2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar hepimizi bebişimle çok öpüyoruz ve bayramınızı kutluyoruz.

Rabbim hamile kalmak isteyenlerin göbişini doldursun inşallah.
Doğurmak üzere olan arkadaşlar Rabbim kurtarsın bebeğinizi ve sizleri.
Tedavi gören arkadaşlarımın yumileri bol embriyoları kaliteli olsun inşallah.
Tedaviyi bekleyenler inşallah tedaviye gerek kalmadan göbişleriniz dolar inşalllah.
Bebişimle benim gibi olan arkadaşlarım hamileliğimiz güzel sağlıklı mutlu ve huzurlu geçer inşallah.

Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bayramınız şeker gibi geçsin. Ama hamişler fazla çikolata şeker yemesinnnnn ((((

Sizleri çok seviyorum ve öpüyorum. Bayram hepimize güzel haberler getirsin inşallah.

Allaha Emanet Olun.........

Kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun!!! Benim son 6 günüm inşallah pazartesi günü kızımız kucağımızda olucaknolur dualarınızı eksik etmeyin...

Iyi bayramlar Selencim, bizm yerimizede kutlayin bayrami burda bayram yokk, beblerimiz iyi olsunda en guzel bayram oo:)

Mutlu bayramlarimiz; bayram tadinda bi omrumuz olsun insallahhhhh
iyi bayramlar topigin gulu :) hadi saglikli beslen buyut yumilerini seneye de hoop bebek kucaginda insallah:)

Kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun!!! Benim son 6 günüm inşallah pazartesi günü kızımız kucağımızda olucaknolur dualarınızı eksik etmeyin...
ayyy ne mutlu canim saglikla al kucagina insallahhhhhh

guzel haberlerini bekliyoruz canim evde keyif yapiyor olucam bende yakinda:)

günler kısaldıkça korkularım artıyor.anneliğin neden kutsal olduğunu daha doğurmadan anladım galiba

annelik kolay degil tabi ama cok zevkli olsa gerek :)

Aminnnnn canlarım, dualarımız kabul olur inşallah. Hepimizin kucağına almak nasip olsun. İnşallah herşey çook güzel olur

canim bak bugunleride gorduk cok sukur insallah hersey cok guzel olacakkk

Ilk once iyi bayramlar tatlim Rabbim saglikla sihhatle eline aldirsin in sallah
Allshim gonlune gore versin isim dusundunuzmu :)

kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun!!! Benim son 6 günüm inşallah pazartesi günü kızımız kucağımızda olucaknolur dualarınızı eksik etmeyin...

kizlarrrrrrr bayraminiz mubarek olsunnnnnnn iyi bayramlar

herkese musmutlu bayramlar
hepimize, hepimize mutlu bayramlar tekrardan :)

olaysız gidip gelmeye alışmışken atraksiyon ve aksiyon dolu bir gün geçirdim.... Yine... Yeniden başa döndüm galiba Bi şey var bende... çekiyorum galiba....

Sabah saat 10 da randevum vardı, kontrol.... Sabah saat 8:30 gibi evden çıktık, eşim bi arkadaşının aracını almıştı. Bi büfenin önünde durdu büfeye uğrayıp geri dönecek, o kadar ki araç çalışır vaziyette el freni çekik:) sonra geri geri gelen bi amca geri geri gelirken arkasına bakmayıp benim bulunduğum tarafta kapıya tosladııı Benim çığlığım üzerine eşim aniden geri döndü... Amcanın savunması "aslında genelde bakarım ama ne işin var kardeşim tam arkamdaaa" Neyse bizim, daha doğrusu bizim olmayan emanet aracımızda bi çizik bile yoktu şükür ki.... Resimlerini falan çekti eşim telefon numarasını aldık ve yolumuza devam ettik.... Gittik hastaneye, hemen içeri alındım gittiğim gibi. Ama asıl doktor bugün fakültede yok, asistan bakıyo hocaya mail atıyo durumumuzu açıklayan hoca da işleme karar veriyo.... Sağda17, solda 14,13,13 ve 7 ölçülerinde yumilerim ve de end. 8 mm olmuş... 2 saat kadar bekledikten sonra doktor beni çağırdı. Sabah cetrodite iğnemi olmuştum. Bu akşamda gonal f, menogon vurulcam ve gece 11 de çatlatma iğnemi vurcam.... Buraya kadar herşey normal...

