Haticim gogsen beye mi devam ediyorsun. Hulusi bulent zeyneloglu benimde doktorum ama hulusi bey tatile gittiği için gogsen le devam edicem. Artık hulusi yetişir mi gogsen mi doğum yaptırır bilmiyorum. Sonuçların inşallah iyidir. Ben Hulusi beye watsupta n mesaj atıyorum onemli bi seyse geri donuyor. Cevap vermediginde anliyorumki gereksiz yere evham yapiyorum önemli bi şey yok.Bu arada ikiz miydi tek miydi senin. Sağlıkli sihhatli doğumlarimiz olsun insallahhhhh
Canim sonuclarin gayet iyi hiiiic takilma zaten bu sadece olasilik belirleyen bi test kotu bile ciksa cok itimat etmemek gerek senin kide iyi bence yuregini ferah tut....
Ayy dediğin gibi saglikli olsunlarda :)))
Nazannnn sonucum cikti ama pazar oldgu icin hocayi arayamadim baksana bi sonuca...hcg 49.7 yaziyor 0.96 düzeltilmiş mom...papp-a 0.66 cikmis 0.38 düzeltilmiş mom....alttada kombine risk 1:2149 ikili test 1:336 yaş riski 1:575 trisomy 13/18 +nt <1:10000 hepsinde cut off degerinin altinda yazıyor dogruyu söyle kötü mü
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
kent hastanesinin sgk anlaşması olmadığı için oraya gidemiyorum. maalesef sgk desteği olmadan yaptıramayacağım. o yüzden ege üniversitesinden randevu alıcam. gitmeden önce de erol beyin özeline gitmek istedim.
selam kızlr, gittim raporumu onaylattım kazasız belasızkan verdim 4 tüp kadar, ciğer filmi çektirdim ve anesteziden randevu aldım. kağıdın arkasına olası opu günü 25 temmuz öncesine randevu veriniz yazmışlar.... 25 temmuz muuuu dedim çünkü ben 18inde iğnelere başladım ama muhtemelen opum o gün olmayacak; sonrasında bayram girdiğinden anesteziye randevu almam sorun olur diye böyle yaptıklarını düşünmek istiyorum. benim inatçı yumurtalar 7-8 günde büyür mü ayol neyse bekleyip, yaşayıp görcez artık... yapcak bi şey yok
aminnn canım inşallahhhhohhh mis canım halletmişsin işlerini sonu bebişli olsun inşallah Rabbim nasip etsin hayırlısıyla
selam kızlr, gittim raporumu onaylattım kazasız belasızkan verdim 4 tüp kadar, ciğer filmi çektirdim ve anesteziden randevu aldım. kağıdın arkasına olası opu günü 25 temmuz öncesine randevu veriniz yazmışlar.... 25 temmuz muuuu dedim çünkü ben 18inde iğnelere başladım ama muhtemelen opum o gün olmayacak; sonrasında bayram girdiğinden anesteziye randevu almam sorun olur diye böyle yaptıklarını düşünmek istiyorum. benim inatçı yumurtalar 7-8 günde büyür mü ayol neyse bekleyip, yaşayıp görcez artık... yapcak bi şey yok
Bitanem cok sagol yaa hamdolsun icim rahat:))))
ne güzelRabbim sana mucize yaşatmış gözün aydın inşaALLAH sonuna kadar herşey yolunda gider vaktinde sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın canım
kız 18inde başladım iğnelere 25inde opu yapmaları için 23ünde çatlatma iğnesi olmam lazım... 6 gün iğne olup mu OPUya gitcem, olmaz o iş... zaten eczacım 4er kutu daha gonalf ve menogon verdiklerini söyledi, yarın alcam ilaçları, elimde var olanları kullancam bu gece... bu da demek oluyo ki yaklaşık 10 günlük ilaç daha vermişler.... benim opu bayramda olur şekerim.... diye tahmin ediyorum bakalım çarşamba gidicem muayeneye ne diycekler o zamancanım maşaALLAH sonuçların temiz çıkmış hamişliğin hep böyle güzel haberlerle geçsin inşaALLAH
canım benimde ilaçlara başlamamla opu arası 10 gün fln sürdü normal bence.opu 25 inde olacaksa senin embrişler bayram şekeri olacaklar bizde burda kopcaz inşaALLAH
Bazı testlerim çıkmış sizlere danışmak istedim.
Fsh 6.93
Tsh 2.0686
Estradiol 37
Prolaktin 28.45 (üst sınırı 26.53)
Nazan canım sonuçlar bunlar yorumunu beklerim
Prolaktin yüksek sanırım biraz
Canım prolaktin benim 34 tü doktor ilaç verdi dostinex 1 haftada 2 adet içtim ya da 1 tanesini ikiye bölüp içtim hatırlamıyorum:26: 13'e düşmüştü senin çok yüksek değil tahminen doktorun takip edicektir hemen ilaç vermezdiğerleri hakkında bir bilgim yok maalesef çektiğimiz eziyetler son bulsun isteyen herkes bebiş sahibi olsun inş
Amin canim benim.Rabbim senin bebisini de hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Tup tedavimde opudan sonra 2kutu kullanmistim ama o zaman kacti hic bilmiyorum bakalim doktorum ne dicek
sağlıklı olacaklar allahın izniyle...
canım testin gayet güzel kombine riskin çok iyi 2149 gebelikte 1 riskin var. birinde 336 gebelikte 1, yaşa da 575 gebelikte 1 risk.
sonuç çok güzel benim riskim 102 gebelikte 1 risk. yani yüksek( ama detalıya girdim Allaha şükür bebeğim iyi görünüyor. rabbim yardım etsin.
haline şükret kuzum.
canım maşaALLAH sonuçların temiz çıkmış hamişliğin hep böyle güzel haberlerle geçsin inşaALLAH
canım benimde ilaçlara başlamamla opu arası 10 gün fln sürdü normal bence.opu 25 inde olacaksa senin embrişler bayram şekeri olacaklar bizde burda kopcaz inşaALLAH
kız 18inde başladım iğnelere 25inde opu yapmaları için 23ünde çatlatma iğnesi olmam lazım... 6 gün iğne olup mu OPUya gitcem, olmaz o iş... zaten eczacım 4er kutu daha gonalf ve menogon verdiklerini söyledi, yarın alcam ilaçları, elimde var olanları kullancam bu gece... bu da demek oluyo ki yaklaşık 10 günlük ilaç daha vermişler.... benim opu bayramda olur şekerim.... diye tahmin ediyorum bakalım çarşamba gidicem muayeneye ne diycekler o zaman
Miraaa Sağol bitanem yaaa allah razi olsun.bide gülme ama daha üç aylik olmama rağmen bebegi hissediyorum ben :) yoruldugumda o tarafa cok yattigimda agri yapiyo ve top gibi sisiyo ya sacmami bu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?