2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

çok patavatsız bi kv varmış cok kızdım insan ailevi sorununu acıklarmı ayy çok gıçık oluyolar bazen bu kv yaa
bnce sen yine sessizlik hakkını kulan bacımm

te alam yaaa kıss ben biri bulamadım bu ikiz diyoo pehh

kısslaaarrr ben kaçar kociş geliyor yemeğini hazırlimm gitcek sonra gelirim yineee

Son düzenleme:

nereeee kadar azapım ya valla yıldım artık şu kadından burnuma kötü kokular geliyo benim başım yancak ya neyse zati sivilcede bırakmıyo peşimi ağlıyam ben yaaa Eki Görüntüle 926027 Eki Görüntüle 926027

haydin bende gidem yemek hazırlıyom kocamla oğluşum geldi,arkadaşa gitcem akşamda hepiniziiiiii öptüm bebitolar

as hg bacımmm vala iyi yapmışsın bşka dr a görünmekle bnce hadi inşş hayırlı güzel haberlerle dönersin bacım tekrar gecmiş olsun güzel haber duymk istiyoruzz
geldim geldim ama
kızlar herkes gitmiş ben gelmişim .. haberleri yazıp çıkayım..
bu sabah kesemizi gördük. dr abla tedbirli davrandı iki hafta sonra gel kese var ama içindeki ne durumda şimdiden bilemeyiz dedi.
yalnız teyzoşlar bizim minik biraz geç kalmış. 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık gözüküyor. bdt otomatik ileri attı dr 12 eylül falan gb dedi. geç. döllenme ymiş yani.. muhtemelen bu nedenle kız bizimki çünkü adamı anca iki gün gördüm o gün de olmadığına göre bizim hesaplara bakarsan
ama ben hala umutluyum oğlum da benim bir hafta önce gelmişti doğumgünü hediyem olacak bebeğim inş

yaaa bu arada çok merak ediyorum kim kız kim erkek bebek istiyo.. hatta şu an hamile olanlar karnındakini ne hissediyo???
benim oğlum var çin takvimine göre kız gözüküyo. biraz da kimseye söylemiyom utanıyom falan içimdeki kız gb geliyo.. ama görenler bi değişiklik var güzelleştin diyolar. oğlan da insan pek bi güzel oluyo.. bilemicem ama gönlüm, aklım hepsi bebiş var ve de kızzz diyoo

kızlar hamim le başlayan 7 sure var Kuranda.. 7 sini bir oturuşta her birini bitirdikten sonra ipe bir düğüm atarak okur annem.. istediği o iş neyse de olduğu zaman yine bir oturuşta 7 sini birden okuyup tek tek düğümleri açar..

daha kolayı.. hacet namazına kalkabilirsiniz bu gece cuma gecesi.. teh e uyanırsam ben de dua ederim sizlere isimleri akılda tutamıyom topik adı söylüyom:26:
hamile olanlar da 70 enbiya suresine vbe ilk ayda çekilmesi gereken subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil aziym. e başlasınlar derim çünkü 40000 ilk 4 ay kırk bin.. geçende çekememiştim ben 70 enbiya da 5o lerde kalmıştı bu sefer inş tamamlarım.. enbiya suresi 10sf yani yarım cüz. okuyunca Kuran hatminden fazla okumuş oluyorsunuz sf olarak..
aklıma gelenler bunlar..
çocuk olmasını isteyenler birleşme öncesinde muhakkak euzu besmele çeksinler ve olacak çocuğu da şeytandan koruması için dua etsinler..
kendinize kocişlere,bebişlere iyi bakın kızlar.. şu an karnında olmayanların da yumurtalıklarında bekliyo minişler sıralarını gelmek için
durmak yok,çalışmaya devam

arkadaşlar test yaptım cift cizgi cıktı :) yarın birgün doktora giderim inş tam emin olurum :) Allah tüm isteyen kardeslerime nasib eylesin inş.Cok şükr rabbim ki o hep yanımızda, hamile olmak isteyipte bi türlü istedîgi zaman olmuyorsa vardır bi bildigi rabbimin..Tüm kardeslerime rabbim nasib etsin .üye oldugum icinde cok memnun oldum siteyi devam takip edecegim saglıcakla kalın şimdilik 💗💗💗💗

Son düzenleme:
sabah kalkar kakma bişey yemeden test yapın ama biraz idrarınızı akıtın sonra idrarınızı îcinde tutup bi plastık bardaga idrarınızı boşaltın testı üc dört saniye cizgiyi aşmadan tutun sonra 5-10 belli eder ama saatler gectikce daha netleşiyor test :)

hadi gözün aydın olsun cnm Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.
darısı tümmmmmm isteyenlerin başına

çok sevindim canım inşallah kalbinide duyarsınız rabbim kalbinden ne geçiyosa kız veya erkek onu nasip etsin sağ sağlim sağlıcakla..
hoş geldin canım tebrik ederim bizlerede dua et rabbim hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…