Tabi normal dediğime bakmayın. Ben arife günü büyük bi aptallık yaptım. Buzdolabı ağzına kadar dolu, kalan yemekler sebzeler meyveler, bayram şekeri erimesin diye... Bi türlü sığıştıramıyorum. Bayram şekerlerini koymaya çalışıyorum bu arada, çatlatma iğnemi çıkarıp masaya koydum, sonra eczacımın "havalar da aşırı sıcak sakın dolaptan çıkarma" uyarısını hatırlayıp iğneyi buzluğa koydum. Hemen işimi halledecek ve iğneyi no-frost kısmından alıp sebze meyvelerin bulunduğu tarafa koyacaktım... Koyacaktım diyorum dikkatinizi çekerim, çünkü ben o iğneyi buzlukta bıraktığımı muayeneye giderken hatırladım Eşime de itiraf etmeye çekindim, kızsa haklı mı haklı çünkü... Dedim belki bi şii olmaz doktora sorarım eğer çatlatma iğneni kullan derse... Ki dedi!!!!

Ben de sordum ben onu buzluğa koydum muhtemelen donmuştur çözülürse etkisi gider mi diye.... Doktor çok mantıklı bi soru sordu: "niye????" neyse velhasılkelam etkisi değişir mi olur mu olmaz mı diye düşünmektense yenisini almaya karar verdik eşimle.... Evet söyledim, yol boyunca içimden kendime kızdığımdan eşimin kızmasına gerek kalmamıştı.... Zaten öncelikle iğneyi bulmamız gerekiyordu. önce eczacı bi arkadaşını aradı... Adam haklı olarak (nöbetçi ezcane kendisi bu arada) "abi biz bunları sipariş ediyoruz, bursa merkezdeysen oradaki eczanelere sor, ecza depoları bugün gelmiyolar buraya getirtemem" dedi... Ben daha önce bi ecza deposu ile görüşmüştüm tel ile, ilk raporum çıktığında daha doğrusu yangın çıktığından raporum onaylanamadığı için ödünç ilaç almam gerektiğinde.... Onları aradım, ama onlar da sadece eczanelere fatura kesebildiklerinden şahsa satış yapmıyorlarmış Kapalı eczanelerden birinin önündeki kağıttan nöbetçi eczanenin telini aldık aradık, tam gidiyoruz ki eşimin arkadaşı yani aracın sahibi olan samsuna gidecekmiş bugün öyle bi karar almışlar ve ne zaman geleceğimizi sordu çünkü saat artık 14 olmuştu ve bizim randevumuz saat 10 daydı... E onlarda haklı tabi.....neyse eczaneyi bulduk parasını verdik ilacın 2-3 saat sonra alırsınız dediler, biz bastık karacabeye geldik aracı vermek için. Bu arada abim annemlerdeydi aradım, para ödediğimiz eczaneye dolmuş otobüs ne şekilde gidebileceğimizi bilmiyoruz ve çok da zor olacaktı bizim için.... Abim yengem ve iki yeğenim bize geldi, abimle eşim gidip iğneyi aldılar bu arada bende bi börek açtım geldiklerinde hep beraber yemek yedik ve az önce gittiler.... Eşimden özür diledim hemde bi çok kez... Nasıl böyle bi şey yaptığımı hala bilmiyorum....

Perşembe günü saat 11 de opum var arkadaşlar, dualarınız da bana da yer verir misiniz.....

