Canım tatilin iyi geçmiş ne güzel çok sevindim. Ben iyiyim doktor randevum iyi geçti çok şükür. Ense kalınlığı falan ölçüldü sıkıntı yok. İkili tarama için de kan verdim haftaya sonuçlanacak. Tam kan istedi bir de. Ensesini ölçmek için pozisyonunu değiştirmesini bekledik uzun süre, o dönene kadar uzun uzun iZLedik çok güzeldi. Parmaklarını bile gösterdi sıpa :)) önümüzdeki hafta crinone ve clexanedan da kurtuluyorum çok mutluyum çok :) sen de habersiz bırakma canım doktor sonrası yaz bana. Öpüyorum ikinizi de.Minicacim canim tesekkur ederim..bayrama gittim Ankaraya,uzattim tatilimi dun aksam donebildik:) aile baska tabi,herkes cok sevindi..ekmek elden su golden yasadim valla superdiikili test tarihimi degistirip yarina erteledim.sanirim en basindan beri ilk defa dr gormeden 2hafta gecirebildim
Sen nasilsin? Bugun kontrolun varmis,sonucunu merak ederim,yaz..ikili test ne zaman yapilacak sende? Opuyorum
canım bende fsh ile amh arasındaki uçurumu anlamaya çalıştığımdan sordum zaten..... çünkü amh böyleyse fsh ın da 10+ olması gerekir normal şartlarda... bence de doktorunu dinle d.k.hapını bırak bi süre eşin korunsunsevgili amayaa bu tahliller yapıldığında reglin 3. günüydü..
ama şu varki benim devam ettiğim başka bir doktor var tahlilleri onada gönderdim .
o da dediki sen zaten doğum kontrol hapı kullandığın için amh değerin böyle düşük olabilir .
çünkü doğum kontrol hapı zaten yumurtlamayı baskılıyor.
eğer o kadar kötü durumda olda LH VE FSH değerlerinde kötü durumda olur.
sen bu ay doğum kontrol hapı kullanma ve regl olduktan sonra tekrar bunlara baktır. dedi...
ama hastanedeki doktor d.k. hapına ara verme dedi.
kafam allak bullakl
Geçmiş olsun, inşallah birşey olmaz. Kaç haftalıksın?
canım bende fsh ile amh arasındaki uçurumu anlamaya çalıştığımdan sordum zaten..... çünkü amh böyleyse fsh ın da 10+ olması gerekir normal şartlarda... bence de doktorunu dinle d.k.hapını bırak bi süre eşin korunsunsen sonraki reglinde tekrar baktır..... umarım doktorun haklıdır; d.k.haplarının etkisidir bu durum..... amh yi özel de mi yaptırdın yapan devlet var mı bilmiyorum ama...
Aldim geldim canlarim... Hatta bana da se gibi 15 gun sonraya verdi test tarihini! İnsallah senin gibi dwvam ederim ne diyim
Unbelivable...canımcım mesaj kutun çok dolmuş :)
Kızlar ben küçük prensesimi kucağıma aldım darısı hepinizin başına allahım benim yavrumdan daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah...
insallah haptandir canim, biraz ara ver ve yeniden yaptir testi tatlim... Seni ve icindeki firtinayi, kalp atislarinin hizlanmasini o kadar iyi anliyorum ki anlatamam... İnsallah haptandir tatlimözelde yaptırdım canım ... asıl ama kendi doktorum değil bunu yapan .kendi doktorumun özel muayenesi var.
bunu yapan doktor bir hastanenin tüp bebek doktoru...
tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım ve sigorta belli hastanelerde geçiyor medicalpark mesela orada bi doktor seçtim ve gittim.
bu hastanedeki doktor telefonda d.k. nı bırakma dedi ..hatta hapa ara verip korunmaya devam etmemelisin biran önce hamile kalmalısın ama gel bi yüzüze konuşalım eşinde gelsin dedi .
ama kendi doktorum bence hapı bırak fsh ın ve Lh ın iyi
amh daki bu durum haptan bence dedi.
inşallah öyledir bu akşam hapta adetten sonra 3. mü içeçektim henüz yeni olduğu için içme dedi doktorum... bu gecenden itibaren içmicem hapı.. ama biran kalp atışlarım hızlandı içmde fırtına koptu sanki hastanedeki doktor sonuçlar fazla kötü deyince..
hastaneler para tuzağı arkadaşım insan güvenemiyorki para için seni perişan ediyorlar
ama 0,15 amh eğer benim gerçek değerimse durumum vahim allah yardımcım olsun
Hayirlisi diyelim canim yaaaaa... Gonlumdekinin tekiz oldugunu biliyosunuz :) ama artik ikiside gelecekse de gelme diycek halim yok yaaaaikizler geliyor desenneee valla icime oyle dogdu :) hayirli ugurlu olsun tatlim...guzel haberlerini 4 gozle bekliyorummm
çok uykum var ve sürekli açımGunaydinnnnnnnlar nasilsiniz mutlu gunleerrrrr
Amayacim nasilsin guselbgidiyodur insallah bebislerin sana tutunuyorlardir insallah guzel haberlerini bekliyoiruz
çok uykum var ve sürekli açımonun dışında bi sıkıntı yok tatlım... 13 eylülde görevde yükselme sınavı var, ders çalışmak için mükemmel zamanlama oldu
Kızlar ben küçük prensesimi kucağıma aldım darısı hepinizin başına allahım benim yavrumdan daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah...
Canım tatilin iyi geçmiş ne güzel çok sevindim. Ben iyiyim doktor randevum iyi geçti çok şükür. Ense kalınlığı falan ölçüldü sıkıntı yok. İkili tarama için de kan verdim haftaya sonuçlanacak. Tam kan istedi bir de. Ensesini ölçmek için pozisyonunu değiştirmesini bekledik uzun süre, o dönene kadar uzun uzun iZLedik çok güzeldi. Parmaklarını bile gösterdi sıpa :)) önümüzdeki hafta crinone ve clexanedan da kurtuluyorum çok mutluyum çok :) sen de habersiz bırakma canım doktor sonrası yaz bana. Öpüyorum ikinizi de.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bitanem bende angel talk marka aldım ama arızalı gibi geldi sence geri gönderim mi napim
canım benimki angel talk değil markası ama daha erken zaten sana duyulması için 20. Haftadan sonra ancak duyulur ben 24 haftadan sonra almıştım cihazı.
o zaman geri gönderiyorum boşu boşuna 80 liram gitti ya tüh.bide ilk gün kendi kalp atışımdan duydum çalışıyo dedim ertesi gün denedim hem kulaklığı bozulmuş hem çalışmıyo.boşver gönderiyorum bende yarın
Nazancimmmm Nasilsin iyimisin
Zaman Su gibi akip geciyor dimi sezerden haber varmi cokdam beri sesii solugu cikmiyor yada : ben gormrdim
Allshim hepinizin evlatlsrini saglikla kucaginuzi aldirsin darisi bizlerin basina Kilo aldinmi kuzum gobus yavas yavas cikiyordur massallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?