üstüne,ne diyim..benim de biri daha kaliteliydi..
darısı başınızaaaa....ben yumurta geliştirici iğnelerin hepsini ne yazıkki kalçadan vuruldum haticim..muhtemelen sana da onu vercek :52::52: menogon isimli iğne..bir hafta kullandım,her akşam,korkma yani vurulurken acımıyo da sonrası biraz şeyyyy.....mesela nasıl desem,bugün vurulduğun iğne yeri yarın ağrıyo.yarınki öbür gün...her gün bir kalçan ağrıyo yani:52::52:ama inanki tek sıkıntı o olsun,boşveeerrrr...öteki iğnelerin hepsi göbekten :34:
istiyorsan eğer ikiz olur inşallah :10: yapma ya kalçadan iğnemi var :25: ayy inşallah bana onu vermez:1::1: neyse versede sabretcem valla :1:

daha 209uncu sayfadayım. bi aklımdakileri yazıyım da önceeeee :))))) öncelikle hepinize çok çok çok teşekkürler... çok duygulandım inanın.... hemen anlatıyım. saat 5 gibi ameliyata altılar 6 gibi çıktım. tamamen uyumak istedim. sonra uyanınca tam duygusala bağladım. ağladım falan. bu arada doktorum alttan temizleyebilirlerse o şekilde yapacaklarını söylemişti ama olmamış, kesmişler ya beni....:34: sonracığımaaaa ilk gece bayaaaa bi acı idi. narkozu atana kadar ne söylendim ne söylendim. insan kendini bile bile kestirir mi hiç ağrısı sızısı yokken, yaptım ben, hiç mi aklım yoktu benim diye diyeeee geçti zaman. saat 1-2 gibi sonunda attım narkozu, bi yandan söylenip bi yandan dua ediyodum. derken ertesi gün kalktım yürüdüm. hastaneden çıktım. bugün çok şükür duş bile aldım. çok iyiyim kızlar. dua eden, beni merak eden herkese çok teşekkür ederim tekrar. çok duygulandım. iyiki varsınız. çilekliiii çok tebrik ediyorum. okumayı bitirdiğimde halim kalırsa ilk sayfaya nazar boncuğunu koycam tatlımmmmm...

bakalım başka neler olmuş :52::52::52:

canım teşekkürler,darısı başına olsun..sen geldin ya o yeter,koyarsın sonra boncuğumu..:nazar:
çok çok geçmiş olsun..iyi olmana sevindim..kesmişler filan amaa olsun,sağlığına kavuş da..
buraya yazdığına göre,duş aldığına göre çok iyisin maşallah :nazar:
şimdi topla kendini,sonra gelsin bebişlerr,gitsin hüzünlerr:21::21:

Cnm daha önceki mesajlarında tesettürlü olduğunu söylemiştin bişey merak ediyorum transfer den sonra namazını nasıl kıldın ? Oturduğun yerdemi normalmi ? Seni soru yağmuruna tutuyoruz kusura bakma :( negatif sonuç alan arkadaşlar moralinizi yuksek tutmaya çalışın inşallah bir gün hayırlısı ile mucizeler yaşayacağız ☆★☆

kusur filan yoookk..birbirimize ne istersek soralım bence :34:
namaza normal devam ediyorum canım,Allahın izniyle bişey olmaz diye..

Canım çok geçmiş olsun. ..bundan sonrasında allah kolaylıklar versin.rabbim yüzünü güldürsün tatlım. ..

istiyorsan eğer ikiz olur inşallah :10: yapma ya kalçadan iğnemi var :25: ayy inşallah bana onu vermez:1::1: neyse versede sabretcem valla :1:

ne yalan söyliyim tek olsa daha iyi amaa,şimdi bebiş iki tanedir filan,duyunca bozulmasın :9:
sağlıktan başka isteğim yok aslında.......

hadi inşallah vermez o iğneyi :)) ama verirse deee olsun,ay o da sıkıntı olmazsa tüp bebek yaptırdığını anlamazsın ayol..azcık sıkıntı olsun,ağrı olsun :9: :37:

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum ♥ transfer den sonraki ilk üç gün içindedemi normal kıldın cnm :)

Allah affetsin o zaman kılamadım canım..:26::26:
hem lekelenmem oluyodu,ondan endişe ettim,acaba abdestsiz mi sayılıyorum diye..hem de sanırım,tembellik ettim:26:

Merhaba Arkadaşlar;
4 kasım da 3 tane 5. gün embriyosu transferi yapıldı bana.bugün 20.gün ve değerim 20000 lerde.p.tesi ultrasona gircem ama değerim çok yüksek gibi geldi bana ve çok endişeliyim.

