2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Fırsatım olup yazamadım bile o kadar kötü durumdaydım...2 kat artması gerekiodu ama artmamış ...kanamam kırmızı değil kahverengi ama progestan attmma ragMen dyrmuyo...

Allah kimseye çektirmesin en son sabah 5 te anne ölüyorum dedim soğuk ter yataga zor attım kendimi buz gibi ter...hastaneye baygın gittim zaten sedyeyle çıktılar kapıya yetişemicez zannettik...19 u test günümdü benim... ben 16 sında 5.46 18 inde 33.37 çıktu dünde farklı yerde yaptırdım 40.1 çıktı kanama da var kahverengi ...korkuyorum yani...progestan atıorum daha çok akmaya başlıyo bilniyorum herşeyin hayırlısı ama olmicak gibi geliyorr.... Korkuyorum işallah dış gebelik fln olmazz

Cayazcim bende seni cok merak ediyordum.senin yasadigini ben normal hamile kalarak yasadim.günüm gecti test yaptirdim deger düsük cikti 2 gün sonra tekrar yaptirdim daha da düsük cikti hamilelik adetimle beraber sonlandi.ama üzülme seninki benimki gibi degil senin yükseliyor ins.kat kat yükselirde bu üzgüntüler geride kalir.doktorun ne diyor.Allah yardimcin olsun canim.

Arkadaşlar, dün yazdıklarımı tüm sigara içen arkadaşlar için tekrar paylaşmak istiyorum. Bu çok önemli bir konu lütfen dikkate alın... İnanın bana fiziksel olarak yoksunluk hissiniz 3 gün sürüyor sadece. Gerisi sadece alışkanlık kaynaklı boşluk duygusu. O da katlanılamaz bir şey değil. Yardım isteyenler bana özelden de ulaşabilirler. Ben başardıysam siz de başarabilirsiniz.

Ben günde 1 pakede yakın sigara içerdim. hamile kalmayı beklemiyim, bebeğime zarar vermeden bırakayım istedim ve bıraktım. (2 yıl olacak, daha bebiş yok ortada ama olsun :))
Bu video bana çok yardımcı oldu: https://vimeo.com/61917842
izlerken son sigaralarımı içtim ve o günden beri bir nefes dahi almadım.
Eğer video senin için yararlı olmazsa, bu adresteki bilgileri oku, mümkünse eğer 1 günlük seminere katıl. Allen Carr Türkiye, Sigara Bırakma Merkezi, Sigarayı nasıl bırakırım?
para iadesi bile yapıyorlar başaramazsan. Eğer videoyla bırakamasaydım ben de seminere gidecektim.
Bildiğim en başarılı yöntem bu. Üstelik iğne, ilaç, kimyasal yok.
Allah yardımcın olsun.
Unutma ki bebişin için bunu yapman şart. Bu yüzden bir an önce kendin için bu güzel kararı vermen gerekiyor. Yardıma, desteğe ihtiyacın olursa buradayım.

Arkadaşlar bir şey soracağım. Transferden sonra doktorunuz size Clexane 0.4 ml iğne verdi mi merak ediyorum.

Fırsatım olup yazamadım bile o kadar kötü durumdaydım...2 kat artması gerekiodu ama artmamış ...kanamam kırmızı değil kahverengi ama progestan attmma ragMen dyrmuyo...

Allah kimseye çektirmesin en son sabah 5 te anne ölüyorum dedim soğuk ter yataga zor attım kendimi buz gibi ter...hastaneye baygın gittim zaten sedyeyle çıktılar kapıya yetişemicez zannettik...19 u test günümdü benim... ben 16 sında 5.46 18 inde 33.37 çıktu dünde farklı yerde yaptırdım 40.1 çıktı kanama da var kahverengi ...korkuyorum yani...progestan atıorum daha çok akmaya başlıyo bilniyorum herşeyin hayırlısı ama olmicak gibi geliyorr.... Korkuyorum işallah dış gebelik fln olmazz

Geçmiş olsun sevgili cayaz..
Umarım kötü bir sonuç almazsın, ama değerlerin katlamiyor okuduğum kadarıyla. Kontrollerini sıkı tut.
Seni üzmek istemem ama dış gebelikte olabilir. Ben yaşadım çünkü, 100, 200, 400, 800... 3000 lere kadar gitti değerim sonra düşmeye başladı. Geceleri değil sadece gündüzleri kanamam geliyordu benim. 7 haftalıkdı benim anladıklarında, bir türlü göremediler. Çünkü hiç ağrım yoktu. Ihmal etme, gerekirse başka doktora git. Inşallah başka birşeydir ve pozitif sonucunla devam edersin :KK19:

Kızzlar dünnn çok kötü bir gün geçirdim kabız oldum ve sncıyla hiç uyumadım sizE yaşadıklarımı anlatamam doktorun telefonda verdiği ilaçlar ve lavman bile fayda etnedi sonunda hastanede aldık soluğu.... Gitmişken betahcg de baktıralım dedik amma velakin... 33.37 den 40.1 e çıkmış :KK43:( dr. Lab. Farkıda olabilir dedi hayırlısı dedi..kanamam devam ediyo günlerdir... Umudum tükenmeye başladı galiba...

Canım inş herşey değişir ve rabbim değerlerinin kat be kat artmasını sağlar,ilk tüp bebeğimde bende böyle sorun yaşamıştım hatta benim 1500 e kadar çıkmıştı fakat sabaha kadar adet sancısının 100 katı şeklinde sabaha kadar ağrım olup öyle sökülüp düşmüştü,inşaallah allahım yardımcın olur mutlu haberlerini bekliyoruz.

Ay kızlar valla test günü gelen yada geçmiş tüm arkadaşlar nasıl sabrettiniz ya.gunler geçmiyor gerçekten. ..
Birde birşey sorcam kasıklarımda durup durup batmalar oluyor.hele dün akşam 2 kere acayip kuvvetliydi(çığlık içimde patladı).suandada kasıklarımda hep bir hareketlilik var. Sizlerde de oluyor mu?
Öptüm sizi şekerler

Sanki bana olmuş gibi geldi canım benimde öncekilerde böyle belirtilerim vardı inş🙏🙏🙏

Arkadaşlar, dün yazdıklarımı tüm sigara içen arkadaşlar için tekrar paylaşmak istiyorum. Bu çok önemli bir konu lütfen dikkate alın... İnanın bana fiziksel olarak yoksunluk hissiniz 3 gün sürüyor sadece. Gerisi sadece alışkanlık kaynaklı boşluk duygusu. O da katlanılamaz bir şey değil. Yardım isteyenler bana özelden de ulaşabilirler. Ben başardıysam siz de başarabilirsiniz.

Ben günde 1 pakede yakın sigara içerdim. hamile kalmayı beklemiyim, bebeğime zarar vermeden bırakayım istedim ve bıraktım. (2 yıl olacak, daha bebiş yok ortada ama olsun :))
Bu video bana çok yardımcı oldu: https://vimeo.com/61917842
izlerken son sigaralarımı içtim ve o günden beri bir nefes dahi almadım.
Eğer video senin için yararlı olmazsa, bu adresteki bilgileri oku, mümkünse eğer 1 günlük seminere katıl. Allen Carr Türkiye, Sigara Bırakma Merkezi, Sigarayı nasıl bırakırım?
para iadesi bile yapıyorlar başaramazsan. Eğer videoyla bırakamasaydım ben de seminere gidecektim.
Bildiğim en başarılı yöntem bu. Üstelik iğne, ilaç, kimyasal yok.
Allah yardımcın olsun.
Unutma ki bebişin için bunu yapman şart. Bu yüzden bir an önce kendin için bu güzel kararı vermen gerekiyor. Yardıma, desteğe ihtiyacın olursa buradayım.

eskiden günde 1 paket içerdim.evlendikten sonra bıraktım.ama eşim bi kavga esnasında içmeye başladı o gün bugündür içiyoruz.sadece akşamları 4-5 tane.bende alışkanlık olduğuna eminim.defalarca bıraktım ama eşim sağolsun rahat rahat gidip balkona içince kalkıp bi tanede ben yakıyorum.benim için zor değil sadece ağız alışkanlığı biliyorum.bu durumda sence ne yapmalıyım eşimde bıraksın bizimde çocuğumuz olmuyor.bu arada videoyu biliyorum allen car yöntemi.videoyu izledim ama sonuç sıfır :KK25:

hepinize tunaydinlar kizlar

Kizlar bugün transferimin 3. Günü agzimin icinde metal tadi car hicbise yiyemiyor um istifra ettim hemşire ilaclardan hormonlardan dedi buse yiyemiyorum çok agladim besin alamazsam nasil tutunacak :KK50:
cnm gecmis olsun o ilaclardan oluyor cnm siksik su ic cnm ve en azindan kraker tarzi biseyler yemeye calis korkma inss bebisin seninle inşs
Canim yanlis hatirlamisim,3 kasim benimde transfer,15 kasim da test tarihi.benimde 12. Gun 300,14. Gun 800,aramizda 3 gun var cnm.Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir insߙϛ/QUOTE]inss cnm hepimizinkini allah tamamina erdirsin

Günaydın hanımlar..
Az önce kan verdim.sonucunu akşamüstü alıcam..
Beklemeye devam :KK9:

Herkesler iyidir inşallah..
Amayaanın ameliyatı iyi geçmişti rüyamda konuştum :)
Gerçekten de iyidir inşallah.

