- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
sölemem hatun. çocuğum deşifre olursa kayınvalideyi çekiştirmelerimde deşifre Olur ehehinsanbul napıyon kızz bebiş nasıl adını falan ne koydunuz kaç aylık olduuuu
beş aylık olldu teyzesi. senninn bEbiş nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sölemem hatun. çocuğum deşifre olursa kayınvalideyi çekiştirmelerimde deşifre Olur ehehinsanbul napıyon kızz bebiş nasıl adını falan ne koydunuz kaç aylık olduuuu
ben bburdayım hacıı hep canlıyım sizler yoksunuzanamm burası yeniden mi canlanıyo ne
inşallah canım hakkımızda hayırlısı bir seneyi geçti ümidim kalmadı artık nasip diyoruz yapacak bir şey yokbebiş iyi canım. yaramazlıkklara başladı.çabanız sonuç alır inşallahh
İnsanbul hayirli olsun canim.ben bir bucuk sne sonra anca girebiliyorum foruma.gecmisr gozatamadim ne var ne yok?ben bburdayım hacıı hep canlıyım sizler yoksunuz
Ben cektirdim hic acimadi muhabbet sohbet doktorla ilk bunu soyleyim:) ama ben hamile kalmadim. 16.641 tane ya latif okudum sonra unutmusum.tam tup bebek yaptiricaktim o ay reglimi bekledim gelmedi.Ehh artik tutmaz gozuylede baktigim icin o ay Allah nasip etti. Ne yaparsaniz yapin gercekten Allaha ellerinizi acinca oluyor ki ben dindar bir insan degilim :)Selam kizlar...hsg den sonra hamile kalma sansi artiyomus dogru mu?ben pazartesi cektircem ama rahim yirtilmasindsn falan bahsrdiyorlar korkuyorumklomen kullandim ignesiz gecen ay...ama malesef bebis olmadi....insallah bu ay nasip olur...lutfen hsg den sonra gebe kalan arkadaslarimiz paylasimda bulnursa hem bana hem de cektirecek olan arkadaslarimiza umut olur.
Cok dogru soyluyosunuz...hsg sonrasi olmasa bile..yine de umut oldunuz...insan cikmazdayken kendisi gibi caresiz insanlarin care bulmasi ilac gibi gelio insallah bizede nasip olur bu ay ins zemzem syuna meryem suresinin ayetlerini yazip suyunu icicem dua dua dua...care icin de sukur icinde dua...Bende ne
Ben cektirdim hic acimadi muhabbet sohbet doktorla ilk bunu soyleyim:) ama ben hamile kalmadim. 16.641 tane ya latif okudum sonra unutmusum.tam tup bebek yaptiricaktim o ay reglimi bekledim gelmedi.Ehh artik tutmaz gozuylede baktigim icin o ay Allah nasip etti. Ne yaparsaniz yapin gercekten Allaha ellerinizi acinca oluyor ki ben dindar bir insan degilim :)
Cnm ben hsgden 1 ay sonra hamile kaldım zaten bi sorun yoktu ikimizde.Nitekim hsg de temiz cikmisti, etkisi oldu mu hsgnin bilmiyorum 10. Ayda hamile kaldim dusunmeye başladıktan sonra..Hamile kalmayi hızlandırmak icin 2 kez klomen aldim ama olmadi kendiliginden oldu cok sukur..Selam kizlar...hsg den sonra hamile kalma sansi artiyomus dogru mu?ben pazartesi cektircem ama rahim yirtilmasindsn falan bahsrdiyorlar korkuyorumklomen kullandim ignesiz gecen ay...ama malesef bebis olmadi....insallah bu ay nasip olur...lutfen hsg den sonra gebe kalan arkadaslarimiz paylasimda bulnursa hem bana hem de cektirecek olan arkadaslarimiza umut olur.
