2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Miden boşuna bulanmıyo senin. kuscam şimdi üstüne

Dün bir karikatür gördüm çok güldüm

4 tane kare yanyana 1. karede bebek anne karnında elleri ensesinde keyf yapıyor "çoookk acıktımm" diyor

2. karede bebek tlfnu almış eline " Alooo göbekbağı servisimi? Bana 1,5 kişilik İskender lütfen" diyor

3. karede bebek hala keyfte dışarda bir ses "aşkııımm ,canım çok fena iskender istedi"diyor diğeri de " hayatım saat gecenin 3'üüü" diyor

4. kare de bebek yine keyifli " bu servise bayılıyorum 24 saat açık-hizmet ediyor " diyor

ilaçla falan düzelir canım ya bozma moralini sen

benimde bugün ama belirtilere takılma diyolarda hiçmi kasık batması olmaz kız

ilişkiden bir hafta sonra sağ kasığımda ağrı oldu.özellikle çok gezindiğim günlerdi.sonra vücudum halsizleşti ağırlaştı.
bata 1 hafta kala hepsi geçti. neler oluyoooo banaaaa
sende varmı belirti????

bende de yok kuzum ya hiç bişey

Şimdi gelecek olan erkek cnm.onun ablası bu kız:)) resimlerim varya onla zaten bir tane yeğnim var

hııı anladım ecişinmiydi bu hırka

Son düzenleme:
Saol cnm.bitanecik yeğnim var.ona herşey feda olsun.herşeyini ben alırım.kızımız gibi kocişimede aşık..

Bende ilk yeğenimde, herşeyini örmüştüm, aklım çıkmıştı O'nu ilk gördüğüm anda 3,5 sdene tek yeğen olarak kaldı hayatımda.

Şimdi 24 yaşında bir aloo demiyor teyzesine, emeklerime yazık

Hatırladım moralim bozul iştee

Ben yeğenlerimin hepsine çook fedakarlık yaptım, evladım gibi idiler, gecemi gündüzüme kattım Onlar için

bir arkadaşım " evlat çok nankördür, yok diye üzülme- sevin" demişti.

Haklıymış.....

Sana da tavsiyem fazla paralama kendini yeğenler için, ilerde beni anlarsın

Anammm buda bize öylemi yapacak.koynumda büyüttüm onu.annesi herzaman der benden çok sen annelik yapıyosun diye.neyse şimdi 3 yaşında daha büyümesine çok var.kîz eşim deli oluyo ona bir gün görmese çildırıyo.ne isterse alır.nankòr olmasa barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…