2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ben eve küçük çaplı tuzlu kraker deposu kurmustum.bulantıya bibebir geliyor tavsiye ederim.2 gram hallerini severim ben onların bulantınız olmasına ragmen bunlar en iyi günleriniz iyi değerlendirin.benim sıpa sıkıldım burda diyip her an kolunu bacagını çıkartacak gibi hareket ediyor.günümden önce doğurursam şaşırmayın

Son düzenleme:

Ay evet canim bunu bikac ksiden daha duymustum,ben form cubuklardan aldim ama henuz yemedim.bu aksam olursa dur deneyim:)) senin yavruyu da yesinler hareketli demek ki bebegin,allah saglik versin de kiprassin o annelik kurumu bu demek ki,rahatsiz olup olup da sevmeye devam etmek

Haklısın o kanama faktörü belirleyici oldu galiba... Neyseki artık iyisin çok şükür di mi kalmadı kanama falan?
Yerinde olsam herhalde ben de o adama devam ederdim, gayet mantıklı görünüyor. Benim de normal doğum beklentim büyük ölçüde suya düştü, doktorum ikiz gebeliklerde normal doğum şansımız düşük diyor malesef. Ben de ikiz durumunda kendisini bırakabilir miyim bilmiyorum, o konularda hala kafam karışık... Hem tüp bebek hem ikizde tecrübeli bir doktor lazım, bilmiyorum nasıl yapsak...

Aman diyim sıpana söyle acele etmesin...
bulantıya leblebi de iyi geliyormuş, tuzlu şeyler bastırıyor mideyi demek ki.

doktor bulmuş senin gibisini tabi ki eğleniyordur.... durumumuz itibariyle bazen onlara da acımıyo değilim... fakülteye gittiğimde aynı salona tıkılmış suratı asıklar korosu gibi görünüyoruz diyorum bazennn... hatta ayağa kalkıp müziği açıp telden, cukka cukka oynayasım geliyo, "az hareketlenin bacıııılaaaarrrrr" diyerekten.... doktorlar hergün bi tomar hastayla ilgileniyo ve hepimiz de "bizimle ilgilensin, güleryüzlü olsun, her sorumuzu cevaplasın bıd bıd bıd " diyip duruyoruz.... şimdi fakültede ki doktor azcık asık surat azcık da fazla dobra; ama ilk karşılaşmamızdan itibaren "şakacı" yaklaşıyorum, çünkü doktorum canımı sıksın istemiyorum; ben onu eğlendirirsem o da beni eğlendirir, benimle dalga geçer..... yani inşallahdoktorla arandaki muhabbet bence çok güzel.....

kıvırcıkTIM... şimdi zaten kısacık bi sağ yanımda az bi şey azcık uzun saçım var... onları da sürekli düzleştirmekten evrimleştirdim azcık ıslansa bi şey olsa hemen kıvırcık moduna geçiş yapıyo, yada düzeştirmeye çabalarken dimdik yukarıyı gösterebiliyo hiç bi yana yatması falan yok yazı tura atmışken dik gelmesi gibi çok zaman çileden çıkabiliyorum...jöleliyorum spreyliyorum ama yatası yoksa keçidir saçlarım

bu hafta benimki de gececi görüşemiyoruz şekerim bana mı gelsen ben olsam ilk zamanlarımı doktoruma yakın geçirmeyi tercih ederdimmm

Ay evet,allahima sukurler olsun kanama filan kalmadi,yok,olmaz da insallah..1hafta kadar kapaul kullanmistim,o sana yaramadi jel kullan dedi..aslinda ben biraz is yapmistim sanirim ondan olmustu
İkiz olunca haklisin,du bakalim,bikac zamana karar verirsin nasilsa.

Hayırlı olsun tatlım güzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlarr bebişimin kalp atışını gördüm Allah herkese nasip etsin kocaman öpüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

sanırım doğum yapmışsındır canım Rabbim hayırlı evlat versin.

Darısı başımıza inşallah.

slm kızlar nasılsınız? Malum haftasonları didimde olunca nete girmiyorum. sizleri özledim.

herkesde herşeycikler yolunda süpermiş maşallah.

benden haberlerse şöyle sabah randevum vardı. Maşallah çok güzel geçti.

ense kalınlığımız 1,9 çıktı. burun çatımızda oluşmuş.

boyumuzda 4,8 cm haftaya uygun gidiyormuş.

ikili tarama testlerimi verdim. doktor vitamin olarak promega verdi balık yağıymışş

ve eleniee diye de çatlak kremi verdi bugünden itibaren kullanmaya başla dedi. bende şimdi nette araştırıyorum hangileri daha iyi diye.

doktorum herşey yolunda ama yaş faktörünüzden dolayı amniyosentezi öneriyorum dedi. 1 ay sonra tekrar gideceğim o zamanda 3lü tarama ve amniyosentez olacakmış.

