2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hayirli olsun artik kalp atisini gorursun,sonra da hareketli halini:)) insallah hepimiz saglikla gebeligi sonlandirip,bebeciklerimizi kucaklariz

Sagol iyiyim canim,bende bi degisiklik yok bebisin buyumesi haric:)) senin detaylini merak edecegim,yazarsin..en kisa zamanda texas colunden kurtulup,rahata ermeni diliyorum

Canim cok guzel buyuyor yumilerin,kucukleri bosver benimkilere benziyor,7tane ama 2si olgun cikmadi,5i isleme girdi..hayirlisiyla sana da bebik olurlar insallah tahminimce carsamba catlatma ignesi yapip, cuma sabahi da opu olursun...

Kizlar merhaba,
Bugun kontrole gittim,keyfi olarak bayram oncesi bi bakayim dedim tontise..en son 3gun geri gorunuyordu,bugun +1 cikti,3cm olmus.dr bunlara takilma,zaten bu usg amerikan sisteme gore ayarli,adamlar 1.80 dedi..minik kollarini oynatiyordu,kendi de kimildiyordu,ben hissetmiyorum tabi de bunu gormek cok tuhaf-guzel..en kisa zamanda siz arkadaslariminda bunu yasamasini diliyorum..Benim de haftaya cuma,ertelemezsem ikili test icin detayli usg randevum var..
Bu gece nihayet esime kavusuyorum,sonra da kismetse yarin bayram icin yola cikacagiz..Ankaraya,annemin yanina gidecegiz..esimin isine gore bikac gun fazla kalabilirim,o zaman detayli usg erteleyecegim,dr 11-14 hafta arasi, farketmez demisti...
Canlarim, hepinizin seker bayrami kutlu,mutlu olsun,insallah seneye hepimizin minik el openi olur,kocaman opuyorum sizi
İyi Bayramlar...

canım senin de bayramın mübarek olsun, el öpenlerin de çok olsun en azından bundan sonraki bayramlarda..... inşallah hep hep güzel haberler alırsın canımcım... kocana kavuşman da ayrı güzel tabi....

bizimki hareketleri güçlendirdi ve serileştirdi iyice aşagılandı kemiklerim sızlıyor artık,bende agırlaştım iyice son zamanlar sıkıntılı geçiyor

ama hala tedavi de olanlar ve hatta başlayacaklar var haticimmmmmm bizler için dua etmeyi unutmayın emi

ALLAH çifter çifter versin inşaALLAH burnuyun ucunu göreme amayaa

eyvallah miracım Rabbim biliyo ya gönlümde ki teker teker iki tane olması ama arada bi kaç yıl olsun diye istiyorum ama tabiki Rabbim nasıl uygun görürse başımızın üstünedir

eyvallah miracım Rabbim biliyo ya gönlümde ki teker teker iki tane olması ama arada bi kaç yıl olsun diye istiyorum ama tabiki Rabbim nasıl uygun görürse başımızın üstünedir

ALLAH ikiz ve daha çok bebişe hamile olanlara yardım etsin gerçekten zor olsa gerek.bi tane bile benim canıma tükürüyor üstelik daha 1.5 ayım var

Sagol iyiyim canim,bende bi degisiklik yok bebisin buyumesi haric:)) senin detaylini merak edecegim,yazarsin..en kisa zamanda texas colunden kurtulup,rahata ermeni diliyorum

hahah saol tatlim az kaldii 2.5 hafta falan :) bebisin ve senin iyi olmana sevindim, detayliyi bildirirmmm mucukk

dayan canim cok az kalmis kavusmayaaaaaaaa

Canim benim Sanada iyi bayramlar bidahaki bayramda El openlerimis cokkk olur insallah hepimizinde.senin miinik de annesinin babasinin kiymetini bilen hayrli bir evlat olur insallah ay ne Gusel annenin yanina gidecen ben annemi Cook Osledim yaaa hepinizin bayrami Mubarek olsun canlar

günaydınlar herkese musmutlu bayram diliyorum

amayacım canım inşallah güzel haberlerini alırız maşallah ne kadar pozitifsin hep böyle ol inşallah güzel haberini alacağız kuzum

kızlar sizler nasılsınız öpüyoruz oğluşumla hepinizi

biz iyiyiz çok şükür bugün doğum iznine çıkıyorum çok mutluyum artık zorlanıyordum
31 indede çalışamaz raporu alıcam araya bayram girince bi kaç gün artım oldu :)

Son düzenleme:
Gözün aydın karısı kalp atışına inşallah sonrası sırayla geliyor zaten. Dualarım hep sizlerle zaten.

Rabbim başta topik arkadaşlarıma ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

Günaydın canim insallah hayirlisiylada saglikla eline aldırır MEVLAM dualarimiz hep birbirimize Allahım isteteyen dileyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu sevgiler

Hayırlı olsuuun darısı kalp atışlarına insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun artik kalp atisini gorursun,sonra da hareketli halini:)) insallah hepimiz saglikla gebeligi sonlandirip,bebeciklerimizi kucaklariz

Aminnnnn canlarım, dualarımız kabul olur inşallah. Hepimizin kucağına almak nasip olsun. İnşallah herşey çook güzel olur

bende merak ediyorum kuzum amannnnn sağlıklı olsunlar inşallahhhhhhhh

bu sene hep erkekten gidiyo birazda kiz dogurun sekerim :)) yayik olunca kiz olurmus derler hadi bakalim gelin bekliyoruz sizden:)))

bana ayrıntılı utrasonda kız dediler ama 16 haftaya az kaldı bakalım ne diyecekler. kızda yanılma payı çok oluyormuş.

evet gerçekten görünyormuş yaaaa :))))

ay canım iyi tatiller seninde bayramın kutlu olsun. Ankaraya selamlar ben çok özlüyorum Ankarayı.

bizde seni öpüyoruz güzel yanaklarından

bizde seni öpüyoruz. şimdiden allah kurtarsın canım. iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…