2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım tatilin iyi geçmiş ne güzel çok sevindim. Ben iyiyim doktor randevum iyi geçti çok şükür. Ense kalınlığı falan ölçüldü sıkıntı yok. İkili tarama için de kan verdim haftaya sonuçlanacak. Tam kan istedi bir de. Ensesini ölçmek için pozisyonunu değiştirmesini bekledik uzun süre, o dönene kadar uzun uzun iZLedik çok güzeldi. Parmaklarını bile gösterdi sıpa :)) önümüzdeki hafta crinone ve clexanedan da kurtuluyorum çok mutluyum çok :) sen de habersiz bırakma canım doktor sonrası yaz bana. Öpüyorum ikinizi de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende fsh ile amh arasındaki uçurumu anlamaya çalıştığımdan sordum zaten..... çünkü amh böyleyse fsh ın da 10+ olması gerekir normal şartlarda... bence de doktorunu dinle d.k.hapını bırak bi süre eşin korunsun sen sonraki reglinde tekrar baktır..... umarım doktorun haklıdır; d.k.haplarının etkisidir bu durum..... amh yi özel de mi yaptırdın yapan devlet var mı bilmiyorum ama...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, inşallah birşey olmaz. Kaç haftalıksın?

Sagol insallah. Sim doktordan geldim cok sukur bebegin durumu iyiymis. Keseye uzak bolgelerde kanamalar oluyormus, rahim agzindan da geliyor olabilir dedi. Bebegim suan 10 haftalik. Progestan igne zaten oluyordum bir de progestan hap verdi. Iyi olacak insallah hersey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

özelde yaptırdım canım ... asıl ama kendi doktorum değil bunu yapan .kendi doktorumun özel muayenesi var.
bunu yapan doktor bir hastanenin tüp bebek doktoru...
tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım ve sigorta belli hastanelerde geçiyor medicalpark mesela orada bi doktor seçtim ve gittim.
bu hastanedeki doktor telefonda d.k. nı bırakma dedi ..hatta hapa ara verip korunmaya devam etmemelisin biran önce hamile kalmalısın ama gel bi yüzüze konuşalım eşinde gelsin dedi .

ama kendi doktorum bence hapı bırak fsh ın ve Lh ın iyi amh daki bu durum haptan bence dedi.
inşallah öyledir bu akşam hapta adetten sonra 3. mü içeçektim henüz yeni olduğu için içme dedi doktorum... bu gecenden itibaren içmicem hapı.. ama biran kalp atışlarım hızlandı içmde fırtına koptu sanki hastanedeki doktor sonuçlar fazla kötü deyince..

hastaneler para tuzağı arkadaşım insan güvenemiyorki para için seni perişan ediyorlar
ama 0,15 amh eğer benim gerçek değerimse durumum vahim allah yardımcım olsun

insallah haptandir canim, biraz ara ver ve yeniden yaptir testi tatlim... Seni ve icindeki firtinayi, kalp atislarinin hizlanmasini o kadar iyi anliyorum ki anlatamam... İnsallah haptandir tatlim

ikizler geliyor desenneee valla icime oyle dogdu :) hayirli ugurlu olsun tatlim...guzel haberlerini 4 gozle bekliyorummm
Hayirlisi diyelim canim yaaaaa... Gonlumdekinin tekiz oldugunu biliyosunuz :) ama artik ikiside gelecekse de gelme diycek halim yok yaaaa

Teşekkür ederim amayaa inşallah ikinci tahlil de sonuç daha iç açıcı olur
.. allahım aratmasin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinnnnnnnlar nasilsiniz mutlu gunleerrrrr
Amayacim nasilsin guselbgidiyodur insallah bebislerin sana tutunuyorlardir insallah guzel haberlerini bekliyoiruz

Gunaydinnnnnnnlar nasilsiniz mutlu gunleerrrrr
Amayacim nasilsin guselbgidiyodur insallah bebislerin sana tutunuyorlardir insallah guzel haberlerini bekliyoiruz
çok uykum var ve sürekli açım onun dışında bi sıkıntı yok tatlım... 13 eylülde görevde yükselme sınavı var, ders çalışmak için mükemmel zamanlama oldu

çok uykum var ve sürekli açım onun dışında bi sıkıntı yok tatlım... 13 eylülde görevde yükselme sınavı var, ders çalışmak için mükemmel zamanlama oldu

Insallah her ikisindede yuzun guler .aclik ve uyku bebislerin habercisidir insallah .gonlunce olsun Jersey Canm. burada Yagmur yagiyir ayni sonbahar havasi gibi ayni serin sevgiler optummm

Canim,parmaklari olcak kadar buyumus mu yesinler onu
Benim muayenem bugundu ama benim dr tatilde,o yuzden pzt erteledim.crinoneyi bende sali biraktim.aslinda cuma birak demisti ama kalan ilaclar ziyan olmasin diye bikac gun fazladan kullandim ben bayramda siz ne yaptiniz bakiim?
Bende sizi opuyorum

Nazancimmmm Nasilsin iyimisin
Zaman Su gibi akip geciyor dimi sezerden haber varmi cokdam beri sesii solugu cikmiyor yada : ben gormrdim
Allshim hepinizin evlatlsrini saglikla kucaginuzi aldirsin darisi bizlerin basina Kilo aldinmi kuzum gobus yavas yavas cikiyordur massallah

canım benimki angel talk değil markası ama daha erken zaten sana duyulması için 20. Haftadan sonra ancak duyulur ben 24 haftadan sonra almıştım cihazı.

o zaman geri gönderiyorum boşu boşuna 80 liram gitti ya tüh.bide ilk gün kendi kalp atışımdan duydum çalışıyo dedim ertesi gün denedim hem kulaklığı bozulmuş hem çalışmıyo.boşver gönderiyorum bende yarın

TABİ İADE ET CANIM. HAKKIN VAR ZATEN. HEM O MARKA İYİ DEĞİL BİLDİĞİM KADARIYLA. BENİMKİ DIŞARI VERİYO HOPARLÖR GİBİ HEM DE EKRANI VAR KALP ATIM HIZINI GÖSTERİYO BEBİŞİN. BEBİŞİN KALP ATIŞI SENİN KALP ATIŞININ 2 KATIDIR. ÇOK HIZLI ATIYO BEBİŞLERİN MAŞALLAH

Canim tesekkur ederim cok iyiyim ben,sen nasilsin?
Henuz kilo almadim hatta verdim test zamani 61kg idim,simdi 12.haftami yasiyorum 60kg yim ama bikac haftadir boyleyim..aksamlari az yemeye calisiyorum.normalde yedigim fazla geliyor simdi..fazla gelince zaten otomatik olarak midemden cikiyor ama gobegim var yaa,kullandigim jelden sanirim..nerdeyse 4-5aylik gibi icime de cekemiyorum..
Sezeri bi ara. Okudum,3bebek duruyordu,bu aralar kontrolu olmali,kendiliginden biri gitmediyse dru alacakti( onun sikintisini yasiyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…