2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

he bu ismini sayamadığın ben oluyorum heralde
dün namazımdan sonra bile seni dualadım karıı
oyy oyy yerim seni kuzum hızlı yazarken adlarınızı hatrlıyamadımm küsme leynn bebişin nasıl cann sen nasılsın kuzumm
iyisinz deilmi ALLAH razı olsun bacımm duanda eksik etmemişsin beniii RABBİM sana dötü pohlu bi oglan versin inşşşşşşşşşşşş
iyiyi cnm ya kosturmaca karne telasi var benim cok giremiyorum..

Senin iyi olmana cok sevindim azapim ya, Alismisiz sana..
Mik miklerine, Kıı laflarına..

kısss örtmenlerr cimri olmayın bol bol verin notlarıı çoçukları sevindirin kıı dua ederler
evt bacım topladım kendimi geldi gecti gitti şimçik artık önüzmüzdeki mik miklere bakcazz da
küsüz bizim uyuzlaa 2 gündür konuşmuyoz nerde yapcaz mik miki
hele bi barşıyım üstünden inmicemm
tam gaz devam

takvimimi kaldırdım kıslarr inşş bu defa gercegini koyarım hiç kaldırmamm
ee hani yeni hamişler yokmuu

Kızlarr hayal kırıklığı içerisindeyim gitti bebişim hasta oldum iyi değilim kendinize iyi bakın kızlarr ben çıkıyorum

Kızlarr hayal kırıklığı içerisindeyim gitti bebişim hasta oldum iyi değilim kendinize iyi bakın kızlarr ben çıkıyorum

oyyyyyyy bacımm ne dicemi bilemedim kurban oldugum RABBİM bidaha aynı acıyı yaşatmz inşş vla cok üzüldüm
ama bide şöyle düşün bacım şükür ki hamile kala biliyomuşsun ohh bin şükür demk oluyo ki önümüzdeki ayy RABBİMİN izniyle hamişsinsin inşşşşşşşşşşşşşşşşş

biz iyiyiz azap ım :) hayata küstün sandık meraklandık yawww şükür iyisin

ewt insanbula katılıyorum adı sayılmayanlar gene biz
h.g cnm meraktan öldük yaff nerelerdesin sen
buranın neşesi tekrar h.g

ayyy kuzummm beniimmm yaa kelimeler boğazına diziliyo bu durumlarda insanın...ama azap doğru söölüyo... hiç hamiş olamayanlar da var eşinle birbirinize destek olursanız daha çabuk atlatırsınız, biz hep senin yanındayız canımmm :))

Son düzenleme:
takvimimi kaldırdım kıslarr inşş bu defa gercegini koyarım hiç kaldırmamm
ee hani yeni hamişler yokmuu
yeni hamisler su anda yok cnm, insallah arkdaslarin hayirli haberlerini aliriz..

cnm ne denir ki..
Rabbim boyle uygun gormus,insallah onumuzdeki ay guzel haberler verirsin..
Bak en azindan hamile kalabildigini gormus oldun cnm..

ewt insanbula katılıyorum adı sayılmayanlar gene biz
h.g cnm meraktan öldük yaff nerelerdesin sen
buranın neşesi tekrar h.g

leynn küsmeyinnn hepiçinizi seviyom benn
hbb balımm
geldim geldimm artıkın burdayım heppp yanlz bıraKmıcam sizi
yaww bizim uyuzla küstük ne yapıp ne edip barışmam lazım mik mik içnn oyy ne etsem ki kıı

teyyy teyyyyyy teyyyyy
azabım gelmişşşş gulu gulu gulu
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
oyyyyyyyy amanın amanınn bna mı bunlar kııı
aha yakaladımmmmmmmmm

hayırdr bacımm benimi arıyodun kıı
yarın aşın varmışş bacımm hayırlı olsunn inşş güzel haberle gelirsin inşş bu ay tutar bnde bu ay kendimz denicaz olmazsa öteki ay aşıya devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…