2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim Merhaba1.denememde erol beyin hastasıydım biraz soğuk biri ama isinde 10 numara çok yoğun malesef benim sonucum negatif 2.yi kesinlikLe bidaha onda düşünmedim

sağol canım. Allah hakkında hayırlısını versin.
peki bana onun iletişim bilgilerini gönderebilir misin özelden. internetten bulamıyorum :44:

hamileliği ilerleyen ve tecrübeli anneler bana yardımcı olun lütfen.bebek aşagıda duruyor kasılıp sol tarafıma topaklanıyor karnım kaskatı kesiliyor ve aşagı tarafa zorluyor 3 gün öncesine kadar agrım yoktu ama 3 gündür sızlıyor resmen bu durum hazırlık kasılmaları mı normal mi

Kiz ilk gunden adamlar im hm carsafini mindar ettin hemde yangin mi cikardin saka bi yana canim izine cikmanda cok iyi olmus fahat rahat gider gelirsin hemde dinlenirsin biraz bunlar tatli telaslar insallah sonu cooooook guzel biter burada bayram ederiz herseyin yolunda gitmesini diliyorum gonal f in ben kalem degilde diger turlu siringasini kullandim guzbahar ablamizinda dedigi gibi icerikleri ayni zaten kalemi kullanmak sanirim biraz daha kolay ama biz ne ignelere alistik siringada gayet rahat bence sifa olsun koca koca ve saglikli yumisler olsun insallah bugunden sonra herifinede iyi bak bol bol yedir icir özellikle hergun ceviz ve muz yedir senden toplanacak yumi kadar ondan alinacak yumilerde onemli cunku agir kaldirmasin hicbiseyi sitres yapmayin surekli sizi mutlu edecek seylerle ugrasin pozitif enerfi depolayin guzel haberlerini dort gozle bekliyoruz canim...

Canim benim gebelik haftam senden az olmasina ragmen ben bi suredir ara ara kasilma yasiyorum dedigin gibi biyana topaklaniyo serlesiyo hafif sizliyo ama hemen geciyo doktorumaa henuz sormadim bu durumu ama normal oldugunu biliyorum bunlar yalanci kasilmalar ve olmasi hele senin haftandan sonra olmasi cok normal senin dikkat etmen gereken kasilmanin sikligi suresi bu kasilmalar duzensiz olmali belirli araliklarla ama sik sik oluyo ve uzun suruyosa erken dogum belirtisi olabilir oyle bi durumda hemen doktoruna basvurmalisin ama duzensiz oluyosa korkma sakin bunu netten de arastirabilirsin makaleler var okumani tavsiye ederim ...ve doktoruna mutlaka bildir ...

sağol canım. Allah hakkında hayırlısını versin.
peki bana onun iletişim bilgilerini gönderebilir misin özelden. internetten bulamıyorum :44:

Canim ben sildim bilgileri 2012 de gitmiştim opu ve transfer ege Ünv olmuştu oranın başı zaten istersen ege Ünv öğrenebilirsin yeri Alsancak ta ozaman 250 lira vermiştim bi kere gittim bütün işlemler ege Ünv oldu şimdi duyduğum kadariyla işlemleri su hastanesin de yapıyormuş

Evet Mirac im erken doğum sinyalleri bunlar. Kaç haftalik sin göremiyorum ama mutlaka hemen kontrole git ve nst cektir. Sağlıkla sihhatle kucagimiza almak nasip olsun Inşallah. Tedavideki canım arkadaşlarım okuyorum ama coookkk uzun zamandır yazamıyorum. Dualarimdasiniz.

sağol canım çok teşekkürler

canım ağrıların belli bir düzeni yoksa sorun değil. ama düzenli olarak sık sık oluyosa yatınca veya yürüyünce geçmiyosa o zaman erken doğum tehlikesi olabilir mutlaka doktoruna haber ver daha çok erken senin için 36 haftayı doldurman lazım.

cevabun için sağol canım. doktor izmirde. izmirlilerin yardımı lazım. inşallah biri görür :44:

canım ben izmirdeyim tedavi öncesi erol beyi duydum ama onu tavsiye etmediler ben israel aruhta tedavi oldum kent hastanesinde ilk denemede hamile kaldım allahıma çok şükür doğumuma 3 hafta kaldı allah nasip ederse istersen iletişim bilgisi verebilirim işinde uzmandır görüşebilirsin.