Oooo Baya olayli gun gecirmisin canim insallah Sonu guzel olur bebisli olur .Allah golune gore versin

ama hala tedavi de olanlar ve hatta başlayacaklar var haticimmmmmm bizler için dua etmeyi unutmayın emi

Etmem miiii tanıdık tanımadık herkese dua ediyorum vallahi tez zamanda herkes hamile kalsın inşallah :)))

Etmem miiii tanıdık tanımadık herkese dua ediyorum vallahi tez zamanda herkes hamile kalsın inşallah :)))

AMinnnnnn kuzucummmmmm insallah duan dualarumiz kabulbolur ......bende kendim ve tum evlat hasreti çekenler Icin Rabbiim sağlıklı evlatlar nasipvetsin diye dua ediyorum kuzucumm

kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun!!! Benim son 6 günüm inşallah pazartesi günü kızımız kucağımızda olucaknolur dualarınızı eksik etmeyin...

hadi canım gözün aydın sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah ay özendim valla aramızda 2 gün var bana doktor daha tam randevu bile vermedi hain kalleş

biraz olaylı başlamış ama sonu güzel olur inşallah canım herşey gönlüne göre olsun dualarımızdasın

hadi canım gözün aydın sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah ay özendim valla aramızda 2 gün var bana doktor daha tam randevu bile vermedi hain kalleş

Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim aramızda sadece 2 güncük var baksana sende yavrunu kucağına alıcaksın çok az kalmış ben heyecanda ölüyorum artık saatler geçmiyor sanki pazartesi saat 7.30 da hastaneye giriş yapıcaz hayırlısıyla 8.30 da onu görebilicez:)) inşallah doktorun sizi de daha fazla bekletmezde biran önce sağlıkla sıhatle yavrunu kucağına alırsın doğumda ettiğin bütün dualar allahın izniyle kabul olurmuş inşallah hepimizin duaları kabul olur...

Ilk once iyi bayramlar tatlim Rabbim saglikla sihhatle eline aldirsin in sallah
Allshim gonlune gore versin isim dusundunuzmu :)

Canım benim çok amin inşallah çok tesekkür ederim iyi dileklerin için rabbim isteyen herkese saglıklı sıhatli bebekler versin....isim derin olsun istiyorum son bir değişiklik olmazsa:)

Canım benim çok tesekkür ederim amin...

Canım benim çok amin inşallah çok tesekkür ederim iyi dileklerin için rabbim isteyen herkese saglıklı sıhatli bebekler versin....isim derin olsun istiyorum son bir değişiklik olmazsa:)

Insallah ismiyle saglikli buyur evinize neşe huzur bereket verir darisi bizim Basimisa sevgiler

umarim herkes iyidir..biz dun 20. hafat detayli randevumuza gittik bebegimiz cok sukur saglikli ve tam gununde ilerliyor ancak maalesef dusuk plesanta sorunu var simdilik, genelde yukseliyor bir sonraki randevuya kadar dediler insallah yukselir..birde %1 gorulen bi durum bizim basimiza geldi Tr de bu durum ne kadar onemseniyor bakiliyormu beni aydinlatirsaniz sevinirim..durum su, bebegin kordonu normalde plesentanin ortasina bagli olmasi gerekirken bizimki biraz kenarda yani tam ortaya bagli degil doktor bir sorun teskil etmeyecegini en kotusu zayif bebek veya erken dogum olabilecegini soyledi..bu konuda birsey duyan bilen var mi? ne zor seylermis bunlar herkese saglikli bebisler ve degogumlar dilerim...

kızlar günaydın nasılsınız :))) işe döndüm yine :)) kızlar bebeğimi normalde hissetmem saçma biliyorum ama ben demiştim hani hissediyorum bi sertlik var sol tarafımda diye.ama 3 gündür hiç öyle bşey hissetmiyorum..herşey yolundadır dimi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…