2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Senin bu lekelenme ve ağrı kaç gün sürmüştü canım? Salı günü savunmaya gireceğim için o gün biraz hareketli olacak. Sence bu sorun olur mu?

Canim lekelenmem bikac gun agrilarda ara ara bi sure olmustu tipki adet saancisi gibiydi ben kendimi hic kisitlamamistim bikac gun icinde normal hayatima donmustum sende agir kaldirma bisey itme cok uzanma kendini cok yorma gerisi onemli degil normal hayatina devam et... insallah hersey guzel gider canim hayirlisiyla kese gormek kalp sesini duymak kucagina alip buyutmak nasip olur Allah hepimizin yardimcisi olsun ben ilk uc ayi sakin gecirdim sonraki iki ay biraz daha hareketli gezmelerle tozmalarla gecirdim ama perinatolog bundan sonrasini daha sukunet icinde istirahat halinde gecireceksin egzersiz yapiyosan calisiyosan birak dedi tedirgin oldum bundan sonra daha dikkatli olmaliyim ...

Sümbülteberler açmaya başladı kızlar. Selen, Nazan, Monica, tam zamanında. En son Monica'nın haberiyle mutluluğum katlandı Hepinize sevgiler.

UNBELIEVABLE, sen nasılsın, bebeğin hareketlerini hissediyor musun hiç?

Canım hareketlerini ik ne zaman hisettin. Ben artık 16 yı pazar günü bitirdim. Herkes daha hisset miyor musun, hissetmen lazım diyor. Merak hatta endişe ediyorum. Hafta sonuna doğru dr a gidecektim ama, sanırım beklemeyip salı günü gideceğim.

Canim bu haftalarda gaz yada segirmeye benzer seyler hissedersen bu bebegin hareketleridir ama net olarak 20. Haftalarda hissedersin ayirt edebilirsin hatta donuyormu tekmemi atiyor

Canim maasallah seninde epey olmus .. inan hic endise edecek bisey yok Harem ketleri hissetme vakti kisiden kisiye cok degisiyo ve ilk gebeliklerde daha gec ikinci gebeliklerde daha erken hiraz kilolularda daha gec cok zayiflarda daha erken ekim anneleri topiginde cogu kisi 20 .hafta civarihissetmey basladi bende ilk gebeligimde daha gec hissetmistim bu benim ikinci oldugu icin ve ben cok zayif oldugum icin 16.hafta da minik minik biseyler yani bagirsak hareketi gibi hissetmeye basladim ama hala emin degilim onlar bbek hareketimiydi yoksa bagirsakmi diye ne zaman ki 18.hafta bitti 19.haftaya basladim o zaman tamam bunlar bir k hareketi demeye basladim 20.haftadan sonra tkmeler oldukca hissediliyo yani senin 20-21.haftalara hatta 22.haftadw hissetmeye baslayan var, hissetmemen cok normal sakin bir endise etme haa hatta ben 16.haftada doktora gitmistim dedim doktora arada sirada minik bisyler hissediyorum diye doktor daha cok erken ikinci gebelik olmasina ragmen 18.haftadan sonra ancw hissettim tmeye baslarsin suankiler bagirsaktir demisti..... bu insanlarda herseye bi muhaleft insanin moralini bozmayi cok seviyolar sen yinede git tabi doktora icin rahat etsin iki hafta sonra falan buyuk ihtimalle hisstmeye baslayacaksin insallah....

Ben 2 kg daha vermişim, anam nasıl sevindim... 14 kg etti toplamda. İnşallah bebeleri besleyip kendimize gereksiz kilo almadan alnımızın akıyla çıkarız bu işten. Günde 45 dakika yürüyüşüme aynen devam ediyorum ben. Gücüm yettiğince sürdüreceğim. Hamile yogası da süper fikir, izlenimlerini bekliyoruz mutlaka. Ayarlayabilirsem ben de gideyim. Aman da ben hamileymişim de yogaya gidecekmişim, hiç inanasım gelmiyor...

Canım, seni görmek ne güzel! Çok teşekkür ederim sevincimizi paylaştığın için.

Senin de Allah yardımcın olsun canım. Beni bilgilendirdiğin için çooook teşekkür ederim. Bebişlerimizi kucağımıza alana kadar huzur yok bize anladım ben

phaselis canımmm hadi güzel haberlerini bekliyorummmmmmm Daha fazla merakta bırakma bizi

Sabah gittim ana baba günü gibiydi sadece fiş alabildim. Tansiyonum düşmeye başlayınca ertelemek zorunda kaldık 😄 1 saate kadar tekrar gidicem. şimdi kendime gıda takviyesi yapıyorum bayılmayım diye 😃 sonucu alır almaz burdayım inşallah 😘

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amannn dikkat et kendine.
Öpüyorummmm

bende bekliyorummmm

güzel haberlere devam edelim inşallah....

Slmlaaar
Öğleden sonra kan verdiğim için sonuç sabah çıkarmış. Biraz daha beklicez yani😊 yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim kızlar. Çoğu gitti azı kaldı ama bu akşamda iğne yicem yaaa 😟😄

Sonucum çıkmışşş allahımmm çok mutluyum. Bende hamileyim galibaa. Sonuç 12. Gun 331 nasıl bir değer bilmiyorum

Sonucum çıkmışşş allahımmm çok mutluyum. Bende hamileyim galibaa. Sonuç 12. Gun 331 nasıl bir değer bilmiyorum

Hadi gozun aydin canim insaALLAH artarak devam eder ve hayirla kucagina alirsin

Çok şahane bir değer tebrik ederim :))))))))))))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…