sol yanımmm kıscam heeBak akşam koçeşin gelince şöle bi yan yan bak gül arkasndan cay içermisin de
sonra bi sarıl mikmik oldu bitti kıı
çok patavatsız bi kv varmış cok kızdım insan ailevi sorununu acıklarmıKızlar ya tutamadım içimde sizede anlatcam... dün kayınvalideye gittik kayınçomun arkadaşının annesiyle eşi geldiler ama ben ilk defa gördüm onları neyse sohbet muhabbet koyulaştı falan filan,sen kv demezmi birden bire;babanda olmuş o ameliyattan bekarken çok basit oluyomuş işte ağrı sızı olmamış falan filan tabi misafir kadında doğal olarak ne ameliyatı geçmiş olsun dedi,ayyyyy tepemden kaynar sular aktııı gittiiii,hay dedin dilini eşşek arısı soksun töbe töbe çık işin içinden şimdi elin kadınına anlat eşimin rahatsızlığı varikosel dicem anlamıcak kvde de yüzüme bakıyo hıh dedim sen anlat banane bakıyon mal gibi kaldım ortada
yaaaaaaaaaaaa herşeyi geçtimde arkadaşı gelip dese ki geçmiş olsun birader sende varikosel varmış v.s dese direk beni oyar içimede bade koyar patavatsızdır azcık sağolsun k.v beni nasıl bir durumun içine sokacağından habersiz allaaaammmm yaaaEki Görüntüle 925989 bi tarafım söyledim ailene de kurtul de diyo di tarafımda söleme paparayı yersin diyo napcam şaşırdım bacılarrrr Eki Görüntüle 925990 hep sessiz hep sessz nere kadarrrrrrrrrrr
canım her evlilikte olur böyle gerginlikler ya yarın bakmışsın şakalaşıyosun takmaaa boşverr ya
kız bunun da işi gücü mik mik hatun sen bulamadın ama sana sölüyom tabloda sana ikiz bebe yaptım bu mik mikle anca be hacı
kızlar son 7 gün
ama içimden bi ses bu ayda tırt çıktın diyo
çok patavatsız bi kv varmış cok kızdım insan ailevi sorununu acıklarmıayy çok gıçık oluyolar bazen bu kv yaa
bnce sen yine sessizlik hakkını kulan bacımm
te alam yaaakıss ben biri bulamadım bu ikiz diyoo pehh
olayı mikmike bağladınya vallah bravo hayranım sana :)
benimde bu ay ümdim yok gibimbenimde 16sına canım bendede yok bişilerr valla bu nedir yaa adet olcam herallde bendeee
kısslaaarrr ben kaçar kociş geliyor yemeğini hazırlimm gitcek sonra gelirim yineee
nereeee kadar azapım ya valla yıldım artık şu kadından burnuma kötü kokular geliyo benim başım yancak ya neyse zati sivilcede bırakmıyo peşimi ağlıyam ben yaaaEki Görüntüle 926027 Eki Görüntüle 926027
benimde bu ay ümdim yok gibim
tm canım koly gelsinn bnde yemk yapcam biraz dn kalkarım
benimde 16sına canım bendede yok bişilerr valla bu nedir yaa adet olcam herallde bendeee
Meryem suresi okunacaklar
azap.çiçeği: Biliyorum
sesszsedasz: Seda
havva63: Nazlı
efce: Gonca
resense: Sultan
lazo: Emine
geldim geldim amaas hg bacımmmvala iyi yapmışsın bşka dr a görünmekle bnce hadi inşş hayırlı güzel haberlerle dönersin bacım tekrar gecmiş olsun güzel haber duymk istiyoruzz
hoşgeliniz kızlarr nasılsınız ben çok hastayım kızımdan bana geçti sabah doktora gittim ilaç verdi
hsg sonuçlarımı eşim biraz önce gidip almış ve sonuç temiizzzzzzzzzzzz...
çok şükür rabbime,elim yüreğimde bekliyordum.
arkadaşlar test yaptım cift cizgi cıktı :) yarın birgün doktora giderim inş tam emin olurum :) Allah tüm isteyen kardeslerime nasib eylesin inş.Cok şükr rabbim ki o hep yanımızda, hamile olmak isteyipte bi türlü istedîgi zaman olmuyorsa vardır bi bildigi rabbimin..Tüm kardeslerime rabbim nasib etsin .üye oldugum icinde cok memnun oldum siteyi devam takip edecegim saglıcakla kalın şimdilik 💗💗💗💗
çok sevindim canım inşallah kalbinide duyarsınız rabbim kalbinden ne geçiyosa kız veya erkek onu nasip etsin sağ sağlim sağlıcakla..geldim geldim ama
kızlar herkes gitmiş ben gelmişim.. haberleri yazıp çıkayım..
bu sabah kesemizi gördük. dr abla tedbirli davrandı iki hafta sonra gel kese var ama içindeki ne durumda şimdiden bilemeyiz dedi.
yalnız teyzoşlar bizim minik biraz geç kalmış. 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık gözüküyor. bdt otomatik ileri attı dr 12 eylül falan gb dedi. geç. döllenme ymiş yani.. muhtemelen bu nedenle kız bizimki çünkü adamı anca iki gün gördüm o gün de olmadığına göre bizim hesaplara bakarsan
ama ben hala umutluyum oğlum da benim bir hafta önce gelmişti doğumgünü hediyem olacak bebeğim inş
yaaa bu arada çok merak ediyorum kim kız kim erkek bebek istiyo.. hatta şu an hamile olanlar karnındakini ne hissediyo???
benim oğlum var çin takvimine göre kız gözüküyo. biraz da kimseye söylemiyom utanıyom falan içimdeki kız gb geliyo.. ama görenler bi değişiklik var güzelleştin diyolar. oğlan da insan pek bi güzel oluyo.. bilemicem ama gönlüm, aklım hepsi bebiş var ve de kızzz diyoo
hoş geldin canım tebrik ederim bizlerede dua et rabbim hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin inşallaharkadaşlar test yaptım cift cizgi cıktı :) yarın birgün doktora giderim inş tam emin olurum :) Allah tüm isteyen kardeslerime nasib eylesin inş.Cok şükr rabbim ki o hep yanımızda, hamile olmak isteyipte bi türlü istedîgi zaman olmuyorsa vardır bi bildigi rabbimin..Tüm kardeslerime rabbim nasib etsin .üye oldugum icinde cok memnun oldum siteyi devam takip edecegim saglıcakla kalın şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?