• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

aminn canım... hayır getirsin hepimize inşallah
seninde güzel gönlün bebekle şenlensin en kısa zamanda :16:

kızlar ben kaçıyorum, kahvaltı yapmadım, eşim gelecek...
ocak sonu sınav var yine:43:
hepinizi öpüyorum, hayırlı haberlerle hepiniz inşallah...:3:

yaww ben geliyom bu garı kacıyooo :20::20::20: neyse sınavı varmış :34:
tm bacım kolay gele RABBİM zihin acıklıgı versin inşş bacımaa :16::49::49:

günaydın kızlar nasılsınız? benim bugün bat günü ama henüz gelmediler inşallahta gelmez:)) ama feci bir kasık ağrım var arada bıçak gibi saplanıyor:18::18::18::18::18: bakalım bekliyorum...

günaydın hatunlar gününüz aydın olsun dualarınız kabull olsun cumanız mübarek olsun bu mübarek cuma gününde herkesin dilekleri kabul olsun yarabbimmmmmmm aminnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın cnmmm aminnnnnnn inş. tüm işsteyenlerin duaları kabul olur da herkesin kucağı dolar RABBİM büyük

günaydın kızlar nasılsınız? benim bugün bat günü ama henüz gelmediler inşallahta gelmez:)) ama feci bir kasık ağrım var arada bıçak gibi saplanıyor:18::18::18::18::18: bakalım bekliyorum...
ayyy çok heyacnlı inşşş gelmezz kırmızılar gelsin bebişin inşşşşşşşşşşşşş:16::21:
günaydın cnmmm aminnnnnnn inş. tüm işsteyenlerin duaları kabul olur da herkesin kucağı dolar RABBİM büyük

aminnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:16::49::49:

günaydın canım arkadaşlarım ,
bugün kontrole gidicem ,doktor 15 gün sonra görüşelim demişti ama ben bugün kan tahlillerimi yaptırmaya gidicem ,bu sebepten gitmişken belki kalp atışlarını da duyarım dedim ..
bana dua edin nolur herşey yolunda gitsin ..:18:

günaydın cnm bu mübarek cuma gününde Rabbim dualarını kabul etsin inş. hayırlı haberlerle gelirsin :16:

s.a kıslar :3: cumanız mubarek gununuz aydın dualarınız kabul olur inşşş
bacılar meryem ve yasini serifi okudum ALLAH kabul eder inşş
ismleriniz
eylül
mehtap
insanbul
berfin sevdum yfrks
SAGLIKLI bebiş kucaklarına alsınlar dedim bi avazda dogursunlar inş dedim
miss cros,
resense
efce
hknslcn
papatya
eylem
sesiz
lazo
özlem76
nurbanu dlemma bebiş için dıua ettim AMİNNN deyin kıslarr RABBİM inş duyar duarımızı kabul eder kurban olgum çopkk
büyük adını okuyamadıgım bacılar üzülmeyin ne olur tüm el acıp RABBİME yalvaran herkeze hayırlı saglıklı eli ayagı düzgün evlat ver RABBİM dedimm :16::54::49::49:

ay nasıl duygulandım yaaa allah binkere razı olsun birbirimize olan dualarımızla gelicek o bebişler allah kabul etsin canımmmmm

canlar cumamız mübarek olsun
azabım yasinini okudum Rabbim kabul makbul eylesin inş.
yukarda ağlıyodun bacım hayırdır :26:

ismleriniz
eylül
mehtap
insanbul
berfin sevdum yfrks
miss cros,
resense
efce
hknslcn
papatya
eylem
sesiz
lazo
özlem76
nurbanu dlemma bebiş için dıua ettim AMİNNN deyin kıslarr RABBİM inş duyar duarımızı kabul eder kurban olgum çopkk
büyük adını okuyamadıgım bacılar üzülmeyin ne olur tüm el acıp RABBİME yalvaran herkeze hayırlı saglıklı eli ayagı düzgün evlat ver RABBİM dedimm :16::54::49::49:

Allah kabul etsin canım dün akşam bende dua ettim hepimiz icin namaz kıldım yasin okudum baya dua okudum yani
Allahım kabul buyursun herkes hamile kalsın istedim birde hamile olan arkadaşlarımıza saglıkla kucagına almasını diledim rabbimden

ismleriniz
eylül
mehtap
insanbul
berfin sevdum yfrks
miss cros,
resense
efce
hknslcn
papatya
eylem
sesiz
lazo
özlem76

oyyyyyyy kurbaneyyyyy:54::54::54::54:
Allah kabul etsin canım

Ne kadarlık oldu tam seninki bilmiyorum ama benimki 6+2 günlükken kalbini duyduk
Ama idrara sıkışıkken göründü karnımdan sende sıkışık gir cok etkisi oluyormuş
İlk sıkışık degildim görünmedi bellirsizdi cok sonra sıkışıp girdim baya net göründü
Görünmezse yine alttan bakıcam dedi gerek kalmadı sende görürsün inşallah pıt pıt atan kalbini miniginin

kıs azab sabah yasini okudum
bağışlicam Allah'ım şimdi bu karının adını bilmiyorum ne diyim dedim:26:
valla azabıma dedim kabul olmuştur dimi:17::26:

şimdi ben bir internet sitesinde bat tarihimi hesapladım ve 7 ocak dedi geçtiğimiz iki ay aşılama yapılmıştı 1.si 23 ekimde adet oldum aşılama yapıldı tutmadı ve 16 kasım da yeniden adet oldum yani 25 günde geldi sonrasında 2. aşılama oldu ve 13 aralıkda adet oldum yine 25 günde geldi şimdi bu adet tarihlerime göre 7 ocakda adet olmam gerekiyomuş ki ben hep 13 ocak hesapladım çünkü aşılamalardan önce yaklaşık 29-30-31 günde adet olurdum acabaaaaaa hangisi doğru kafam karıştı püffff

canlar cumamız mübarek olsun
azabım yasinini okudum Rabbim kabul makbul eylesin inş.
yukarda ağlıyodun bacım hayırdır :26:

ALLAH razı olsun bacımmmmmmmmmm RABBİM kabul etsin inşşşşşşşşş:16::54:
yaa bilmiyorum bacım öyle içim kabarıyo aglamk geliyo içimden :26::49::49:

Allah kabul etsin canım dün akşam bende dua ettim hepimiz icin namaz kıldım yasin okudum baya dua okudum yani
Allahım kabul buyursun herkes hamile kalsın istedim birde hamile olan arkadaşlarımıza saglıkla kucagına almasını diledim rabbimden
aminnnnnnnnnnnn ALLAH razı olsun RABBİM duysun inşşşş :16:
oyyyyyyy kurbaneyyyyy:54::54::54::54:
Allah kabul etsin canım
aminn bacımm aminn
kıs azab sabah yasini okudum
bağışlicam Allah'ım şimdi bu karının adını bilmiyorum ne diyim dedim:26:
valla azabıma dedim kabul olmuştur dimi:17::26:

RABBİM yüregini biliyo bnde niklere okudum bacım ne niyettle okudumuzu biliyo RABBİMM kabul eder inşşşş:16::49::49:

Back