Canim napiyosun? Cuma gunu dr neler dedi anlat bakalim...tekrar muayeneye ne zaman cagirdi?
Bu arada benim midemdeki nanemollalik artti son 3-4 gundur..soylemesi ayip bikac kez cikardim..milletin sabah bulantisi olur,benim aksam basliyo:)) haftasonu ya,disari ciktik dolasmaya,aksam yemekleri gec saat oldu 9gibi..sonra ben mahvoldum,midem yediklerimi hazmetmiyo,bir tuhaf..eskisi gibi yiyorum,artik cok geliyo sanirim..az yemeyi ozellikle gece kalmamayi orgenmem gerek( ben bayagi bulanti yasiyorum o zaman,hi???
nazancım selammm
ben perşembe gittim doktora, cuma yeniden çağırmadı
Benim doktorum öyle uzun uzun yapılacaklar ve yapılmayacaklar hakkında açıklama yapmadı. Kullandığım ilaçların üzerinden geçtik beraber, ikiz gebelik olduğu için daha sıkı takip edileceğimi ve sıkıntılarımın da biraz daha fazla olabileceğini söyledi. İlk 3 ay beslenmene karışmayacağım, zaten bir sürü şey sana kokacak, her istediğini yiyemeyeceksin dedi.Benim de midem özellikle öğleden sonraları bir kötü oluyor ama hiç çıkarmadım şimdilik. Yediklerim de niyeyse hiç fazla gelmiyor, kendimi zor tutuyorum. Sık sık acıkıyorum, bu yüzden çantamda her zaman kuruyemiş - kuru meyve falan bulunduruyorum. Bir sonraki randevum 21 temmuz pazartesi, tam 2 hafta sonra.
Umarım bulantıların kötülemez canım. Artık olacak böyle şeyler kolay değil insan büyüyor orda.
Öpüyorum canım.
Bu arada bebelerimiz 2 gram olmuşlar gördün mü? Nasıl büyüyor bıdıklar, 1 gram halleri daha dün gibi.
senin doktor randevun ne zaman?? Sezer de kalp atışlarını duysun nüfus sayımı sonuçlarını kesinleştirsin de buluşalım artık.
ben eve küçük çaplı tuzlu kraker deposu kurmustum.bulantıya bibebir geliyor tavsiye ederim.2 gram hallerini severim ben onların bulantınız olmasına ragmen bunlar en iyi günleriniz iyi değerlendirin.benim sıpa sıkıldım burda diyip her an kolunu bacagını çıkartacak gibi hareket ediyor.günümden önce doğurursam şaşırmayın
Canim biraz kanamam oldu diye sanirim haftada 1 cagirdi,da yarindan sonra ayda1 mi yoksa 2 haftada mi cagirir bilmiyorum..monica galiba ben,gebelik takip ve dogumu bu adamda yapicam..eski druma giderim diye dusunuyordum ama simdi tum surecimi bu dr biliyor,ilgili de..dogumunu da yaptiririm istersen,hem perinatolog da var dedi..sadece normal dogumu destekliyor mu,epidurale ne diyor onlari ogrencem,ona gore kesin karar vericem..normal doguma sicak bakar diye dusunuyorum,zeynep kamilde zamaninda 100dogum yaptirirdik gunde diye anlatti..neyse boyle iste..
ben eve küçük çaplı tuzlu kraker deposu kurmustum.bulantıya bibebir geliyor tavsiye ederim.2 gram hallerini severim ben onların bulantınız olmasına ragmen bunlar en iyi günleriniz iyi değerlendirin.benim sıpa sıkıldım burda diyip her an kolunu bacagını çıkartacak gibi hareket ediyor.günümden önce doğurursam şaşırmayın
doktor bulmuş senin gibisini tabi ki eğleniyordur.... durumumuz itibariyle bazen onlara da acımıyo değilim... fakülteye gittiğimde aynı salona tıkılmış suratı asıklar korosu gibi görünüyoruz diyorum bazennn... hatta ayağa kalkıp müziği açıp telden, cukka cukka oynayasım geliyo, "az hareketlenin bacıııılaaaarrrrr" diyerekten.... doktorlar hergün bi tomar hastayla ilgileniyo ve hepimiz de "bizimle ilgilensin, güleryüzlü olsun, her sorumuzu cevaplasın bıd bıd bıd " diyip duruyoruz.... şimdi fakültede ki doktor azcık asık surat azcık da fazla dobra; ama ilk karşılaşmamızdan itibaren "şakacı" yaklaşıyorum, çünkü doktorum canımı sıksın istemiyorum; ben onu eğlendirirsem o da beni eğlendirir, benimle dalga geçer..... yani inşallahamayaaaa
ben iyiyim canım sen nasılsın? Yiğenine çok sevindim. Rüyanın tez zamanda gerçekleşeceğine inanıyorum. Çok da iyi bir anne olacaksın eminim.
