2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ya nolur markasını söyler misin seninkinin

Günaydın canim masaallah hic kilo almamisin Insallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleri gösterir Rabbim sezerede Allahım hakkında hayırlı olani nasip eder ben daha beklemedeyim şaştı bekir selavat getir hesabı ( Allahumme sallı ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammed ) dualarinizi bekliyom Kislar sizlerin dualarıniz kabul olur optum hepinizi

amayammmm, canım benim... bugün nasılsın canım... yeğenlerim güzelce yerleştiler inşallah... anne edecek onlar seni... önce sen, peşinden son kalan bizlerde gelir inşallah...

mügecim gözün aydın, allah mutluluğunuzu daim etsin, evladınla hayırlı, uzun ömürleriniz olsun inşallah...

kalinkam sen nasılsın, yeğenimiz nasıl canım kardeşim... annesine kendini hatırlatıyor mu hep... öpüyorum onu çokk..

minicacım, canım, siz nasılsınız yeğenimle... ay bu ne güzel bir ömür, bir sürü yeğenimiz var, ve yeğenlerimizin de bir sürü teyzesi var... yeğenimi hissetmeye başladın mı, doktor kontrollerini takip ediyorum ve hep dua ediyorum canım... içimden hep kızçe geçiyor sana can yoldaşı olsun diye...

nazancım sen nasılsın canım... eşine kavuştun çoook şükür...

haticim, selincim sizler de iyisinizdir inşallah... haticim ayrıldın mı işten canım...

sezer tüm dualarımız seninle...

melindam, merve aydın, bebek, kalbimdesin, 4343 kızçeler hadi bismillah biz de yola çıkalım artık ... ben kırmızıları bekliyorum... 20 si gibi tedaviye başlayacağım inşallahhh...

kızçeler hepinizi öpüyorum... sevgi ve dua ile kalın

canım bende dört gözle tedaviye başlamayı istiyorum.Lanet sgk şartı olan 3 yıllık evliliğin dolmasını bekliyorum çok şükür ki 2ay kaldı.Rabbim son tedavimiz olmasını ve bu tedavi de bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sen önden ayağını sürü inşallah kalan bikaç kişi olarak bizlerde peşinden geleceğiz Allah ım nasip ederse

Gunaydin sekerim,tum dualarina amin diyorum.tabiki her zaman diyorum tedavi olan ve evlat hasreti ceken arkadaslarima nasip et diye..sen eylul gibi baslicaksin diye hatirliyorum,nooldu,ertelediniz mi yoksa?

Gunaydin sekerim,tum dualarina amin diyorum.tabiki her zaman diyorum tedavi olan ve evlat hasreti ceken arkadaslarima nasip et diye..sen eylul gibi baslicaksin diye hatirliyorum,nooldu,ertelediniz mi yoksa?

Insallah tatlım evet bisde baslicaktik ama evdeki hesap çarşıya uymadı hep bi engel cikiyo tedaviye gerek kalmadan süpriz yapsa bari ne Gusel olur hatirlarmisiniz bilmem bu topikde varmiydi bilmiyorum ama gus güzeli diye arkadaşımız vardı hep negatif hic umudum yoktu diyodu bebisi tedaviye gerek kalmadan süpriz yapmış simdi 5 aylık Allahım herkesin gönlüne gore versin Rabbim buyuk isteyince herseyvoluyo tatlım kendine çoook iyi bak ceviz fındık badem yemeyide ihmal etmeyin optummmmmmm

Guzbaharcim iyiyim sagolHenuz pek bebiki hissetmiyorum,kasilma-batma haricinde..allahim hepinize en kisa zamanda versin beklenen bebisler..tedavine bu ay baslamana cok sevindim,mayis beben olsun insallah:))

En kisa zamanda tedaviye baslayin insallah..ben de cok arzu etmstim tedavi olmaya gerek kalmadan..aslinda evlendikten sonra esimle soyle deyip guluyorduk,bebegin surpriz gelmesi lazim yoksa bize kalirsa yapmayiz..buyuk konusmamak lazimmis meger( surpriz isterken kismet etmedi allah, 3asilama,2tup denetti bana istemeyen sen misin,bak nasil istersin diye,allah buyuk

Canim,bekliyorsun diye kizma,herseyde bi hayir vardir.en belirgin olani bak ne guzel kilo verdin..belki para biriktirdin,daha cok bilgi sahibi oldun...bu arada sizin is meseleniz vardi,noldu son durum,iyi misiniz?

