- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
hadi gözün aydın olsun cnm Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.
darısı tümmmmmm isteyenlerin başına
çok sevindim canım inşallah kalbinide duyarsınız rabbim kalbinden ne geçiyosa kız veya erkek onu nasip etsin sağ sağlim sağlıcakla..
hoş geldin canım tebrik ederim bizlerede dua et rabbim hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin inşallah
günaydın hatunlar gününüz aydın olsun dualarınız kabull olsun cumanız mübarek olsun bu mübarek cuma gününde herkesin dilekleri kabul olsun yarabbimmmmmmm aminnnnn
günaydın kızlar..son 2 gün..bat 12 ocak..ama bugün dayanamadım kan testi verdim...sonuçları bekliyorum...
günaydın kızlar..son 2 gün..bat 12 ocak..ama bugün dayanamadım kan testi verdim...sonuçları bekliyorum...
Hayırlı cumalar canım inşalah herşey istediğin gbi olur.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bize olsunGünaydın kızlarrr bu sabah test yaptım yine ama şu battan önce yapılan testler varya onlardan bugün bat günüm bebişim hala inşallah benimledir, pazartesi yada salı kan testi yapıcağım tabii doktora gitme zamanıda dilerim her şey istediğimiz gibi olur herkese hayırlı bereketli cumalara inşallah ben hala şaşkın, sevinçli endişeli karmakarışığım:26: :18:
Hayırlı cumalar canım inşalah herşey istediğin gbi olur.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bize olsun
günaydın canım arkadaşlarım ,
bugün kontrole gidicem ,doktor 15 gün sonra görüşelim demişti ama ben bugün kan tahlillerimi yaptırmaya gidicem ,bu sebepten gitmişken belki kalp atışlarını da duyarım dedim ..
bana dua edin nolur herşey yolunda gitsin ..:18:
günaydın canım arkadaşlarım ,
bugün kontrole gidicem ,doktor 15 gün sonra görüşelim demişti ama ben bugün kan tahlillerimi yaptırmaya gidicem ,bu sebepten gitmişken belki kalp atışlarını da duyarım dedim ..
bana dua edin nolur herşey yolunda gitsin ..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?