Doktorum çok şeker bir kadın gerçekten. Benimle sürekli dalga geçiyor ama hiç kızamıyorum.Bana dedi ki "yiyeceklerden tiksindiğin oluyor mu?" ben ne dedim? "bizde öyle şey olmaz! yiyecekler benden tiksinebilir ancak." Şimdi bu bana sorulacak soru mu?
Bende tam amaya nerde diyordum,yazmissin
Tesekkurler canim,ben de kiyamiyorum kestirmeye..yoksa cok aklimdaydi kut kestireyim diye,neyse kaldi simdilik..bende bi ara 26yaslarindayken, ehh deyip erkek gibi kisa kestirmistim.sonra uzadi vallasen de kivircik misin yoksa?
Canim bu bulantilar gecer elbet de gene de insan kotu hissediyor..birde eaim buhafta sonu almanya ya gidecek 2hafta..ben de yalniz kalmayim diye ankaraya ailemin yanina mi gitsem,yoksa burda kendi evimde druma yakin mi kalsam bilemedim:18:
Haklısın o kanama faktörü belirleyici oldu galiba... Neyseki artık iyisin çok şükür di mi kalmadı kanama falan?
Yerinde olsam herhalde ben de o adama devam ederdim, gayet mantıklı görünüyor. Benim de normal doğum beklentim büyük ölçüde suya düştü, doktorum ikiz gebeliklerde normal doğum şansımız düşük diyor malesef. Ben de ikiz durumunda kendisini bırakabilir miyim bilmiyorum, o konularda hala kafam karışık... Hem tüp bebek hem ikizde tecrübeli bir doktor lazım, bilmiyorum nasıl yapsak...
Slm arkadaslar,
Hayırlısıyla transferim gerçekleşti, tek embriyo konuldu ama kalitesi çok iyiymiş. Çok mutlu olduk, 12 gün sonra kan testine çağırdılar, pozitif haberini vermekte nasip olur inşallah. Hepinize gönülden sevgilerherkesden güzel haberler alırız inşallah.
Kızlarr bebişimin kalp atışını gördüm Allah herkese nasip etsin kocaman öpüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyi akşamlar kızlar,yarın öğlen sezeryanla doğumum var,hem heyecanlı hemde sabırsızlıkla bekliyorum.Rabbim hepimize hayirli évlat lar nasip etsin.gebelik kolestazi olduğum için bebeği erken alacaklar.İnşallah sağlıcakla bir doğum olur ikimiz içinde.bu forum daki herkese duaciyim,hepinizi cok iyi anliyorum.rabbim yar ve yardimcimiz olsun.
Oykuzum kocaman olmuşslm kızlar nasılsınız? Malum haftasonları didimde olunca nete girmiyorum. sizleri özledim.
herkesde herşeycikler yolunda süpermiş maşallah.
benden haberlerse şöyle sabah randevum vardı. Maşallah çok güzel geçti.
ense kalınlığımız 1,9 çıktı. burun çatımızda oluşmuş.
boyumuzda 4,8 cm haftaya uygun gidiyormuş.
ikili tarama testlerimi verdim. doktor vitamin olarak promega verdi balık yağıymışş
ve eleniee diye de çatlak kremi verdi bugünden itibaren kullanmaya başla dedi. bende şimdi nette araştırıyorum hangileri daha iyi diye.
doktorum herşey yolunda ama yaş faktörünüzden dolayı amniyosentezi öneriyorum dedi. 1 ay sonra tekrar gideceğim o zamanda 3lü tarama ve amniyosentez olacakmış.
Henüz eşimle tam olarak konuşamadık bu konuyu ama yaptırmasam mı ki diyorum tersi bişey çıkarsa ihtimalleri nasıl göz önünde bulundurarak hareket edebilirimki
Allahımın verdiği bebeğimin sağlıklı olduğunu kan testlerinden ve ultrasondan görüyoruz. Yine Allahımın izniylede sağlıkla doğar diye düşünüyorum. neyse bunu düşünmek için 4 hafta gibi bol vaktim var.
sizleri seviyor ve çok öpüyorummmmmmmmm
Selencim merhaba,slm kızlar nasılsınız? Malum haftasonları didimde olunca nete girmiyorum. sizleri özledim.
ikili tarama testlerimi verdim. doktor vitamin olarak promega verdi balık yağıymışş
ve eleniee diye de çatlak kremi verdi bugünden itibaren kullanmaya başla dedi. bende şimdi nette araştırıyorum hangileri daha iyi diye.
doktorum herşey yolunda ama yaş faktörünüzden dolayı amniyosentezi öneriyorum dedi. 1 ay sonra tekrar gideceğim o zamanda 3lü tarama ve amniyosentez olacakmış.
Henüz eşimle tam olarak konuşamadık bu konuyu ama yaptırmasam mı ki diyorum tersi bişey çıkarsa ihtimalleri nasıl göz önünde bulundurarak hareket edebilirimki
Allahımın verdiği bebeğimin sağlıklı olduğunu kan testlerinden ve ultrasondan görüyoruz. Yine Allahımın izniylede sağlıkla doğar diye düşünüyorum. neyse bunu düşünmek için 4 hafta gibi bol vaktim var.
