2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bal damlıyor ağzından, inşallah, inşallah uğurlu gelirsiniz, hoşbuldum...

Bal damlıyor ağzından, inşallah, inşallah uğurlu gelirsiniz, hoşbuldum...
hoşgeldin şekerim... topiğin genel kuralı var, gebe kalmamak yasak herkes gebe kalana kadar devam

Canim allah razi olsun..ben hic sormadim ne zaman çıkar diye ya ))
tatlım gözün aydınnnnn.... devamı da güzel gelecek inşallahhhhh kız sen neden gelmiyon artık buralara unuttun mu yoksam bizi hı????

bi bebek_34 görüdm aşağı da sankiiii gördüm gördüm bebek34 gördümmmmm

Deme öyle uzme beni :'(( brnde 2 yıl ugrastim ama 20 yıl gibi geçti. Ameliyatlar operasyonlar iki kez tüp bebek yapildi ikincisi tuttu şükürler olsun devami gelsin inşallah :) tez zamanda sanada nasip etsin sabret üzülme molur (

Kızlar merhaba, benim 2 li ve 4 lü test sonuçlarım normal çıktı. Sadece bebeğin burnu biraz kısaymış. 5 olması gerekirken 4 buçukmuş. Dr bir problem yok dedi ama gerek yaşımdan, 38, gerekse bebişin tüp bebek olmasından dolayı amniyosentez yaptırmamın iyi olacağını söyledi. Amniyosentezde de 200 de bir düşük riski var biliyorsunuz. Bun konuda sizler ne düşünüyorsunuz?

Canim cok zor bir karar..hakkinizda hayirlisi olsun..ben ilk kese icin gittigimde dr anlatti bana..yas faktorunden dolayi risk yuksek cikacak korkma dedi..ve kendi esi amniyosentez yaptirmis ama arkadasi gene tup bebekci dr olmasina ragmen dusuk riskinden dolayi yaptirmamis..bunu anlatti bize.yani kararlar degisebiliyo..ben olsam ne yaparim henuz bilmiyorum bu iste uzmanlasmis drlar var diye duymustum,iyi amniyosentez yapan dr..

canım güzel haberlerine çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin

Hati'cim bebeginin buyuyup hareket etmesi ne guzelSonuclarin insallah guzel cikar..evdesin diye buraya daha az giriyorsun,gozumden kacmiyor

amniyosentez sonucunun -Allah göstermesin- olumsuz şeyler yazması senin için neyi değiştirecek buna karar vermelisin gibi.... gerçi "bekara hatun boşamak kolay gelir" gibi olacak benim sözüm ama - henüz hamile olmadığımdan- ben olsam yaptırmazdım..... sonuçta amniyosentezin de olumsuz yönleri var... 200 de 1 de olsa!!!

Evet canım, gerçekten çok zor bir karar. Yaptırır ve bebeği kaybedersem ve sonuç da bebek normal çıkarsa ki amniyosentez 1 ay sonra sonuçlanıyor. Bebeği kaybettikten sonra normal diye sonuç gelse Allahım korkunç bir şey.
Ben de yaptırmam diye düşünüyordum ta ki Ege Ünide tüp bebek dr larından biri,200 de bir düşük riskini mi alıyorsun yoksa anomalili bebek riskini mi? Biz kesinlikle tavsiye ediyoruz deyince allak bullak oldum. Gerçek bir tokat gibi şaklıyor inan ki insanın yüzünde. anomalili bebek doğurmak. İhtimali bile kötü.
Yarın buradaki Denizlideki dr umla da konuşacağım. Ama bakalım o ne diyecek. Ama 2 gündür kendimi kaybetmiş vaziyetteyim. Her an karar değiştiriyor, ağlayıp duruyorum. Karar aşaması mı daha zor, sonuç beklemek mi bilmiyorum.
Bir de anne kanından yapılan bir test varmış. ABD de yada İngiltere de yapılıyormuş. Yarın onu da konuşacağım dr la. Biraz pahalı o da. Maddi açıdan zaten 1 yılda 5 tüp çok zorladı. Bilmiyorum ki maddi açıdan yetebilirsek onu yaptırmayı düşünüyorum.

canim biz iyiyiz,kimsede sorun yok cok sukur sen de bayagi buyumussun be,vakit cabuk geciyor..misafirlerin varmis,kendine dikkat et,hamaratlik yapayim diye kendini yorma canim.sen ne zaman isi birakip tasinacaksin?