Aramıza hoşgeldin arkadaşım.tedavin hayırlı olsun..uzun yıllardır evli olmana ragmen hala çok gençsin bence..olumlu sonuç alacaksındır Allahın izniyle..
insss bize guzel haberle donersin cnm sabirsizlikla beklicem

Kızzlar dünnn çok kötü bir gün geçirdim kabız oldum ve sncıyla hiç uyumadım sizE yaşadıklarımı anlatamam doktorun telefonda verdiği ilaçlar ve lavman bile fayda etnedi sonunda hastanede aldık soluğu.... Gitmişken betahcg de baktıralım dedik amma velakin... 33.37 den 40.1 e çıkmış :KK43:( dr. Lab. Farkıda olabilir dedi hayırlısı dedi..kanamam devam ediyo günlerdir... Umudum tükenmeye başladı galiba...
gecmis olsun cnm bizde seni merak etmistik dun insss allah yardimcin olsun degerlerin duzene girsin daha oncede kabizlik sorunu yasarmiydin cnm

Ay kızlar valla test günü gelen yada geçmiş tüm arkadaşlar nasıl sabrettiniz ya.gunler geçmiyor gerçekten. ..
Birde birşey sorcam kasıklarımda durup durup batmalar oluyor.hele dün akşam 2 kere acayip kuvvetliydi(çığlık içimde patladı).suandada kasıklarımda hep bir hareketlilik var. Sizlerde de oluyor mu?
Öptüm sizi şekerler
evet cnm beklemek en zoru bende de olmustu cnm ve hala ara arada oluyor insss seninkide guzel seylere sebep icindir

selam kızlar bızde yarından sonra yolcuyuz eylulden berı baslıyamamıstık kıst cıktı gecen ay folıkulun bırı fazla buyuktu...bugun kanamam basladı ctesı muayene olup baslıyoruz hayırlısıyla...15 gun sonra ınsallah mujdelı bı haber verırım...
hadi hayirli olsun cnm tedavin

şimdi dondurulmuşlarda konulurken kaç para verdiniz ? biz ilk transferde 8.000 buldu ama görevli bu okadar olmaz o dönem gelince konusuruz dedi dondurulmuş koyduran arkadaşlar ne kadar ödediniz? birde dondurulmuş transferinden kaç gün sonra belli oluyo sonuç diğeri gibi 10 gün mü ? birde 35 altı olayı varya tek transfer ilkinde ben istedim diye 2 embriyo koydular dondurulmuşlardada olabiliyormu?ay kafam karışık birde şunu merak ediyorum ilk tüp bebek olumsuz olduğun da merkezden destek gördünüz nebileyim arayıp sordularmı? beni kimse aramadı bile sonuç negatif dediler merkeze gittiğimizde işte ne ilgilendiler ne sordular? ne bundna sonra napıcanız dediler ?

şimdi dondurulmuşlarda konulurken kaç para verdiniz ? biz ilk transferde 8.000 buldu ama görevli bu okadar olmaz o dönem gelince konusuruz dedi dondurulmuş koyduran arkadaşlar ne kadar ödediniz? birde dondurulmuş transferinden kaç gün sonra belli oluyo sonuç diğeri gibi 10 gün mü ? birde 35 altı olayı varya tek transfer ilkinde ben istedim diye 2 embriyo koydular dondurulmuşlardada olabiliyormu?ay kafam karışık birde şunu merak ediyorum ilk tüp bebek olumsuz olduğun da merkezden destek gördünüz nebileyim arayıp sordularmı? beni kimse aramadı bile sonuç negatif dediler merkeze gittiğimizde işte ne ilgilendiler ne sordular? ne bundna sonra napıcanız dediler ?
cnm biz tranfer ucreti 1000 tl verdik benimki 10. gun du test tarihim tabiki iki tane koyabilirler istiyorsan eger tabi hast bu konuda esnekse bizimle dr ilgilendi cnm benim ilk tedavi tutmayinca rahim filmi cektirmisti tupumun tikali oldugunu gordu dr sonra laporoskopi oldum ondan sonra ikinciye dondurulmus basladik inss senin tedavinde guzel sonuclansin

