Canim yazmayi unutmusum kusura bakma doktorlarla yogun bi hafta gecirdim. evet canim hamileyim yarin 5 haftalik olucak. bhcg degerlerim cumartesi 131 ve dun 832 cikti insallah guzel bir ilerlemedir. Benimde adet gunum ve ertesi gun kasiklarimda ve belimde agrilar oldu. Gecmiste dusuk yaptigim icin cok heyecanlanmak istemiyorum. Esimede kendini kaptirmamasi icin hep soyleniyorum. Dua ediyorum Rabbim insallah tum isteyenlere nasip etsin kucagimizi bos birakmasin. insallah bu sefer dusuk yapmam ve saglikli bir evlada kavusurum. Sen nasilsin canim?
Kızlar inanılmaz mutluyum tayinimiz Eskişehir'e çıktı adette olmadım ama testte yapmadım içim içime sığmıyor çok çok mutluyum.
geçmiş olsun cnm..işe girersem bebek işine ara vermem..kaynanam bakar...
yaş33 olmuş cnm...
kist niye olmuş dr bişe demedimi..
canım hayırlı olsun gözün aydın..
test neden yapmadın yahu. kç gün geçtiiiii
gözünaydın cnm iki mutluluğuda birlikte yaşarsın inş. çok sevindim
Allah razı olsun canım ya ama dün itibari ile kırmızılar geldi bu ayda olmadı nasip zaten çok umutlu değildim eşimin isteği üzere denemiştim hakkımızda hayırlısı böyleymiş inşallah bi dahaki sefere
kızlar nasılsınız,ben giremedim bir kaç gündür Cuma günü sabahtan kanamam geldi hastaneye gittik hemen yatışımı yaptılar serum ve iğnelerle düzeldim dün akşam taburcu oldum şükürler olsun bebekte hiç bir sıkıntı yok bende iyiyim şuan yatıcamişte bir düre kendini yorma dedi drum salı günüde özelde randevum var bakalım cinsiyetini söyleyecekmi
geçmiş olsun cnm ağır bişemi kaldırdınki niye oldu kanaman :26::26:
kızlar nerelerdesiniz kimsecikler yok :26::26::26::26:
nediyonnn cnm..
ben az önce dr geldim hamilemişim..
diğer topiğe yazdım...sen nediyon cnm..
nediyonnn cnm..
nediyonnn cnm..
ayyyy papatya çok güzel bi şeyaY CANIM GERÇEKTEN Mİ ÇOK SEVİNDİM GÖZÜNAYDINBENİMDE KİSTİM VARDI GEÇEN AY ADETİMİ BEKLİYORUM AMA GECİKME YAPTI CUMARTESİ DR A GİDİCEM İNŞ. SEN İLAÇ FALAN KULLANMIŞMIYDIN CNM
sağol cnm..ALLAH razı olsun..6. haftamda kan testi yaptık değer düşük dedi dr..317.6 çıktı beta hcg..Gözün aydın canım ne güzel bi haber saglıkla kucagına almayı nasip ettsinrabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?