Kızlarr bebişimin kalp atışını gördüm Allah herkese nasip etsin kocaman öpüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun canım. Rabbim bize de nasip etsin inşallah!!![/QUOTEimy
Iyi akşamlar kızlar,yarın öğlen sezeryanla doğumum var,hem heyecanlı hemde sabırsızlıkla bekliyorum.Rabbim hepimize hayirli évlat lar nasip etsin.gebelik kolestazi olduğum için bebeği erken alacaklar.İnşallah sağlıcakla bir doğum olur ikimiz içinde.bu forum daki herkese duaciyim,hepinizi cok iyi anliyorum.rabbim yar ve yardimcimiz olsun.
Kızlarr bebişimin kalp atışını gördüm Allah herkese nasip etsin kocaman öpüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm arkadaslar,
Hayırlısıyla transferim gerçekleşti, tek embriyo konuldu ama kalitesi çok iyiymiş. Çok mutlu olduk, 12 gün sonra kan testine çağırdılar, pozitif haberini vermekte nasip olur inşallah. Hepinize gönülden sevgilerherkesden güzel haberler alırız inşallah.
Hayırlı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz.
Günaydın kızlar nasılsınız Gusel haftalar dilerim buralara kimseler ugramaz olmus artik kendinize iyi bakn
Günaydın kızlar nasılsınız Gusel haftalar dilerim buralara kimseler ugramaz olmus artik kendinize iyi bakn
Canim sana da gunaydinevet artik kimse yok malesef,yaz olmasi sebebiyle herhal diye dusunuyorum bir cogu da gebe olunca,geriye az kaldik
Canim napiyosun? Cuma gunu dr neler dedi anlat bakalim...tekrar muayeneye ne zaman cagirdi?
Bu arada benim midemdeki nanemollalik artti son 3-4 gundur..soylemesi ayip bikac kez cikardim..milletin sabah bulantisi olur,benim aksam basliyo:)) haftasonu ya,disari ciktik dolasmaya,aksam yemekleri gec saat oldu 9gibi..sonra ben mahvoldum,midem yediklerimi hazmetmiyo,bir tuhaf..eskisi gibi yiyorum,artik cok geliyo sanirim..az yemeyi ozellikle gece kalmamayi orgenmem gerek( ben bayagi bulanti yasiyorum o zaman,hi???
nazancım selammm
ben perşembe gittim doktora, cuma yeniden çağırmadı
Benim doktorum öyle uzun uzun yapılacaklar ve yapılmayacaklar hakkında açıklama yapmadı. Kullandığım ilaçların üzerinden geçtik beraber, ikiz gebelik olduğu için daha sıkı takip edileceğimi ve sıkıntılarımın da biraz daha fazla olabileceğini söyledi. İlk 3 ay beslenmene karışmayacağım, zaten bir sürü şey sana kokacak, her istediğini yiyemeyeceksin dedi.Benim de midem özellikle öğleden sonraları bir kötü oluyor ama hiç çıkarmadım şimdilik. Yediklerim de niyeyse hiç fazla gelmiyor, kendimi zor tutuyorum. Sık sık acıkıyorum, bu yüzden çantamda her zaman kuruyemiş - kuru meyve falan bulunduruyorum. Bir sonraki randevum 21 temmuz pazartesi, tam 2 hafta sonra.
Umarım bulantıların kötülemez canım. Artık olacak böyle şeyler kolay değil insan büyüyor orda.
