2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canim cok sevidim guzel haberleirni bekliyorumm

insallah hersey gonlunce gelisir arkadasim Allah kolaylik versin tum zor durumda olanlaraa

kızlar 16.haftaya kadar dayanamadım sabah başka bi hastaneye gittim bebeğimi hissetmiyorum ddim doktor güldü :))) gayet sağlıklıymış maşallah.ama rahimde kasılmalar var istirahat etmelisin çalışman senin zararına dedi.pazartesi patronla konuşup işten çıkcam kızlar ben.bebeğimden önemli olamaz hiçbirşey değil mi :26: bu arada yüzüstü yatmış poposunu dönmüş bize cinsiyetide göremedik bakın teyzeleri

Eki Görüntüle 1206175

Sağol cnm, seninde tedavin inşallah pozitif sonuçlanacak. Herşey gönlüne göre olsun.

Maşallah kocaman olmuş Benimki de o kadar olsaydı :18: Her randevuda daha çok tırsıyorum çünkü ben de hissetmiyorum yaa napıcaz:18::18::18::18:

Maşallah kocaman olmuş Benimki de o kadar olsaydı :18: Her randevuda daha çok tırsıyorum çünkü ben de hissetmiyorum yaa napıcaz:18::18::18::18:

aman ben gibi yapma ya boşver. bebek büyüdüğü için genişliyor artık ve 20.haftaya kadarda hissedemeyiz.kötü birşey olsa hissedermişiz sakın korkma rahat ol ya hamdolsun :)))

Amin canım inşallah🙏🙏 kuzum birde hastane ücreti ne kadar:26:

canım ben aralıkta tedavi oldum o zaman hastaneye 4250,ilaçlara 800 tl vermiştik.ücretler hala aynı mı değişti mi bilmiyorum

teyzesi yesin onu aynı benim kız gibi şimdi cinsiyeti göstermemek için kapaklanır sonrada foto vermemek için ellerini yumruk yapıp yüzünde tutar çekecegimiz var bizim bunlardan

teyzesi yesin onu aynı benim kız gibi şimdi cinsiyeti göstermemek için kapaklanır sonrada foto vermemek için ellerini yumruk yapıp yüzünde tutar çekecegimiz var bizim bunlardan

ay mira sence kız mı ya allahım ya nazlı olcak bzim çocuklar desene

Oy kuzum kocaman olmuşbence erkek en başından beri biliyorsun erkek diyorum seleni bildim sıra sende

Teşekkür ederim canım fiyati öğrendim 4450 olmuş ilgin için çok saol

ay mira sence kız mı ya allahım ya nazlı olcak bzim çocuklar desene

kime sorsam kız erken hareketlenir diyor ee sende benim gibi normalden erken hissediyorsun kız gibime geliyor.öncelikle sağlıklı olsunda ikisine de ihtiyaç var.dr bana cinsiyetini söyleyeyim mi dedi siz bilirsiniz deyince şaşırdı 9 sene sonra gelen bebeği merak etmiyormusunuz ediyorum ama benim için önce sağlık hem ikiside lazım ee tabi bide kız olursa dedim adam bastı kahkayı kayserililer genelde erkek çocuk düşkünüdür çünkü.

Oy kuzum kocaman olmuşbence erkek en başından beri biliyorsun erkek diyorum seleni bildim sıra sende

selenin kesinleşti dimi oy maşallah :))) benmki hiç göstermedi bile ya :))) bu arada ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum bakalım nolcak ya :))))

haha kayserilimisin sen :)))) canım benim aynen katılıyorum 2 sene bekledim bu bebeği ama onca ameliyat onca uğraş 2 kez tüp 1 kez aşılama artık unutmak istiyorum ve bebeğimi kucağıma almak istiyorum.bu arada nasip olursa doğumdan sonra ben korunmayı düşünmüyorum peşpeşe 3-4 tane istiyorum sen napmayı düşünüyorsun :)

evet kayseriliyim şuan sonrasını hiç düşünmüyorum canım hakkımızda hayırlısını RABBİM bilir deyip çıkıyorum işin içinden

Benim de 8. Haftada bayramın ilk günü kanamam oldu. Adet kanaması gibiydi. Düşük yapıyorum diye çok korktum .Acil e gittik düşük önleyici iğneyle serum takıldı .neyse kanamam çok devam etmedi ve kesildi. Bebeğimi ultrasonda görünce ve sağlıklı olduğunu Dr. Deyince rahatladım .Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasin.insalllah bir daha yaşamam.Simdilik çok şükür hersey yolunda. . Bütün hamile ve hamile adaylarına sorunsuz bir hamilelik geçirmelerini temennni ediyorum.

merhaba kızlar burada internet sürekli gidip geliyor. muhtemelen çok kalabalık olduğundan hatlar çok yoğun.Alıntı yaparak yazamadım sürekli iptal edip duruyor. hepinizin yazdıklarını tek tek okudum ve herkesin iyi olmasına ve herşeyin iyi olmasına çok sevindim. haftaya benimde kontrolum var umarım herşey yolundadır.

hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun.

kızlar gebeliği öğrendikten sonra doktor vitamin yazdı ELEVIT diye.2 aydır kullanıyordum araştırdım içinde domuz jelatini varmış.hemen çöpe attım ilacı muadili DECAVIT var onu aldım.haberiniz olsun diye sizede yazıyorum

ne demek canım her zaman yardımcı olabilecegim bişey olsun yeterki.yanına düşer dra bile gelirim yeterki güzel haberlerimiz mutluluklarımız çoğalsın
Ayy canım benim allah razı olsun
selenin kesinleşti dimi oy maşallah :))) benmki hiç göstermedi bile ya :))) bu arada ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum bakalım nolcak ya :))))

Simdilik kız heyecanla seninkini bekliyoruz hayırlısı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…