Canim benim inşallah bu tedavide yavruna kavusursun bu topik bizim ugurlu topigimiz hepimizkalıp artık bebislerimizden konusucaz önce sizler başlayın tedaviye ekimde arkanızdan geliyorumkendine çok iyi bak öpüyorum

Kiz amayaa naber,nasil gidiyor taze anne
Kendini cok yormuyorsun umarim,beslenmene de dikkat et..sanirim dun ufak bi kanaman olmus,tutunma isareti olabilir..benim embriyolog dollenmenin genelde 7.gunu olur tutunma demisti..senin de buna uyuyor di mi?

Canim,bekliyorsun diye kizma,herseyde bi hayir vardir.en belirgin olani bak ne guzel kilo verdin..belki para biriktirdin,daha cok bilgi sahibi oldun...bu arada sizin is meseleniz vardi,noldu son durum,iyi misiniz?

öyle kuzum vardır herşeyde bir hayır.evet hatta 3 kilo daha versen iyi olur dedi doktor. para biriktirmek malesef canım öncekinin borcunu anca bitirdim. Kredi çekeceğim yada k.kartlarına borçlanacağım eşim çalışmıyor hala iş bulamadı bende şirket kapanana kadar burdayım 3-5 alıyorum az da olsa.napim işten çıksam başka işe başlayamam bu kadar izin alamam zaten tedaviyi öğrenseler hiç işe almazlar.Rabbim büyüktür tedavi işini de ertelemek istemiyorum.Borca gireceğim mecbur öyle yada böyle halledeceğim bulacağım bi yerlerden Allah ım yardım etsin ödeme kolaylığı versin inşallah bana ve hepimize

Canimmmm beniiimmmm.... Bebikolar iyiler bugun de yerlesme calismalarina devam ettiklerini bi damlacik turuncu kan ile(evet ne pembe ne kahverengi nede kirmizi, bildiginiz turuncu.... kinali kuzularim beniiimmmm havuç kafa mi olcaklar nedir ) haber verdiler bugun de.... Aksam kocama dedim bebikolardan haber var, nasi yani dedi " yerlesmeye baslamislar bende dokuz ay kisa zaman degil iyiceee yerlesin dedim bebikolara" dedim.... Hayal dunyamin genis oldugunu soyledi.... Peeehhhh su erkekler gercekten hic anlamiyo kadin ruhundan.... Sonra egunalin sitesinden bi tablo vardi gun gun karnimizdayken olmasi gerekenlerle ilgili... Bak dedim bugun yerlesme baslamis yarin obur gun de devam edicekmis

Aslinda benim de doktorun verdigi test tarihim 20 si beklerim belkiiiii.... İnsallah guzel haberlerle devam edebiliriz, yoksa kocam omru billah hayalperestligimi dalga konusu yapar :) senden de mervedende melindamdan da 4343tende guzel haberler alcaz insallaaahhh

Sezeri bende cok merak ediyorum insallah guzel haberler verir bizeeeee....

Hayirli cumalar cunlemizeeee....

Son düzenleme:

Kiz yetmiyo muymus da daha 3kilo diyor,ben 61dim tabi aslinda ne kadar zayif o kadar iyi,bi de senin yasin kucuk,zayifla tabi..
Allah kolaylik versin,zor isler bunlar..allah kazanci az olanlara yardim etsin..bizim de bu ay, ilk defa sikistik paraya..hastane taksit yapmamisti,bankaya fark verip taksit yaptirdim bende o zaman.ama derler ya bebek kismeti ile gelir diye,benim de 3yildir alamadigim para ilk muayene gittigim gun hesabima yatmisti:)) siz baslayin,esine is de cikar,borcunuz da kapanir canim