daha 209uncu sayfadayım. bi aklımdakileri yazıyım da önceeeee :))))) öncelikle hepinize çok çok çok teşekkürler... çok duygulandım inanın.... hemen anlatıyım. saat 5 gibi ameliyata altılar 6 gibi çıktım. tamamen uyumak istedim. sonra uyanınca tam duygusala bağladım. ağladım falan. bu arada doktorum alttan temizleyebilirlerse o şekilde yapacaklarını söylemişti ama olmamış, kesmişler ya beni....:34: sonracığımaaaa ilk gece bayaaaa bi acı idi. narkozu atana kadar ne söylendim ne söylendim. insan kendini bile bile kestirir mi hiç ağrısı sızısı yokken, yaptım ben, hiç mi aklım yoktu benim diye diyeeee geçti zaman. saat 1-2 gibi sonunda attım narkozu, bi yandan söylenip bi yandan dua ediyodum. derken ertesi gün kalktım yürüdüm. hastaneden çıktım. bugün çok şükür duş bile aldım. çok iyiyim kızlar. dua eden, beni merak eden herkese çok teşekkür ederim tekrar. çok duygulandım. iyiki varsınız. çilekliiii çok tebrik ediyorum. okumayı bitirdiğimde halim kalırsa ilk sayfaya nazar boncuğunu koycam tatlımmmmm...

bakalım başka neler olmuş :52::52::52:
canım arkadasım neler olmuş ya.. cook geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda tamamen iyileştirsin. kendine iyi bak şeker

Merhaba Arkadaşlar;
4 kasım da 3 tane 5. gün embriyosu transferi yapıldı bana.bugün 20.gün ve değerim 20000 lerde.p.tesi ultrasona gircem ama değerim çok yüksek gibi geldi bana ve çok endişeliyim.

maşallah..değerden anlamasam da bana bile yüksek geldi..üçüz mü acaba? ikibin değil yirmi bin değil mi o?yanlış görümüyorum yani :)
hakkında hayırlıs olsun...

kızlar ya bana bi raporsuz veya raporlu ne kadara mal oldu ortalama yazar mısınız? Gecen gunde sordum ama cevap alamadım :25: recaa etsem
raporlu ile raporsuz ortalama yarı yarıya fark ediyor tatlımmmm

ilk deneme mutlu son :) 4 haftalık olmuşuz :)

hahayt da hahaytttttt:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar bebeğim düştü....

Rabbim sabrını versin canım.

canım üzülme lütfen inş bidahaki sefere yüzünü güldürsün rabbim
gerçekten yıpratıcı bebek işleri zor meşaggatli RABBİM o gücü hepimize versin sabırlı ve güçlü olabilelim
ne olur üzülme seni çok iyi anlıyorum bende 3 yasında bebegimi kaybettim ve gerçekten seni anlıyorum
ALLAHIM yar ve yardımcın olsun
bu konuda tüm dertli olan arkadaslarıma sabır ve yüzlerini güldürecek evlatlar nasip etsin RABBİM AMİN

senin için ne yazacağımı bilemedim, dünyanın en büyük acısı olsa gerek. elleri öpülesi kadınsın, çok güçlüsün.... Rabbim sizi cennetinde kavuştursun inşallah

Kader arkadaslarim ben bugün çok duygusalim sizinle paylasmak istedim :( Amin Allahim ben benim gibisenden umut bekleyen can yoldaslari ellerini karinlarina koyup şöyle dua ediyorlardir Allahim bizelere Yüceler yucesi katından rahmetinle temiz sağlıklı bir nesil gönder onu razi oldugun kullarindan et Allahdan korkan kuldan utanan merhametli bir veli olsun anasina babasina vatanina hayırlı bir evlat olsun bizlerde onlara hayirli ana baba olabilelim Kereminle muamele eyle Allahim Gönlümüzu dilegimizi duamizi kendimizi sana teslim ettik kabul eyle vasil eyle Allahim Amin...
:(

aminnnnnnnn

Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)

Cok mutluyumm elim ayagim titriyor soktayimmmmmmm

canım tebriklerrrr:nazar::nazar:

Kızlar sonucum malesef negatif.. Hayırlısı böyleymiş kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım....

Rabbim sabrını versin inşallahhhh....

yok canım delirmek değil, bilmek... Rabbinin senin için nasip ettiğinin en iyisi olduğunu bilmek. ama yine de kan testi yaptırmazsan varyaaaa, bu halimle arkandan terlikle kovalarım. hem annelik için antreman olur, malum anne demek menzilli terlikler demek :D gerçi bizim bebişler çok akıllı uslu olsunlar da terliklere gerek kalmasınnnnn.... senin net sonucun gelmeden bi şey yazmıcam tabloya.

kızlarrr slmmmmmmmmm...bende tüp bebek yaptırdım.pazartesi kanda bakılcak.bugün 10.gün.bendede pko var eşimde sorun yok.1 embriyo transfer edildi..dua edin canlarrrrrrrrrr...

Back