Öpüyorum canım.
günaydın kızlaarrrrr.... tüm anneler, anne adayları ve anne adayı olmak için can atanlarrrrrherbirinizi saygıyla selamlıyorum... sonrada fazla elitliğin alemi yok diyip şap şup yanaklarınıza dalıyorummmmm....
flyingmom bebişin sana taaa içerlerden "küüüttt küüüüt atıııyooorrr kalllbiiimmmm" şarkısını söylemişşşşşeminim ki dinlemelere doyamamışındır.... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin emiii...
nazancığımın mide bulantıları mı başlamışşşşş:120::120: az sabır geçcek geçcek... bunların hepsi "anı" olcak anı.... baksanıza doğuran doğurana.... ilk gebişlerimiz anneliğe terfi ettiler biledarısı sizlerin başına.... bu arada nazancım saçların benim eski saçlarıma pek benziyo, nası kıydım bi gün aniden ve nası bi daha hiç uzatmadım inan hayret ettim seni görünce... maşallah maşallahhhh...
minimonicaaaaanaber tatlımmmmm doktorunu pek sevdim nasısa herşeyi yiyemicen ne yiyebilirsen kar say demiş sana alenen ama pek sempatik söylemiş kabul etmeli...
4343 tatlım sen neler yapıyosun yaaaa.... bi görünüyon bi kayboluyon????
günaydın kızlaarrrrr.... tüm anneler, anne adayları ve anne adayı olmak için can atanlarrrrrherbirinizi saygıyla selamlıyorum... sonrada fazla elitliğin alemi yok diyip şap şup yanaklarınıza dalıyorummmmm....
flyingmom bebişin sana taaa içerlerden "küüüttt küüüüt atıııyooorrr kalllbiiimmmm" şarkısını söylemişşşşşeminim ki dinlemelere doyamamışındır.... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin emiii...
nazancığımın mide bulantıları mı başlamışşşşş:120::120: az sabır geçcek geçcek... bunların hepsi "anı" olcak anı.... baksanıza doğuran doğurana.... ilk gebişlerimiz anneliğe terfi ettiler biledarısı sizlerin başına.... bu arada nazancım saçların benim eski saçlarıma pek benziyo, nası kıydım bi gün aniden ve nası bi daha hiç uzatmadım inan hayret ettim seni görünce... maşallah maşallahhhh...
minimonicaaaaanaber tatlımmmmm doktorunu pek sevdim nasısa herşeyi yiyemicen ne yiyebilirsen kar say demiş sana alenen ama pek sempatik söylemiş kabul etmeli...
canım kontrollerimiz hep arka arkaya benimkide 19 temmuzbu bir işaret
Canim napiyosun? Cuma gunu dr neler dedi anlat bakalim...tekrar muayeneye ne zaman cagirdi?
Bu arada benim midemdeki nanemollalik artti son 3-4 gundur..soylemesi ayip bikac kez cikardim..milletin sabah bulantisi olur,benim aksam basliyo:)) haftasonu ya,disari ciktik dolasmaya,aksam yemekleri gec saat oldu 9gibi..sonra ben mahvoldum,midem yediklerimi hazmetmiyo,bir tuhaf..eskisi gibi yiyorum,artik cok geliyo sanirim..az yemeyi ozellikle gece kalmamayi orgenmem gerek( ben bayagi bulanti yasiyorum o zaman,hi???
Bu arada bebelerimiz 2 gram olmuşlar gördün mü? Nasıl büyüyor bıdıklar, 1 gram halleri daha dün gibi.
senin doktor randevun ne zaman?? Sezer de kalp atışlarını duysun nüfus sayımı sonuçlarını kesinleştirsin de buluşalım artık.
Monicacim,simdi gordum minnoslar 2gr olmuslardiyor ya zaten :
Bebeğiniz geçen 8 kısa gün içinde iki kat büyüdü. Bebeğinizin boyu yaklaşık 8-11 mm. Bebeğiniz olağanüstü bir hızla büyüyor. Bebeğiniz doğduğunda bu hızla büyüseydi, 1 aylık olduğunda boyunu 15 metre olarak ölçebilirdiniz. Anneler hamilelik sırasında deri renginizde oluşacak değişiklikleri fark edebilirsiniz.
Ben yarin da gidiyorum dra 11de.. Yarin esim gelmicek bana "tek basina azarini yerin artik" diyor
aaa ne güzel ya hemencecik çağırmış yine kontrole... artık ben yine senin soruların ve onun cevaplarından nasiplenicem mecbur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?