- 25 Ekim 2013
- 8.472
- 21.839
- 598
- 50
bişey olmadı ya eşimle limoniyiz biraz konuşmuyorum burada da kimsem yok bunaldım dört duvar arasında oturmaktan
canım ya biz varız ya yalnız deilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey olmadı ya eşimle limoniyiz biraz konuşmuyorum burada da kimsem yok bunaldım dört duvar arasında oturmaktan
erzurumda yanlızım papatyam kimsem yok dört duvar arasında oturmaktan bunaldım bir de eşimle de konuşmuyorum offf yaa sabırrr
ah canım ya üzülme biz varız yalnız deilsin seni seviyoruz
papatyammm canım nasıl oldunn biraz iyimisinn :26:
solyanımmm hayırdır annemm nolduu canın niye sıkldı hayrdrr :26:
hkn kıs bacımm gözün aydın tüplerin acık çıkmış sevindim gelsin bebişlerr
dlemslmammmm kıs bacım anen okumuşmuu :
zaten sizlerle konuştukça rahatlıyorum benim en büyük imtihanım yalnız olmak o kadar çok sıkıldım ki birde böyle tartışınca hiç çekilmez oluyor ya sabırrr
papatyammm canım nasıl oldunn biraz iyimisinn :26:
solyanımmm hayırdır annemm nolduu canın niye sıkldı hayrdrr :26:
hkn kıs bacımm gözün aydın tüplerin acık çıkmış sevindim gelsin bebişlerr
dlemslmammmm kıs bacım anen okumuşmuu :
zaten sizlerle konuştukça rahatlıyorum benim en büyük imtihanım yalnız olmak o kadar çok sıkıldım ki birde böyle tartışınca hiç çekilmez oluyor ya sabırrr
iyi deilim canım yaa sabah doktora gittim işte ilaç verdi onlarla ayaktayım işteyim rapor almayı sevmiyorum çünki izin sorunum yok istediğim zaman veriyolar bende mecbur kalmadıkça rapor almam işimi aksatmıyım sen nasılsın az kaldı seninde heyecanlmısın
ne olsun yavrum yalnızlık + eşimin uyuzluğu beni bu hale getiriyor hakkımız da hayırlısı
oyyyyyyyyyyyy kıyamamm bacımaaa bacım önce saglık ama deilmi sonra iş
bacım bilmiyom ki nasılım bekliyom işte 6 gün kaldı kı
sol yanımmm kıscam hee bak akşam koçeşin gelince şöle bi yan yan bak gül arkasndan cay içermisin de
sonra bi sarıl mikmik oldu bitti kıı
sol yanımmm kıscam hee bak akşam koçeşin gelince şöle bi yan yan bak gül arkasndan cay içermisin de
sonra bi sarıl mikmik oldu bitti kıı
canım her evlilikte olur böyle gerginlikler ya yarın bakmışsın şakalaşıyosun takmaaa boşverr ya
kız bunun da işi gücü mik mik hatun sen bulamadın ama sana sölüyom tabloda sana ikiz bebe yaptım bu mik mikle anca be hacı
öyle yavrum takmıyorum yaa birazda yanlızım kimsecikelr yok yanımda ondan bunaldım neyse ben kaçayım kendimi temizliğe vereyim mutfak dolaplarını idiricem sileyim barim hem stres atmış olurum.
RABBİM neyi verirse artık şükür inşşşinş.. güzel haberler verirsin bize hadi bakalım
yemin ederim sen mi benmiyaa bu siteyede bugün sinir oldum
çok sinirliyim yavrum hiçte yapmıycam mikmikte olmaz adetliyim yapmıycam işte yapmıycam
çok sinirliyim yavrum hiçte yapmıycam mikmikte olmaz adetliyim yapmıycam işte yapmıycam