- 2 Kasım 2013
- 372
- 39
- 48
- 34
Zor ya uğraştırıyo.iki günde hırka örüyom normalde ben bu 1 haftadîr elimde sürünüyo.söylerim ben sana
Hatırladım moralim bozul iştee
Ben yeğenlerimin hepsine çook fedakarlık yaptım, evladım gibi idiler, gecemi gündüzüme kattım Onlar için
bir arkadaşım " evlat çok nankördür, yok diye üzülme- sevin" demişti.
Haklıymış.....
Sana da tavsiyem fazla paralama kendini yeğenler için, ilerde beni anlarsın
dedikleri kadar varsın lazoo..
çok begendim çookkkkkkkkkkkkkk:86:
Anammm buda bize öylemi yapacak.koynumda büyüttüm onu.annesi herzaman der benden çok sen annelik yapıyosun diye.neyse şimdi 3 yaşında daha büyümesine çok var.kîz eşim deli oluyo ona bir gün görmese çildırıyo.ne isterse alır.nankòr olmasa barii
Tutmayın beni gidiyom ben gidiyom.daha alışveriş yapcam.ne yiycez akşama adamla birbirimizimi
ben bi yandan yazışmaları okuyorum bi yandanda lahanayla yaprak sardım bi tencere
evi süpürdüm şimdide yengemle dışarı çıkıcaz sizi gidi tembel garular
oku oku bitmiyo alim olacam sayenizde çenesi düşükler
Tutmayın beni gidiyom ben gidiyom.daha alışveriş yapcam.ne yiycez akşama adamla birbirimizimi
ilaçla falan düzelir canım ya bozma moralini sen
s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrrrben celdümmm yaw internetim gitti kacmadım giremedim şöle az göz< attım ne mutlu bna bacılarım beni merk etimiş hepinizi cokkkkkkkkkkkk özledim çokk
ismihan sultan bacım hayırlı olsun aşılama olmuşsun inşşşşşşşşşşş tutar inşşş
lazom
sesizzim
crosumm
eylülüm
papatyam
daha adını sayamadıgımmm bütün bacılarım nasılsınızz
Bu kız gidince niye millet sessizleşiyor anlamış değilim :26:
s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrrrben celdümmm yaw internetim gitti kacmadım giremedim şöle az göz< attım ne mutlu bna bacılarım beni merk etimiş hepinizi cokkkkkkkkkkkk özledim çokk
ismihan sultan bacım hayırlı olsun aşılama olmuşsun inşşşşşşşşşşş tutar inşşş
lazom
sesizzim
crosumm
eylülüm
papatyam
daha adını sayamadıgımmm bütün bacılarım nasılsınızz
b.t.ç ben de yedim bu ay :) bakalım sonuç ne olacak ...hayırlısı :)bende başladım çalışmaalra gün aşırı işte bakalım kısmetb.t.ç otu yemekten gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?