32. haftaya girmek üzereyim günlük ve genelde akşamları oluyor sanırım pozisyonunu alıyor çünkü gögüs altımda agrılarım başladı annem büyük ihtimalle ya döndü ya dönmeye çalışıyor diyor 2 hafta sonra kontrolüm var büyük ihtimalle nstye girerim baktım dayanılacak gibi değil kontrol gününü beklemem

Olabilir canım benimki de 32. Haftada döndü. 2-3 gün ölüyorum sanmistim. Döndükten sonra rahatlıyor insan. Sende tedirgin olma canım. Döndükten sonra rahat edersin hayırlısıyla.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
kent hastanesinin sgk anlaşması olmadığı için oraya gidemiyorum. maalesef sgk desteği olmadan yaptıramayacağım. o yüzden ege üniversitesinden randevu alıcam. gitmeden önce de erol beyin özeline gitmek istedim.

Olabilir canım benimki de 32. Haftada döndü. 2-3 gün ölüyorum sanmistim. Döndükten sonra rahatlıyor insan. Sende tedirgin olma canım. Döndükten sonra rahat edersin hayırlısıyla.

hayırlısıyla bi kucagmıza alsaydık sonlara yaklaştıkça acebalar artıyor

Canim gozun aydin ne guzel gormussun kalp atisini,allah tamamina erdirsin..hadi gel istanbula,bulusalim hep birlikte

Nazannnn sonucum cikti ama pazar oldgu icin hocayi arayamadim baksana bi sonuca...hcg 49.7 yaziyor 0.96 düzeltilmiş mom...papp-a 0.66 cikmis 0.38 düzeltilmiş mom....alttada kombine risk 1:2149 ikili test 1:336 yaş riski 1:575 trisomy 13/18 +nt <1:10000 hepsinde cut off degerinin altinda yazıyor dogruyu söyle kötü mü

Ben de normal doğum olsun isterdim ama doktorum ikiz gebelikte Sezaryan yapıyoruz dedi. Ben de doktorum 3 ayı bitirdikten sonra değiştireyim mi diyorum acaba , bu tamamiyle özel, en azından devletle anlaşmalı ve tecrübeli doktor olsun diyorum Araştırıcam artık bakalım hepimiz için hayırlısı olsun . Bebeklerin büyümüş ne güzel , maşallah ben de salı günü kalp atışlarıni görmeye gidicem inşallah ,bu arada ben de mide problemleri yaşıyorum hafif mide bulanti larım var inşallah emekler imiz boşa çıkmaz .

Kızlar nasilsinz topikden hic ses cikmiyo hafta sonunuz guzel geçmiştir Insallah

Tatlım dün doktorum bana bu konuyu ayrıntılı anlattı sanırım tehlikeli bi durum yok ama doktor değilim tabi

Tatlım dün doktorum bana bu konuyu ayrıntılı anlattı sanırım tehlikeli bi durum yok ama doktor değilim tabi

Bitanem sonucum çıkalı bi hafta olmuş doktor beni aramadi bile..bende aramicam bayramdan sonrya kadar sinir oldum hep ben arıyorum. Allah korusun sagliksizda olsa rabbimin emanetine asla dokunmam zaten ben..

Bitanem sonucum çıkalı bi hafta olmuş doktor beni aramadi bile..bende aramicam bayramdan sonrya kadar sinir oldum hep ben arıyorum. Allah korusun sagliksizda olsa rabbimin emanetine asla dokunmam zaten ben..

Haticim gogsen beye mi devam ediyorsun. Hulusi bulent zeyneloglu benimde doktorum ama hulusi bey tatile gittiği için gogsen le devam edicem. Artık hulusi yetişir mi gogsen mi doğum yaptırır bilmiyorum. Sonuçların inşallah iyidir. Ben Hulusi beye watsupta n mesaj atıyorum onemli bi seyse geri donuyor. Cevap vermediginde anliyorumki gereksiz yere evham yapiyorum önemli bi şey yok. Bu arada ikiz miydi tek miydi senin. Sağlıkli sihhatli doğumlarimiz olsun insallahhhhh

Canim sonuclarin gayet iyi hiiiic takilma zaten bu sadece olasilik belirleyen bi test kotu bile ciksa cok itimat etmemek gerek senin kide iyi bence yuregini ferah tut....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…