2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aydın günlerimiz olsun tüm anneler, anne adayları ve aday olmak için can atanlarrrrr

herbirinizden aldığımız güzel haberler çok önemli..... canım çok sevindim, kanama alanının kaybolmasına... diğer tüm sonuçlar da temi çıkmış...inşallah sonuna kadar böyle sağlıkla gidersiniz.... 703 gr mı olmuş paşa? kocaman olmuş artık annesiii akıllı uslu olsun, zamanında gelsin inşallahhhh

Canım okurken duygularıma engel olamadım maşallah subhanallah Ne güzel anlatmışsın gözümde canlandı her bir an. Bebişin yanında uyuyordur şimdi mis gibi cennet kokusunu kokla benim yerime de bir öpücük kondur Allah ım bizlere de tez zamanda hayırlı sağlklı uzun ömürlü evlat nasip etsin. Hamişlerimize de hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallah

Maşallah canım iyi olmanıza çok sevindim Rabbim nazarlardan korusun hep böyle güzel devam edin. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah

canım benim okurken ağladık annemle çok duygulandık rabbim sağlıkla sıhhatli büyütmeni nasip etsin inşallah canım darısı bizlere zaman azaldıkça insan garip oluyor korku telaş heyecan hepsi bir arada. rabbim herkese sağlıkloı doğumlar nasip etsin inşallah.

Canim hayirli olsun, bebegini gule gule buyut anali-babali,saglikli,uzun omru olsun yavrunun..allah bize de kucagimiza almayi nasip etsin,senin gibi koklaya koklaya opelim..vakit buldukca gelismeleri bildir,guzel oluyor

Arkadasim,bebeginin gelisimi,saglikli olmasi cok guzel,masallah sen de kendine iyi bak,bol suyunu ic bakiim:))

Herkes iyimi bakimm? benim misafiirm var TR den is ev misafir yogunum cok..arada iyi haberlerinizi okuyup seviniyorummm, opcuuklerrrrrrrrr

canim biz iyiyiz,kimsede sorun yok cok sukur sen de bayagi buyumussun be,vakit cabuk geciyor..misafirlerin varmis,kendine dikkat et,hamaratlik yapayim diye kendini yorma canim.sen ne zaman isi birakip tasinacaksin?

Arkadasim,bebeginin gelisimi,saglikli olmasi cok guzel,masallah sen de kendine iyi bak,bol suyunu ic bakiim:))

Maşallah çok sevindim, Allah zamanında, sağlıklı, sorunsuz kavuşmayı nasip etsin size.

teskkur ederiz tatli teyzelerimiz guzel dualariniz dilekleriniz icin Rabbim insallah bu yolda cumlemizi sevindirsin ellerimizi kollarimizi hayirlisi ile doldursun insallah

canım benim hayırlı uğurlu olsun yazdıklarını okurken yutkundum ve ağlamamak için kendimi zor tuttum. Rabbim bebeğini ve sizleri ayırmasın inşallah. Mutluluğun hep daim olsun.

Duaların için teşekkür ederiz. Umarım o günleri görüp bebeğimize sağlıkla, hayırla kavuşuruz. Rabbim hepimizin her aşamada yardımcımız olsun.

Pers cok şükür bebegini kucagna almissin darisi basimiza..kalinkam muhammedcik adiyla yaşasın insallahhhhh maşallah. .kizlar doktordan geliyorum bsbegimizi gördük eşim videoya çekti ) hoca bastirdikca eli ayagi oynuyordu.ilk defa gözlerim doldu aglicaktm rabbim ne güzel bir duyguydu o ( inşallah bütün ummeti muhammede yasatsin rabbim :))) ikili test icin falan kan verdim.elevit bitamin kan ilaci verdi.fitile ve kan sulandrici iigneye devam..hepinizden güzel haberler bekliyorum :)))

Son düzenleme:

Tatlım herşeyin iyi gitmesine çok sevimdim. Umarım doğumun kolay olur. yavrucuğuna sağlıkla kavuşur inşallah

canım gözün aydın rabbim testini de temiz çıkarsın inşallah.

ben ikili test sonucu nu halen bekliyorum :44::44::44:

allahım ne güzel bir duygu, inşallah bize de nasip eder yüce Rabbim, inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. ama o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki varlığını o testte görmek bile bana yetecek o derece..

teyzişler bugün bizimde kontrolümüz vardı kızım 1.3 kg ve 38 cm olmuş dr amca narin bir bebek olacak dedi.drdan 4d foto istedik ama hanımefendi ellerini yüzünden indirmedi.o kadar ugraşmamıza ragmen ya dönüp kendini gizledi ya kafasını aşagı indirdi.haftaya sırf foto için tekrar çagırdı.daha dogmadan benim bu kızdan çektigim ne ya dogacak oldu daha bi tane fotosu yok.ara ara bebiş bi bölgeye topaklanıyor,karnım sertleşiyor ve aşagı dogru baskı yapıyor dedim. günde 3 kez olursa bu erken dogum belirtisidir böyle bi durum olursa haberim olsun dedi.

RABBİM tez zamanda senin meleğinide gönderir inşaALLAH.senden tek ricam duanı tam yap çünkü testte varlığını gördüğü halde hamişliği devam etmeyen bebeklerini kucagına alamayan bi çok hamişimiz oldu.RABBİM onlarada tez zamanda minik kuzularını göndersin

Çok teşekkür ederim, forumda bu konulara çok sık giriyorum, herkesi okuyorum, kimi ile seviniyorum kimi ile üzülüyorum, hele burda çabalayıp sonunda başaranları gördükçe çok umutlanıyorum, benim de olacak diyorum ama yazmaya yeni cesaret bulabildim. Aslında o kadar çok ortak noktamız var ki paylaşınca rahatlıyor insan, insanlar burda birbirlerine destek oluyor, birbirleri için dua ediyor, benim için de edermisiniz? Bu kez kavuşayım ben de bebeğime, hemşire gelsin hamilesiniz desin, ya da o çift çizgi çıksın artık, o kadar çok istiyorum ki tarifi imkansız ama aslında beni en iyi siz anlarsınız, hepimiz aynı şeyi aynı hisleri yaşıyoruz çünkü.

Son düzenleme:

RABBİM kucagımızı boş,boynumuzu bükük bırakmasın.cümle MUHAMMED ümmetine yaşatsın bu duyguyu

Cok sevindiimm hayırlı olsun.sağlıkla büyüsün insallah. Sende biran once sagligina kavus insalkah.opuldunuz 😘😘😘
Allah saglikla kucagin almayi nasip etsin guzel muhammedi. 😍

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Surpriz yapmak istiyodur annesi yuzunu gostermeyerek 😄😄😄
Selamlar hosgeldin topigimize 😄 merak etme bu topikteki herkes hamile olacak. Artik sende bizdensin😄 guzel dusun iyi dusun olacak insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selencim tesekkur ederimBen de senin iyi haberlerine seviniyorum..biz burda kac aydir,kac yillik arkadasliga bedel olaylari paylastik..umarim birlikte gobuslerimizi birlikte ittiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…