• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

günaydın canım arkadaşlarım ,
bugün kontrole gidicem ,doktor 15 gün sonra görüşelim demişti ama ben bugün kan tahlillerimi yaptırmaya gidicem ,bu sebepten gitmişken belki kalp atışlarını da duyarım dedim ..
bana dua edin nolur herşey yolunda gitsin ..:18:

Eylülcüm gönlünü ferah tut hiç olumsuz birşey olmucak inşallah :34:

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız ben hala hastayım :26::26::26::26:

bugün kontrole gidicem ,doktor 15 gün sonra görüşelim demişti ama ben bugün kan tahlillerimi yaptırmaya gidicem ,bu sebepten gitmişken belki kalp atışlarını da duyarım dedim ..

Günaydın canım inşallah rabbim o güzel gönlüne göre verir bebişine sağlıkla kavuşursun :49::49::49: çekilin hamişşş geliyorr :52::52:

inşallah pıtır pıtır atan o küçük kalbi duyar gelirsin sağlıcakla

nasılsın kızlar ne güzel yeni hamileler katılmış aramıza..eylülcüm inşallah duyarsın bebişinin kalp atışlarını çok güzel bir duygu...

sizin bu güzel dilekleriniz ve dualarınız olmasa insan bu kadar rahat olamaz inanın ,kime söylenirki böyle şeyler ,arayıp eşe dosta ayy ben kalp atışını duymaya gidiyorum desen görgüsüzmüdür nedir der millet :1:ama burası bambaşka ,herkes herkesin halinden anlıyor ..
hepinizi çok seviyorum :2:

çiğer ye canım birde kuru siyah erik pekmez iç bunlardan fayda görürsün

Günaydınlarr ve teşekkürler canımcığım. Tek korkum bata yakın üşümelerim artar benim ama hiç böyle olmamıştı. İnşallah bebişim benimle kalırr :18::18::5::5:

günaydın canlar :16:
çok halsiz, gözlerini uykudan açamayan bi haldeyim valla midemde bi o kadar kötü
taş yutmuş gibi bu hali nasıl düzelecek bilmiyorum

fazla kalamıcam daha kahvaltı yapmadım, bende her şey yolunda çok şükür
cuma gününün hayrına güzel şeyler yaşayın inşallah...

Kızlarrr kansızlık için bir çareler söyleyin bana lütfennn...:18::18:

canım muhakkak çekirdekli siyah kuru üzüm yiyorsun, üzüm pekmeziyle de destekle
emin ol çok fazla kan yapar
Allah şifa versin

2,00 çıktı değer...çok ümitlenmiştim..moralim sıfır şuan...hsg çekilecek bu ay...

hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay inşallah güzel sonuçlar alırsın üzülme sende değer düşük çıkınca vazgeçtim bende kan falan vermiycem :((

2,00 çıktı değer...çok ümitlenmiştim..moralim sıfır şuan...hsg çekilecek bu ay...
canımmm üzüleceksin elbet üzülme diyemem, ama bak yeni umut başladı bile..
hsg ni çektir inşallah Rabbim bekletmeyecek kimseyi..

sizin bu güzel dilekleriniz ve dualarınız olmasa insan bu kadar rahat olamaz inanın ,kime söylenirki böyle şeyler ,arayıp eşe dosta ayy ben kalp atışını duymaya gidiyorum desen görgüsüzmüdür nedir der millet :1:ama burası bambaşka ,herkes herkesin halinden anlıyor ..
hepinizi çok seviyorum :2:

kuzu erken gidiyomusun duyamazsan benim gibi üzülme sakın olurmu,
daha çok minikler annesi, biz istiyoruz ki hemen her şeyi elde edelim :17:
ama inşallah duyacaksın senin zıpır annesi gibi sabırsızdır kesin duyurur :52:

günaydın canlar :16:
çok halsiz, gözlerini uykudan açamayan bi haldeyim valla midemde bi o kadar kötü
taş yutmuş gibi bu hali nasıl düzelecek bilmiyorum

fazla kalamıcam daha kahvaltı yapmadım, bende her şey yolunda çok şükür
cuma gününün hayrına güzel şeyler yaşayın inşallah...

canım muhakkak çekirdekli siyah kuru üzüm yiyorsun, üzüm pekmeziyle de destekle
emin ol çok fazla kan yapar
Allah şifa versin

Teşekkürler şekerr bende hiç bir belirti yok deli olcamm yaaa bebişin sağlıklı olsunda varsın midende taş olsun gülüm bu günlerde geçer beişini sağlıkla kucağına aldığında herşeyi unutursun :49::49::55::55:

ama inşallah duyacaksın senin zıpır annesi gibi sabırsızdır kesin duyurur :52:[/QUO

canım nasıl oldun lekelenmen geçtimi..benimde çok bulantım var tatlım ya ne yerdeyim ne gökteyim:49::49::49:

ama inşallah duyacaksın senin zıpır annesi gibi sabırsızdır kesin duyurur :52:

aslında bana görede erken ama foreveryours nicli arkadaş varya, hani arada burayada yazıyor ,biz onunla gerçek hayatta arkadaşız ,onunla aynı gün hamile olduğumuzu öğrendik ,herşeyimiz aynı gidiyor,konrtol günlerimiz bile hep aynı ,o dün gitti muayeneye ve kalp atışları görüldü ,bende şimdi ondan dolayı ümitlendim ,belki benimde görülür diye ,ama görülmese üzülmiycem ,erken olduğunu düşünücem pozitif olucam ..

Son düzenleme:
Teşekkürler şekerr bende hiç bir belirti yok deli olcamm yaaa bebişin sağlıklı olsunda varsın midende taş olsun gülüm bu günlerde geçer beişini sağlıkla kucağına aldığında herşeyi unutursun :49::49::55::55:
canım mide taş gibi olunca yemek yiyemiyorum, saatlerce aç geziyorum. zayıfladım ki zaten zayıfım
buda beni üzüyo aslında, yoksa sıkıntı yapmam zaten zor buldum bebişi :17:
canım nasıl oldun lekelenmen geçtimi..benimde çok bulantım var tatlım ya ne yerdeyim ne gökteyim:49::49::49:

çok şükür geçti balım nasıl seviniyorum geçti diye anlatamam sana
benim ne bulantı ne başka bi şey valla midemde öküz oturuyor
bulantı olunca yemek yiyebiliyor musun canım?

canım mide taş gibi olunca yemek yiyemiyorum, saatlerce aç geziyorum. zayıfladım ki zaten zayıfım

ah bacım ah günün her saati bulanırmı şuan bile bulanıyor yemekleri görünce kokusundan sudan bi tek leblebi yiyebiliyorum:14::14::14::14: eğer bulantın başladıysa bebek canlanmıştır öyle derler:16::16:

Canım valla ben normalde de çok yemek yiyen biri değilimdir, daha eşime de söylemedim kan testini alayım ondan sonra inşallah ama sanki hissetmiş gibi durup dururken arıyor yemek yedinmi açmısın gibisinden sorular filan şu anda bende belirti sıfır bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek. İnşallah en kısa zamanda dahada iyi olursun bebişlerrr bizle kalsındaaa hayırlısıylaa:49::49:

Back