Fırsatım olup yazamadım bile o kadar kötü durumdaydım...2 kat artması gerekiodu ama artmamış ...kanamam kırmızı değil kahverengi ama progestan attmma ragMen dyrmuyo...
Allah kimseye çektirmesin en son sabah 5 te anne ölüyorum dedim soğuk ter yataga zor attım kendimi buz gibi ter...hastaneye baygın gittim zaten sedyeyle çıktılar kapıya yetişemicez zannettik...19 u test günümdü benim... ben 16 sında 5.46 18 inde 33.37 çıktu dünde farklı yerde yaptırdım 40.1 çıktı kanama da var kahverengi ...korkuyorum yani...progestan atıorum daha çok akmaya başlıyo bilniyorum herşeyin hayırlısı ama olmicak gibi geliyorr.... Korkuyorum işallah dış gebelik fln olmazz
Cayazcim bende seni cok merak ediyordum.senin yasadigini ben normal hamile kalarak yasadim.günüm gecti test yaptirdim deger düsük cikti 2 gün sonra tekrar yaptirdim daha da düsük cikti hamilelik adetimle beraber sonlandi.ama üzülme seninki benimki gibi degil senin yükseliyor ins.kat kat yükselirde bu üzgüntüler geride kalir.doktorun ne diyor.Allah yardimcin olsun canim.