Henüz eşimle tam olarak konuşamadık bu konuyu ama yaptırmasam mı ki diyorum tersi bişey çıkarsa ihtimalleri nasıl göz önünde bulundurarak hareket edebilirimki

Allahımın verdiği bebeğimin sağlıklı olduğunu kan testlerinden ve ultrasondan görüyoruz. Yine Allahımın izniylede sağlıkla doğar diye düşünüyorum. neyse bunu düşünmek için 4 hafta gibi bol vaktim var.

sizleri seviyor ve çok öpüyorummmmmmmmm

Oykuzum kocaman olmuş merakla cinsiyetini bekliyorum

Selencim merhaba,
Bebeginin gelisiminin iyi olmasina sevindim..catlakla ilgili olarak diger bir topikte okudugum ve yakin gorustugum bi arkadasimin hatta onun kardesinin memnunlukla kullandigi Lierac jel var..arkadasim kullanimi da kolay dedi,jel oldugu icin,yag gibi bulasmiyor kiyafetine dedi..sende calisiyorsun,konforlu olur,gene de bir arastirirsin.
Ayy didim nasil?ben buralarda cok sikildim.esim yokken ankaraya gidesim vardi,simdi ondan da vazgececegim galiba
Bu test sonuclarinda risk formulu var desi benim dr,yas buyuk olunca risk yuksek cikiyo mecburen,korkma dedi..tabii amniyosentez gerekiyor dedi..ama karar baska tabii.mesela benim dr karisi yaptirmis,ama baska bi dr arkadasi dr olmasina ragmen amniyosentez yaptirmamis, az da olsa dusuk ihtimali var biliyosun,bunu anlatti..insallah gerek kalmaz tatlim,hic bisicikler olmaz bebikine

Arkadaşlar bende durumlar hala biraz sakat ilerliyor. Kahverengi akıntı hiç durmadı ki dediğim gibi annem geldi. Üniversitede de sınav zamanlarımız ben okula gitmiyorum idare ediyorlar beni. Eşim de akademisyen ya o yapıyor sınavlarımı. Anlayacağınız evde dinleniyorum sürekli. Bundan daha fazla daha ne kadar temkinli olabilirim bilmiyorum. Bugün de resmen bayağı kan geldi. Doktorumu aradım. Progestan kapsülü günde 3*3'e çıkardı. Bir de kan sulandırıcı ecoprini bırak dedi ve istirahat dedi. Daha ne kadar istirahat edeyim canlarım yaaa. Allahımmm nolur korktuklarımızla karşılaştırma bizi. Nooolur dua edin. En azından birinin kalp atışlarını duyabileyim. Size kesenin resmini göndermiştim ya 5. hafta için çok mu küçüklerdi sizce? Offff kusuruma bakmayın yaa... Bu ağrılar ve sürekli akıntı ve kan biraz yıprattı beni Cumaaa gel artıkkk!!!

Ahhh canımm inşallah size katılabilirim. Dediğim gibi ben de durumlar pek parlak ilerlemiyor malesef

Maşallahhh canımcımm çooooooooooooooooook sevindim inan!!! Rabbim seni ve bebişini nazarlardan korusun inşallah!!!

Canım keselerin boyutu konusunda canını sıkma...Ben de kese görmey gittiğimde bana küçük göründü...Doktorum herşey harika dedi dolayısıyla sen cuma günü git bakalım doktor kontrol etsin

sezercim senin için ayrıca dua ediyorum Rbbim senin için en hayırlısını nasip etsin canımmmmmm.......son 4 gün inşallah sen de güzel güzel şeyler söylersin tatlım benimmm....

Canım keselerin boyutu konusunda canını sıkma...Ben de kese görmey gittiğimde bana küçük göründü...Doktorum herşey harika dedi dolayısıyla sen cuma günü git bakalım doktor kontrol etsin

İnşallah canımm göreceğim bir kesem, bir de o güzel kalp atış sesini duyayım daha ne isterim ki bu dünyada Haaa tabii sonrasında da sağlıkla kucağıma almak gelecek

sezercim senin için ayrıca dua ediyorum Rbbim senin için en hayırlısını nasip etsin canımmmmmm.......son 4 gün inşallah sen de güzel güzel şeyler söylersin tatlım benimmm....

Amayaacımm biliyorumm gerçekten çoooook ama çooooooook teşekkür ederim. İnşallahhh inşallaaaaah size güzel haberler veririm

İyi akşamlar canim benim buralardayim sizleri okuyorum müsait olursam yazıyorum senin tedavin nasil gidiyor kuzum Insallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz bendaha tedaviye fln baslamadim Baya ara verdim herdefadinda aynısı olacak korkusu doguyor aMa yinede yilmiyorum Allah hepinizin gönlüne gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…