kuzucuklar yerleşiyor annesi maşallah onlara hayal perest olmasak bu dönem nasıl atlatılır.Rabbim sabrını veriyor. güzel güzel yerleşsinler inşallah

sen al güzel haberleri sonra güzbahar sonra da sırasıyla biz alacağız inşallah hayırlı ve güzel haberler

beklerken versen daha iyi olur dedi zaten spora devam veririm inşallah daha iyi olur benimde hedefim aminnnnn canım Allah ım hepimize ödeme kolayığı versin inşallah. hastaneler taksit yapmıyor bende ya senin gibi karta yaparım yada kredi blmiyorum bakcam artık.evet kısmetiyle gelecek inşallah yavrularım gönlümden geçen hep ikiz bu sefer 2 transfer olacak nasipse Rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı etsin inşallah senin de ödemeyi alman ne güzel olmuş Rabbim yardım eder biliyorum çok şükür bu halimize de

Kiz amayaa naber,nasil gidiyor taze anne
Kendini cok yormuyorsun umarim,beslenmene de dikkat et..sanirim dun ufak bi kanaman olmus,tutunma isareti olabilir..benim embriyolog dollenmenin genelde 7.gunu olur tutunma demisti..senin de buna uyuyor di mi?

İyidir tatlim nasi oliyim yatiyom kalkiyom az ders calisiyorum sonra skiliyorum... Ben aklima direkt tutunma kanamasini getirmeyi tercih ettim aten canim, umarim ki oydir. Dun ve budun de once 1 sonrasindaki zamam dilimi icinde 2 damla dah goruldu... Bunlarin iyiye isaret oldugunu dusunuyorum. Meleklerim bana mesaj gonderiyolar :) iyi olduklarini ve yerlesme calismalarina basladiklarini soyluyolar insallah sabah kahvaltida mutlaka haslanmis yumurta yapiyorum kendime
Yanina helva, peynir zeytin, bal.mutlaka.... Sonra badem gindik yiyorum gun icinde zaten sık sık aciktigim icin atistirmak amacli salatalik soyup yiyorum, domates biber falan yiyorum. Bunlar annemin bahcesinden ve gayet dogal urunler bu arada baskaaa meyve yiyorum yine, sonra erik komostosu yaptim en doalindan onu iciyorum. Bol su iciyorum. 5-6 litre kadar... Ayrica kuru kayisi yitorum hergun bikac tane. Simdilik sıkıntım yok Kanama gorunce ayaklarimin altina yastik koyup uzaniyorum. Ayrica ayaklarim usudugunden corapla dolaniyorum... Bu da yeni cikti, bi donuyo bi terliyo... Hatta uzun bacak kalin bi de tayt var ustumde ve uzaninca da polar ortuyorum uyuyakalabiliyorum cunku ustum acik kalmasin diye... Belimi gobegimi kapali tutmaya ozen gosteriyorum. Bu kadar baska oneriniz varsa dinleyebilirim. Gun boyu yatmiyorum kan dolasimi onenli bence, yuruyorum ev icinde. Ayrica saat 17 de igne olmak icin evden cikiyorum yaklasik 7-8 dk yuruyorum... Gidis donus toplam o kadar... İgne ilac ve jeli mutlaka saatinde aliyorum. Alarm kurdum tele.... Tedbir aldim takdir Allahin diyorum kisacasi :)

Son düzenleme:

Bence gayet iyi bakiyorsun kendine..ilave olarak biyerlere uzanma,yere egilme..benim de aksamlari ayaklarim yaniyor ates gibi normalde buz olurdu..insallah 20agustos guzel haber vereceksin bize

Bence gayet iyi bakiyorsun kendine..ilave olarak biyerlere uzanma,yere egilme..benim de aksamlari ayaklarim yaniyor ates gibi normalde buz olurdu..insallah 20agustos guzel haber vereceksin bize

Uzanma egilme agir kaldirma uclusunu yasakladim zaten hatta kocama da demistim pc den bi sey sordu su yuvarlak sey varya ona tikla diyip elimle gostermek icin uzattim.... Dur dur sen uzanma soyle yeter dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…