2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Kizlar ben ara ara girip yazdıklarınzı okuyorum ama malum karne yaklasiyo yazili telasi falan var bende..

Yrfsk cnm hamile imissin snrm, hayirli Olsun cnm..Saglikla buyutursun insallah ve Allah bize de nasip eder insallah..

hosbulduk cnm cok tsk ederim rabbim tüm kardeşlerime nasin etsin duam sizlerle yeterki inancınızını kaybetmeyin ALLAH TAN

günaydın hatunlar gününüz aydın olsun dualarınız kabull olsun cumanız mübarek olsun bu mübarek cuma gününde herkesin dilekleri kabul olsun yarabbimmmmmmm aminnnnn

son iki güne girmiş bulunmaktayım ne kırmızıların geliceğine dair nede hamile olabiliceğime dair bir belirti yok zaten umudumda yok olsun bitsin diye bakıyorum

günaydın kızlar..son 2 gün..bat 12 ocak..ama bugün dayanamadım kan testi verdim...sonuçları bekliyorum...

Günaydın kızlarrr bu sabah test yaptım yine ama şu battan önce yapılan testler varya onlardan bugün bat günüm bebişim hala inşallah benimledir, pazartesi yada salı kan testi yapıcağım tabii doktora gitme zamanıda dilerim her şey istediğimiz gibi olur herkese hayırlı bereketli cumalara inşallah ben hala şaşkın, sevinçli endişeli karmakarışığım :26::18:

Kimsecikler yok ya kızlarr ben çok üşüyorum acaba kansızlıktanmıdır? anlayamadım bitkisel birşeyler var mıdır kansızlık için bilen var mıııı

Hayırlı cumalar canım inşalah herşey istediğin gbi olur.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bize olsun

günaydın canım arkadaşlarım ,
bugün kontrole gidicem ,doktor 15 gün sonra görüşelim demişti ama ben bugün kan tahlillerimi yaptırmaya gidicem ,bu sebepten gitmişken belki kalp atışlarını da duyarım dedim ..
bana dua edin nolur herşey yolunda gitsin ..:18:

Hayırlı cumalar canım inşalah herşey istediğin gbi olur.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bize olsun

Teşekkürler canımcığım yaa rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah, pazar günü mevlid kandili allah nasip ederse dualarımı sizler ve bebişim için edeceğim. En kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim hepimize

Günaydın canım inşallah rabbim o güzel gönlüne göre verir bebişine sağlıkla kavuşursun çekilin hamişşş geliyorr

inşallah pıtır pıtır atan o küçük kalbi duyar gelirsin sağlıcakla

nasılsın kızlar ne güzel yeni hamileler katılmış aramıza..eylülcüm inşallah duyarsın bebişinin kalp atışlarını çok güzel bir duygu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…