embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee
dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolurrrr.... salıya kadar gidebilsin bebişlerimmmmm, salıya kadar gitsin sonrasında da göbeğimde can bulsunlar inşallahhhhhhhhh
Selam kizlar hepinizi coooook ozledim. Surekli yatiyorum ve acillerdeyim. Kafami kaldirdikca kusuyorum. Sizi unuttum sanmayin sakin. Buyuk olasilikla onumuzdeki hafta reduksiyon olacak. Tek yumurta ikizlerim ortak plesanta paylasiyorlarmis. O nedenle dr tek olani alacagiz dedi. Hic istemiyorum Allahimm bir mucize olsun da biri kendiliğinden gtsin diye surekli dua ediyorum. Baska dra da gittim. Ucu kalsin dersen hepsinden vazgecmen gerekir
6 ayi bile goremezler dedi. Rahim yapım dar, bunyem de cok zayifmis. Rabbim hepimiz için hayirlisini nasip eder insallah. Siteye giremesem de dualarim hep sizinle. Hepinizi kocamaaaaan öpüyorum
ay canım benimmmmm, tek olsun benim olsun inşallahhhh
gözün aydın tatlım, Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersinnnnn
amin canım inşallahhhhh
inşallah tatlımmmmm, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim sana da.....
kızlar 16.haftaya kadar dayanamadım sabah başka bi hastaneye gittim bebeğimi hissetmiyorum ddim doktor güldü :))) gayet sağlıklıymış maşallah.ama rahimde kasılmalar var istirahat etmelisin çalışman senin zararına dedi.pazartesi patronla konuşup işten çıkcam kızlar ben.bebeğimden önemli olamaz hiçbirşey değil mi :26: bu arada yüzüstü yatmış poposunu dönmüş bize cinsiyetide göremedik bakın teyzeleri
Eki Görüntüle 1206175
Maşallah kocaman olmuşBenimki de o kadar olsaydı :18: Her randevuda daha çok tırsıyorum çünkü ben de hissetmiyorum yaa napıcaz:18::18::18::18:
Amin canım inşallah🙏🙏 kuzum birde hastane ücreti ne kadar:26:
kızlar 16.haftaya kadar dayanamadım sabah başka bi hastaneye gittim bebeğimi hissetmiyorum ddim doktor güldü :))) gayet sağlıklıymış maşallah.ama rahimde kasılmalar var istirahat etmelisin çalışman senin zararına dedi.pazartesi patronla konuşup işten çıkcam kızlar ben.bebeğimden önemli olamaz hiçbirşey değil mi :26: bu arada yüzüstü yatmış poposunu dönmüş bize cinsiyetide göremedik bakın teyzeleri
Eki Görüntüle 1206175
teyzesi yesin onu aynı benim kız gibi şimdi cinsiyeti göstermemek için kapaklanır sonrada foto vermemek için ellerini yumruk yapıp yüzünde tutar çekecegimiz var bizim bunlardan
Eki Görüntüle 1206175
canım ben aralıkta tedavi oldum o zaman hastaneye 4250,ilaçlara 800 tl vermiştik.ücretler hala aynı mı değişti mi bilmiyorum
teyzesi yesin onu aynı benim kız gibi şimdi cinsiyeti göstermemek için kapaklanır sonrada foto vermemek için ellerini yumruk yapıp yüzünde tutar çekecegimiz var bizim bunlardan
ay mira sence kız mı ya allahım yanazlı olcak bzim çocuklar desene
Teşekkür ederim canım fiyati öğrendim 4450 olmuş ilgin için çok saol
Oy kuzum kocaman olmuşbence erkek en başından beri biliyorsun erkek diyorum seleni bildim sıra sende
kime sorsam kız erken hareketlenir diyor ee sende benim gibi normalden erken hissediyorsun kız gibime geliyor.öncelikle sağlıklı olsunda ikisine de ihtiyaç var.dr bana cinsiyetini söyleyeyim mi dedi siz bilirsiniz deyince şaşırdı 9 sene sonra gelen bebeği merak etmiyormusunuz ediyorum ama benim için önce sağlık hem ikiside lazım ee tabi bide kız olursa dedim adam bastı kahkayı kayserililer genelde erkek çocuk düşkünüdür çünkü.
haha kayserilimisin sen :)))) canım benim aynen katılıyorum 2 sene bekledim bu bebeği ama onca ameliyat onca uğraş 2 kez tüp 1 kez aşılama artık unutmak istiyorum ve bebeğimi kucağıma almak istiyorum.bu arada nasip olursa doğumdan sonra ben korunmayı düşünmüyorum peşpeşe 3-4 tane istiyorum sen napmayı düşünüyorsun :)
evet kayseriliyim şuan sonrasını hiç düşünmüyorum canım hakkımızda hayırlısını RABBİM bilir deyip çıkıyorum işin içinden
Ayy canım benimne demek canım her zaman yardımcı olabilecegim bişey olsun yeterki.yanına düşer dra bile gelirim yeterki güzel haberlerimiz mutluluklarımız çoğalsın
selenin kesinleşti dimi oy maşallah :))) benmki hiç göstermedi bile ya :))) bu arada ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum bakalım nolcak ya :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?