- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
Iyi akşamlar kızlar,yarın öğlen sezeryanla doğumum var,hem heyecanlı hemde sabırsızlıkla bekliyorum.Rabbim hepimize hayirli évlat lar nasip etsin.gebelik kolestazi olduğum için bebeği erken alacaklar.İnşallah sağlıcakla bir doğum olur ikimiz içinde.bu forum daki herkese duaciyim,hepinizi cok iyi anliyorum.rabbim yar ve yardimcimiz olsun.
Iyi akşamlar kızlar,yarın öğlen sezeryanla doğumum var,hem heyecanlı hemde sabırsızlıkla bekliyorum.Rabbim hepimize hayirli évlat lar nasip etsin.gebelik kolestazi olduğum için bebeği erken alacaklar.İnşallah sağlıcakla bir doğum olur ikimiz içinde.bu forum daki herkese duaciyim,hepinizi cok iyi anliyorum.rabbim yar ve yardimcimiz olsun.
Slm arkadaşlar,
Dün doktorum aramıştı, geriye 3 yumoşum kaldığını söyledibugün bütün gün stresle geçti, gelen telefonlardan korktuk. Yarın eğer kısmetse, hayırlısıyla son dakika bir hayal kırıklığı yaşamazsak transferim gerçekleşecek. Sadece dualarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Inşallah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder allahım hepimize
görmüşler canım, 5mm lik minicik kesesini görmüşler... ben 33 günlük falan diyodum dün onlar bugün gitti doktora 35 günlük demişlr :))))Direk kese görecekmaşallah
hadi hayırlısı tatlım, sonunda kucağına da alacaksın demeekkkkk ne güzelllllIyi akşamlar kızlar,yarın öğlen sezeryanla doğumum var,hem heyecanlı hemde sabırsızlıkla bekliyorum.Rabbim hepimize hayirli évlat lar nasip etsin.gebelik kolestazi olduğum için bebeği erken alacaklar.İnşallah sağlıcakla bir doğum olur ikimiz içinde.bu forum daki herkese duaciyim,hepinizi cok iyi anliyorum.rabbim yar ve yardimcimiz olsun.
bana değeri normal gibi geldi ama yani tüp olsa trasnferden sonraki 14-15. gün değeri gibi düşün.... ki zaten tek kese görülmüş :) 23 üne kalp atışı için çağırmışOhh masallah,3gecikmeye ne kadar yuksek oyle,ikiz filan mi
korkma canımmmm.... inşallah sonu güzel olsun...... 3 tane de az değil... bize 1 tane emriyo yeterli değil mi zatenSlm arkadaşlar,
Dün doktorum aramıştı, geriye 3 yumoşum kaldığını söyledibugün bütün gün stresle geçti, gelen telefonlardan korktuk. Yarın eğer kısmetse, hayırlısıyla son dakika bir hayal kırıklığı yaşamazsak transferim gerçekleşecek. Sadece dualarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Inşallah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder allahım hepimize
görmüşler canım, 5mm lik minicik kesesini görmüşler... ben 33 günlük falan diyodum dün onlar bugün gitti doktora 35 günlük demişlr :))))
hadi hayırlısı tatlım, sonunda kucağına da alacaksın demeekkkkk ne güzelllll
bana değeri normal gibi geldi ama yani tüp olsa trasnferden sonraki 14-15. gün değeri gibi düşün.... ki zaten tek kese görülmüş :) 23 üne kalp atışı için çağırmış
korkma canımmmm.... inşallah sonu güzel olsun...... 3 tane de az değil... bize 1 tane emriyo yeterli değil mi zaten
Canim,hayirli uğurlu olsunSlm arkadaslar,
Hayırlısıyla transferim gerçekleşti, tek embriyo konuldu ama kalitesi çok iyiymiş. Çok mutlu olduk, 12 gün sonra kan testine çağırdılar, pozitif haberini vermekte nasip olur inşallah. Hepinize gönülden sevgilerherkesden güzel haberler alırız inşallah.
Slm arkadaslar,
Hayırlısıyla transferim gerçekleşti, tek embriyo konuldu ama kalitesi çok iyiymiş. Çok mutlu olduk, 12 gün sonra kan testine çağırdılar, pozitif haberini vermekte nasip olur inşallah. Hepinize gönülden sevgilerherkesden güzel haberler alırız inşallah.
insallah canım benim insallah zaten her bişide sana kosup söylüyom:))ordaki bebiş resimlerine bizimkilerde eklenir insallah ne tatlılardı öyle
Canim,hayirli uğurlu olsuninsallah pozitif haberi vereceksin inan
Hayirli olsun. Piturcik tutunur insallah sana. Guzel haberlerini bekliyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm arkadaslar,
tatlım senin kontrolun ne zamandı????
yegenim nihayet kan testi yaptırdı bugün, 1700 müş
Kızlarr bebişimin kalp atışını gördüm Allah herkese nasip etsin kocaman öpüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlarr bebişimin kalp atışını gördüm Allah herkese nasip etsin kocaman öpüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?