2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım benim Rabbim yardımcın olsun bebişini sağlıkla kucağına al inşallah

Maasallah canim ya okadar oldu mu zaman nasil da gecti Allah yar ve yardimciniz olsun hayirla saglikla kucaklasin yavrunla insallah darisi basimiza insallah canim bilgin var mi bilmiyorum eczaneden e vitamini kapsulu al gogus uclarin icin bugunden kullanmaya basla kapsulu acip icindekini uclara sureceksin yara olmasini cok guzel engelliyo ilk zamanlar kullanman cok onemli canim bide sezeryan sonrasi elinden geldigince yurumeye calis ne kadar yurursen okadar cabuk iyilesiyosun bide goguslerinde sisme agri olursa ki bu ateste yapar en guzel ilaci ilik dusun altinda su ustune akarken gogusleri sagmakti bebisini elinden geldigince sik emzirmeye ugras nekadar cok emzirirsen sutun okadar cok gelir kanallarin acilir ilk baslarda az gelir sikinti yapma o sonra cok artacak emzirdikce.... ay bunlari konusunca bende heyecanlandim valla aklima gldi ole hayirlisiyla buyut bebisini insallah canim...

agrısız sızısız bir şekilde al kucagına cennet kokulunu.RABBİM yar ve yardımcın olsun.darısı bana ve günü azalan arkadaşlara

insaALLAH sımsıkı tutunur bebişlerin ve sende mutlu haberler verirsin bizlere

Perscim nasil durumlar haberdar et bizi de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Direk kese görecek maşallah
görmüşler canım, 5mm lik minicik kesesini görmüşler... ben 33 günlük falan diyodum dün onlar bugün gitti doktora 35 günlük demişlr :))))

hadi hayırlısı tatlım, sonunda kucağına da alacaksın demeekkkkk ne güzelllll

Ohh masallah,3gecikmeye ne kadar yuksek oyle,ikiz filan mi
bana değeri normal gibi geldi ama yani tüp olsa trasnferden sonraki 14-15. gün değeri gibi düşün.... ki zaten tek kese görülmüş :) 23 üne kalp atışı için çağırmış

korkma canımmmm.... inşallah sonu güzel olsun...... 3 tane de az değil... bize 1 tane emriyo yeterli değil mi zaten

Ay çok sevindim kuzum darısı pit pitlara inşallah

Slm arkadaslar,
Hayırlısıyla transferim gerçekleşti, tek embriyo konuldu ama kalitesi çok iyiymiş. Çok mutlu olduk, 12 gün sonra kan testine çağırdılar, pozitif haberini vermekte nasip olur inşallah. Hepinize gönülden sevgiler herkesden güzel haberler alırız inşallah.

Canim,hayirli uğurlu olsun insallah pozitif haberi vereceksin inan

Hayirli olsun. Piturcik tutunur insallah sana. Guzel haberlerini bekliyoruz

Canım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim gönlünden geçeni sana nasip etsin, bebişine can versin inşallah!!! Hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başladı. Dualarımız seninle canımcımm!!!

tatlım senin kontrolun ne zamandı????
yegenim nihayet kan testi yaptırdı bugün, 1700 müş

Oyyy maşallahhh sonuna kadar hayırlı bir şekilde gitmeyi nasip eder Rabbim inşallahhh canımcım. Benim doktor randevum ayın 11'inde akşam 4'te. Daha çooook var yani

Canımmm Allah yardımcın olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah!! Lütfen bizi habersiz bırakma

Kızlarr bebişimin kalp atışını gördüm Allah herkese nasip etsin kocaman öpüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarr bebişimin kalp atışını gördüm Allah herkese nasip etsin kocaman öpüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oohhh ne guzel😄😄😄 insallah 12 gun sonra bende duyarim.

Canim transferin hayırlı sonu bebisli olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Kislar mutlu pazarlar nasilsiniz .gulun yuzunuze gulsun hayat kizlarrrrrr opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…