Ciddenmi ya cok iyi oluyo boyle mesajlari gorunce hic bi doktordan net cvp alamadimaylarca farkli denemeler polip ameliyati.. beyin emari...ama 6 aydir daha yeni klomen kullandim igne olmadan...simdi pztsi hsg olcak...ins bi problem cikmaz sonrasinda da bebisim gelir...bi yandan insulin ilaci kullaniyorum pko dan dolayiCnm ben hsgden 1 ay sonra hamile kaldım zaten bi sorun yoktu ikimizde.Nitekim hsg de temiz cikmisti, etkisi oldu mu hsgnin bilmiyorum 10. Ayda hamile kaldim dusunmeye başladıktan sonra..Hamile kalmayi hızlandırmak icin 2 kez klomen aldim ama olmadi kendiliginden oldu cok sukur..
pko ile insülin ilacı ne alaka anlamadım ben 18 yaşından beri pkoluyum birçok tedavi gördüm ama insülin hiç kullanmadım bi alakası var mı bilmiyorum bir oğlum var bende 1 senedir ama nasip değil daha olmadı hayırlısı zamanını bekliyorum Rabbim ne zaman izin verirse o zaman olur inşallahCiddenmi ya cok iyi oluyo boyle mesajlari gorunce hic bi doktordan net cvp alamadimaylarca farkli denemeler polip ameliyati.. beyin emari...ama 6 aydir daha yeni klomen kullandim igne olmadan...simdi pztsi hsg olcak...ins bi problem cikmaz sonrasinda da bebisim gelir...bi yandan insulin ilaci kullaniyorum pko dan dolayi
Doktor bende ilk ultrasona aldiginda pko olunca bende seker yuklemesi istedi yaptirdim...aclik sekerim cok olmasa da yuksek cikti yabi sinirda...bu yuzden insulin kullaniyorum bence bi baktirin sekerinizepko ile insülin ilacı ne alaka anlamadım ben 18 yaşından beri pkoluyum birçok tedavi gördüm ama insülin hiç kullanmadım bi alakası var mı bilmiyorum bir oğlum var bende 1 senedir ama nasip değil daha olmadı hayırlısı zamanını bekliyorum Rabbim ne zaman izin verirse o zaman olur inşallah
Beyin mr i niye?Ciddenmi ya cok iyi oluyo boyle mesajlari gorunce hic bi doktordan net cvp alamadimaylarca farkli denemeler polip ameliyati.. beyin emari...ama 6 aydir daha yeni klomen kullandim igne olmadan...simdi pztsi hsg olcak...ins bi problem cikmaz sonrasinda da bebisim gelir...bi yandan insulin ilaci kullaniyorum pko dan dolayi
Prolaktin 32 cikti adenom tarzi sey varmi diye...Beyin mr i niye?
benim şeker normal hani şeker yüksek çıkarda bunu pko ile ne alakası var onu anlamadım ama doktoruma soracağım bunuDoktor bende ilk ultrasona aldiginda pko olunca bende seker yuklemesi istedi yaptirdim...aclik sekerim cok olmasa da yuksek cikti yabi sinirda...bu yuzden insulin kullaniyorum bence bi baktirin sekerinize
insallah sonuc iyi olur cnm onlar gelecekleri zamani biliyorlar..Ben de derdim ben de gorucem mi hamile olduğum günleri cok sukur oldu..Darisi sana..Ciddenmi ya cok iyi oluyo boyle mesajlari gorunce hic bi doktordan net cvp alamadimaylarca farkli denemeler polip ameliyati.. beyin emari...ama 6 aydir daha yeni klomen kullandim igne olmadan...simdi pztsi hsg olcak...ins bi problem cikmaz sonrasinda da bebisim gelir...bi yandan insulin ilaci kullaniyorum pko dan dolayi
Insallah sagol duani eksik etme insallah...insallah sonuc iyi olur cnm onlar gelecekleri zamani biliyorlar..Ben de derdim ben de gorucem mi hamile olduğum günleri cok sukur oldu..Darisi sana..
Tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin pko vardi sanirim bi tedavi oldunmu?11,2013'te sizlerle çıkmıştım yola ve uzun zaman ve sabırlı bir bekleyişin sonunda bebeğim benimle kızlar yoksunuz biliyorum ama hamileyim ne çok istemistim mutlulugumu sizlerle paylaşmayı ilk sayfada yayınlanan listeye hamile diye ismim yazılsın diye ama herşeyin bir zamani varmış ve Rabbim simdi nasip etti inşallah isteyen herkese nasip eder
Evet canım pko var bi tedavi görmedim hangi Dr gitsem klomen verdi gönderdi bu ay klomen ve bal tarçın çörek otu kullandım ise yaradı çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin pko vardi sanirim bi tedavi oldunmu?