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, bende 3. tedavime başladım geçen hafta bu denememde donmuşlarla deniycez, en son geçen ay negatifi aldım malesef.. inşallah donmuşlar tutunurda bebeğime kavuşurum... hepimiz anne oluruz inşallah aranızda donmuşlarla deneyecek olan varmı bu arada yarın doktor randevum var transferin ne zaman olacağını söyler belki... az kaldı:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
cnm biz tranfer ucreti 1000 tl verdik benimki 10. gun du test tarihim tabiki iki tane koyabilirler istiyorsan eger tabi hast bu konuda esnekse bizimle dr ilgilendi cnm benim ilk tedavi tutmayinca rahim filmi cektirmisti tupumun tikali oldugunu gordu dr sonra laporoskopi oldum ondan sonra ikinciye dondurulmus basladik inss senin tedavinde guzel sonuclansin

canım senin sonucun beli oldumu yoksa daha test gününümü bekliyosun donmuşlamı denedin cevaplayabilirsen çok sevinirim

Nasil olsun canim ya hayat devam ediyor.benden cok esim üzüldü belli etmemeye calisiyo ama beceremiyo :-( onu gördükce daha cok üzülüyorum ben.yelizin dedigi gibi sizlerin yazilarini okuyarak avutmaya calisiyoruz kendimizi
Bu arada cileklimonata ins.sonucun güzel olur merakla bekliyorum.test gunu bekleyen arkadaslarim Allah sabir versin biran once guzel haberler alin bizlerede umut olun.tedaviye baslayan arksdaslarim sizlerin de tedavileri hayirli sonuclanir ins.

canım iyolucaksın tabiki eşine destek olmak için biz kadınlar herşeyi konuşuyor bişekilde rahatlıyo ama erkekler öyledeyil onlar herşeyi içlerinde yaşıyor birde bizi öyle üzgün gömeleri onları mahvediyor biz üçüncü denemeye kararverirken eşim olmassa üzülmek yok sözmü dedi mesela tabiki üzülmemek mümkündeyil ama allah tan başkasığınık kimsemizyok allahım en kısa zamanda evlat larımız bize bağışlar inşallah

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa donmuşlarla deneyen yokmuuuu niye kimseden ses çıkmıyo :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

canım iyolucaksın tabiki eşine destek olmak için biz kadınlar herşeyi konuşuyor bişekilde rahatlıyo ama erkekler öyledeyil onlar herşeyi içlerinde yaşıyor birde bizi öyle üzgün gömeleri onları mahvediyor biz üçüncü denemeye kararverirken eşim olmassa üzülmek yok sözmü dedi mesela tabiki üzülmemek mümkündeyil ama allah tan başkasığınık kimsemizyok allahım en kısa zamanda evlat larımız bize bağışlar inşallah

Cok dogru söylüyorsun canim biz burada dertlesiyoruz rahatlatiyoruz kendimizi.ama onlar iclerinde yasiyorlar.ins.gelecek bizimde bebislerimiz.

mrhaba bende İzmir Kent Hastanesinde mini tüp bebek tedavisi oluyorum. 2.denemem. 1.denemede yine mini tüp bebek yapıldı. 3 folikülden 1 tane yumurta elde edildi ve döllenme olmadı. Bu sefer 2 tane folikül var ve transfer aşamasını ben de yaşayabilirim inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Cnm bende kentte tedavi görüyorum hatta bugün orada idim c.tesiye tekrar kontrol var hayırlısı olsun inşallah hepimize ♥

Canım aynı batmalar bende de oldu..oluyo..hatta bbazenbir adet sancısı giriyo off!! 5 dk sürmüyo bile,geçiyo..insallah iyi biseydir bakalım öğrencez:KK52:
Bu arada sabır dilerim bol bol :KK9: merak ve heyecan en zor duygular bence! Geçmedi şu bir hafta geçmediiiii..ne güzel moral verdim de mi :KK37: benim tuzum kuru ya :KK9: :KK9:
Oyala kendini.kuran oku kitap oku film izle örgü ör..
Zaman sana ve tüm bekleyenlere su gibi akıp geçsin..
Hepimize zaman hızlı geçsin bebeklerimizi kucağımıza alıp gezmelere gidelim..:KK55:

canım sonucunun çıkmış olması gerekiyo ya :26::26:

X