zaman cok cabuk geciyor gercekten hepinizden iyi haberler almak ne guzellllllllll yok yok hic hamaratlik yapmisyorum valla, onlar bana hizmet ediyor bebisi kolay bulmadigimiz biliyorlar..iste son bir ayimmm daha ayrilacagimi solemedim bakalim nolcakkk :) hepinzii operimm tatli bebislerinizidee:)

canim ne oldu ne cikti sonucun tam okuyamadim..insallah bisecikler yoktur bebisinde baska ne test gerekiyorsa yaptir tabki karar vermeden once..abd de yaptiraln test dedigin test panorama testi mi acaba ? ben yaptirdim onu.

canim gozun aydinn, oyle hareket etmesi insani mest ediyor insallah yasamayan kalmasin bu duyguyuu..saglikla alsin herkes bebisini kucagina..Allah seni ne etmesin ilk defa mi gozlerin sulandi ben transferde bile agladim

ayy yerim onu maslalah ne tatlii..bak yeni bisey daha ogrendik. insallah ole kose bucaga toplanip annesini telasa vermez yaramaz:)

canim ne oldu ne cikti sonucun tam okuyamadim..insallah bisecikler yoktur bebisinde baska ne test gerekiyorsa yaptir tabki karar vermeden once..abd de yaptiraln test dedigin test panorama testi mi acaba ? ben yaptirdim onu.

Tam ben de unbelivable aklima gelmisti..yaptirdigi panorama testi arastirdin mi dicektim..sanirim o tet ile genetige bakiliyor..amniyosentez yeine geciyor mu emin degilim..

Tam ben de unbelivable aklima gelmisti..yaptirdigi panorama testi arastirdin mi dicektim..sanirim o tet ile genetige bakiliyor..amniyosentez yeine geciyor mu emin degilim..

bende tam emin degilim canim onun yerine geciyormu ama en yeni testmis iste bu..burdaki fiyati 2 bin dolar sigortan yoksa ve cebinden odeyeceksen..Tr dende yaptiran arkadaslar vardi Nazarboncuk yaptirmisti sanirim ne kadar vermisti tam hatirlamiyorum simdi ama sanki bin dolar civariydi..saglik en pahali sey maalesef amerikada..Allahim korusun bebeciklerimiiziii

Ne (traji) komik ya,amerikada yapilan test amerikada 2000,turkiyeden giderse 1000 $ bende merak ediyorum,tam yerine geciyor mu,dr sormak lazim..buyuk ihtimal yastan dolayi amniyosentez benden de istenecek,dr dedi..bakalim ben ne yapacagim

Ne (traji) komik ya,amerikada yapilan test amerikada 2000,turkiyeden giderse 1000 $ bende merak ediyorum,tam yerine geciyor mu,dr sormak lazim..buyuk ihtimal yastan dolayi amniyosentez benden de istenecek,dr dedi..bakalim ben ne yapacagim

evet nazancim cok tuhaf, amerikada saglik zaten cok kotu, sigortan yoksa yandin, Tr bu bakimdan cok daha iyi..bide soyle bisey okudum nette sigortan yoksa arayip ben bi miktari odeyemicem diyormususn $140 bagliyormussun isi, heralde promosyon gibi birsey..ama Tr den uygulanirmi bu bilmiyorum..bende $190 siyirdim pacayi...hemsire bana yinede amniyosentez yaptirmak istiyormusunzu diye sordu cunku sormak bilgilendirmek onlarin goreviymis..mesela sonra dava acilabilir ben bilgilendirilmedim diye..Ayy Allah hastanelere dusurmesin kimseyi..

Son düzenleme:

peki anomalili bebek diye çıktı diyelim ki sonuç....(Allah göstermesin) testten sonra bunun için bir önlem alınabiliyor mu yada sadece bunu biliyor mu olacaksın???? 19. haftada görünüyorsun gebelik takvimine göre... bildiğim kadarıyla bu durumda aldıramazsın.... e peki o zaman bu testin sonucu neye yarayacak? yada diyelim ki çok ara bir değer çıktı, veya değer çıktı ama bebek sağlıklı... böyle bir ihtimal yok mu?

sahi bu test neden yaptırılıyor???? kusuruma bakma tatlım, bilmediğimden soruyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…