Bu arada bebelerimiz 2 gram olmuşlar gördün mü? Nasıl büyüyor bıdıklar, 1 gram halleri daha dün gibi.
senin doktor randevun ne zaman?? Sezer de kalp atışlarını duysun nüfus sayımı sonuçlarını kesinleştirsin de buluşalım artık.
slm kızlar nasılsınız? Malum haftasonları didimde olunca nete girmiyorum. sizleri özledim.
Arkadaşlar bende durumlar hala biraz sakat ilerliyor. Kahverengi akıntı hiç durmadı ki dediğim gibi annem geldi. Üniversitede de sınav zamanlarımız ben okula gitmiyorum idare ediyorlar beni. Eşim de akademisyen ya o yapıyor sınavlarımı. Anlayacağınız evde dinleniyorum sürekli. Bundan daha fazla daha ne kadar temkinli olabilirim bilmiyorum. Bugün de resmen bayağı kan geldi. Doktorumu aradım. Progestan kapsülü günde 3*3'e çıkardı. Bir de kan sulandırıcı ecoprini bırak dedi ve istirahat dedi. Daha ne kadar istirahat edeyim canlarım yaaa. Allahımmm nolur korktuklarımızla karşılaştırma bizi. Nooolur dua edin. En azından birinin kalp atışlarını duyabileyim. Size kesenin resmini göndermiştim ya 5. hafta için çok mu küçüklerdi sizce? Offff kusuruma bakmayın yaa... Bu ağrılar ve sürekli akıntı ve kan biraz yıprattı beniCumaaa gel artıkkk!!!
sezercim senin için ayrıca dua ediyorum Rbbim senin için en hayırlısını nasip etsin canımmmmmm.......son 4 gün inşallah sen de güzel güzel şeyler söylersin tatlım benimmm....Arkadaşlar bende durumlar hala biraz sakat ilerliyor. Kahverengi akıntı hiç durmadı ki dediğim gibi annem geldi. Üniversitede de sınav zamanlarımız ben okula gitmiyorum idare ediyorlar beni. Eşim de akademisyen ya o yapıyor sınavlarımı. Anlayacağınız evde dinleniyorum sürekli. Bundan daha fazla daha ne kadar temkinli olabilirim bilmiyorum. Bugün de resmen bayağı kan geldi. Doktorumu aradım. Progestan kapsülü günde 3*3'e çıkardı. Bir de kan sulandırıcı ecoprini bırak dedi ve istirahat dedi. Daha ne kadar istirahat edeyim canlarım yaaa. Allahımmm nolur korktuklarımızla karşılaştırma bizi. Nooolur dua edin. En azından birinin kalp atışlarını duyabileyim. Size kesenin resmini göndermiştim ya 5. hafta için çok mu küçüklerdi sizce? Offff kusuruma bakmayın yaa... Bu ağrılar ve sürekli akıntı ve kan biraz yıprattı beniCumaaa gel artıkkk!!!
Canım keselerin boyutu konusunda canını sıkma...Ben de kese görmey gittiğimde bana küçük göründü...Doktorum herşey harika dedidolayısıyla sen cuma günü git bakalım doktor kontrol etsin
sezercim senin için ayrıca dua ediyorum Rbbim senin için en hayırlısını nasip etsin canımmmmmm.......son 4 gün inşallah sen de güzel güzel şeyler söylersin tatlım benimmm....
İnşallah canımm göreceğim bir kesem, bir de o güzel kalp atış sesini duyayım daha ne isterim ki bu dünyadaHaaa tabii sonrasında da sağlıkla kucağıma almak gelecek
günaydın kızlaarrrrr.... tüm anneler, anne adayları ve anne adayı olmak için can atanlarrrrrherbirinizi saygıyla selamlıyorum... sonrada fazla elitliğin alemi yok diyip şap şup yanaklarınıza dalıyorummmmm....
flyingmom bebişin sana taaa içerlerden "küüüttt küüüüt atıııyooorrr kalllbiiimmmm" şarkısını söylemişşşşşeminim ki dinlemelere doyamamışındır.... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin emiii...
nazancığımın mide bulantıları mı başlamışşşşş:120::120: az sabır geçcek geçcek... bunların hepsi "anı" olcak anı.... baksanıza doğuran doğurana.... ilk gebişlerimiz anneliğe terfi ettiler biledarısı sizlerin başına.... bu arada nazancım saçların benim eski saçlarıma pek benziyo, nası kıydım bi gün aniden ve nası bi daha hiç uzatmadım inan hayret ettim seni görünce... maşallah maşallahhhh...
minimonicaaaaanaber tatlımmmmm doktorunu pek sevdim nasısa herşeyi yiyemicen ne yiyebilirsen kar say demiş sana alenen ama pek sempatik söylemiş kabul etmeli...
4343 tatlım sen neler yapıyosun yaaaa.... bi görünüyon bi kayboluyon????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?