Senin bu lekelenme ve ağrı kaç gün sürmüştü canım? Salı günü savunmaya gireceğim için o gün biraz hareketli olacak. Sence bu sorun olur mu?
Canim lekelenmem bikac gun agrilarda ara ara bi sure olmustu tipki adet saancisi gibiydi ben kendimi hic kisitlamamistim bikac gun icinde normal hayatima donmustum sende agir kaldirma bisey itme cok uzanma kendini cok yorma gerisi onemli degil normal hayatina devam et... insallah hersey guzel gider canim hayirlisiyla kese gormek kalp sesini duymak kucagina alip buyutmak nasip olur Allah hepimizin yardimcisi olsun ben ilk uc ayi sakin gecirdim sonraki iki ay biraz daha hareketli gezmelerle tozmalarla gecirdim ama perinatolog bundan sonrasini daha sukunet icinde istirahat halinde gecireceksin egzersiz yapiyosan calisiyosan birak dedi tedirgin oldum bundan sonra daha dikkatli olmaliyim ...
Canım hareketlerini ik ne zaman hisettin. Ben artık 16 yı pazar günü bitirdim. Herkes daha hisset miyor musun, hissetmen lazım diyor. Merak hatta endişe ediyorum. Hafta sonuna doğru dr a gidecektim ama, sanırım beklemeyip salı günü gideceğim.
Canım hareketlerini ik ne zaman hisettin. Ben artık 16 yı pazar günü bitirdim. Herkes daha hisset miyor musun, hissetmen lazım diyor. Merak hatta endişe ediyorum. Hafta sonuna doğru dr a gidecektim ama, sanırım beklemeyip salı günü gideceğim.
ilaclardandir canim, hala kullaniyormusun? 1 kg bisi degil canim nolcak..evet hemsireme hep ozeniyodum sadece gobek vardi kadinda bizde oyle olsakkk ne sahaneeeeeeebu hafta sonu hamilelr ici yogaya baslicam bakalim nasil olcak doguma yardimci oluyormus..yuruyuste yapiyorum nerdeyse hergun en az 20-30 dk.. kosmak bile cok iyiymiste okadarini yapamama, bebek zeki oluyormus ozaman:)
Benimde yarın büyük gün bakalım neler olacak. Rabbim herkese banada hayırlısını nasip etsin 😖
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sümbülteberler açmaya başladı kızlar. Selen, Nazan, Monica, tam zamanında. En son Monica'nın haberiyle mutluluğum katlandı Hepinize sevgiler.
UNBELIEVABLE, sen nasılsın, bebeğin hareketlerini hissediyor musun hiç?
Canim lekelenmem bikac gun agrilarda ara ara bi sure olmustu tipki adet saancisi gibiydi ben kendimi hic kisitlamamistim bikac gun icinde normal hayatima donmustum sende agir kaldirma bisey itme cok uzanma kendini cok yorma gerisi onemli degil normal hayatina devam et... insallah hersey guzel gider canim hayirlisiyla kese gormek kalp sesini duymak kucagina alip buyutmak nasip olur Allah hepimizin yardimcisi olsun ben ilk uc ayi sakin gecirdim sonraki iki ay biraz daha hareketli gezmelerle tozmalarla gecirdim ama perinatolog bundan sonrasini daha sukunet icinde istirahat halinde gecireceksin egzersiz yapiyosan calisiyosan birak dedi tedirgin oldum bundan sonra daha dikkatli olmaliyim ...
phaselis canımmm hadi güzel haberlerini bekliyorummmmmmmDaha fazla merakta bırakma bizi
Sabah gittim ana baba günü gibiydi sadece fiş alabildim. Tansiyonum düşmeye başlayınca ertelemek zorunda kaldık 😄 1 saate kadar tekrar gidicem. şimdi kendime gıda takviyesi yapıyorum bayılmayım diye 😃 sonucu alır almaz burdayım inşallah 😘
bende bekliyorummmmSabah gittim ana baba günü gibiydi sadece fiş alabildim. Tansiyonum düşmeye başlayınca ertelemek zorunda kaldık 😄 1 saate kadar tekrar gidicem. şimdi kendime gıda takviyesi yapıyorum bayılmayım diye 😃 sonucu alır almaz burdayım inşallah 😘
Sabah gittim ana baba günü gibiydi sadece fiş alabildim. Tansiyonum düşmeye başlayınca ertelemek zorunda kaldık 😄 1 saate kadar tekrar gidicem. şimdi kendime gıda takviyesi yapıyorum bayılmayım diye 😃 sonucu alır almaz burdayım inşallah 😘
Sonucum çıkmışşş allahımmm çok mutluyum. Bende hamileyim galibaa. Sonuç 12. Gun 331 nasıl bir değer bilmiyorum
Hadi gozun aydin canim insaALLAH artarak devam eder ve hayirla kucagina alirsin
Sonucum çıkmışşş allahımmm çok mutluyum. Bende hamileyim galibaa. Sonuç 12. Gun 331 nasıl bir değer bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?