- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
inşallah canım bugünü bi atlatayımda hele yarın yapcm
tm bekliyozz balımm
Aynalı Körük Olmazsa Ben Gelin Gitmem - [url]wWw.KumsalCafe.Net - Dailymotion video[/url]
attım linkki dinlee bacım hoppaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız senin koca okuyomu ki yazdıklarını allaaa allaaaaözeline baksana bi
kız senin koca okuyomu ki yazdıklarını allaaa allaaaaözeline baksana bi
Kocam ankarada pazar günü gelicek akşam
bende patlıycam sıkıntıdan cok migdem agrıyordu şimdi geci her gün aynısı oluyor
öglen 1 bucuk 2 gibi bir başlıyor akşama kadar sürüyor agrı kazı çalışması allahdan gece uyurken olmuyor
o zaman cok daha zor olurdu arasıra geciyorda nefes alıyorum
kızlaarrrr cok yanlızııııım
yesssssssssssssssssssssssssssssvalla en güzel stres böyle atılıyor:))
kızlarrrrrrr Esra Erol bebeğini kaybetmiş..(
kızlarrrrrrr Esra Erol bebeğini kaybetmiş..(
Aaa cok yazık yaaa neden acaba kaybetti bende baktım bir kac kez ama bişe acıklamamışlardı
Yazık cinsiyetini bile ögrenmişti kız diye cok mutluydu eşimle ben cok kızıyoruz ama sürekli hamileligini dile getirmesi
Canlı yayında degişik degiş şeyler yapıyordu sacma sapan sorular soruyor iyiki hamile kaldı diyo eşimde nasıl nerden cıkıyor nası yaptın onuda anlat bari diyordu ama üzüldüm yaa işte bu yüzden hamile kalmakda garanti degil kızlar allahım saglıklı gebelik nasip etsin hepimize
Aaa cok yazık yaaa neden acaba kaybetti bende baktım bir kac kez ama bişe acıklamamışlardı
Yazık cinsiyetini bile ögrenmişti kız diye cok mutluydu eşimle ben cok kızıyoruz ama sürekli hamileligini dile getirmesi
Canlı yayında degişik degiş şeyler yapıyordu sacma sapan sorular soruyor iyiki hamile kaldı diyo eşimde nasıl nerden cıkıyor nası yaptın onuda anlat bari diyordu ama üzüldüm yaa işte bu yüzden hamile kalmakda garanti degil kızlar allahım saglıklı gebelik nasip etsin hepimize
sorma canım el atayım da bomboş kağıtlar olmasına rağmen bitmiyor bitmiyor...ne yapsak şu sınav kağıtlarını daha 300 kadar performans ödevi okunacak...
nonuyo naaannn
yakarım bu topiğii
mehtabımm sen şu eniştenin numarasını ver bi hele benim koçişe verem şöle bi ank da pavyona uzansınlar
sen gez gez bakalım asıl biz küstük sana resim koymuşsun biz görmedik
Abovvvvv kıııız neler diyon gıııııııben kıskanc karıyım kız bana böyle şeyler deme aklıma kurt düşürme:18:
Sınavlara giricek gelicek benim kocam pavyon coook zaten ankarada yaaaaaa ne kötü yaaaaa
nonuyo naaannn
yakarım bu topiğii
Abovvvvv kıııız neler diyon gıııııııben kıskanc karıyım kız bana böyle şeyler deme aklıma kurt düşürme:18:
Sınavlara giricek gelicek benim kocam pavyon coook zaten ankarada yaaaaaa ne kötü yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?