2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

papatyammm canım nasıl oldunn biraz iyimisinn :26:
solyanımmm hayırdır annemm nolduu canın niye sıkldı hayrdrr :26:
hkn kıs bacımm gözün aydın tüplerin acık çıkmış sevindim gelsin bebişlerr
dlemslmammmm kıs bacım anen okumuşmuu :

iyi deilim canım yaa sabah doktora gittim işte ilaç verdi onlarla ayaktayım işteyim rapor almayı sevmiyorum çünki izin sorunum yok istediğim zaman veriyolar bende mecbur kalmadıkça rapor almam işimi aksatmıyım sen nasılsın az kaldı seninde heyecanlmısın

zaten sizlerle konuştukça rahatlıyorum benim en büyük imtihanım yalnız olmak o kadar çok sıkıldım ki birde böyle tartışınca hiç çekilmez oluyor ya sabırrr

sol yanımmm kıscam hee bak akşam koçeşin gelince şöle bi yan yan bak gül arkasndan cay içermisin de
sonra bi sarıl mikmik oldu bitti kıı

ne olsun yavrum yalnızlık + eşimin uyuzluğu beni bu hale getiriyor hakkımız da hayırlısı

zaten sizlerle konuştukça rahatlıyorum benim en büyük imtihanım yalnız olmak o kadar çok sıkıldım ki birde böyle tartışınca hiç çekilmez oluyor ya sabırrr

haklısın canım yalnızlık zordur elişi biliyosan bişeyler yap ben önceden çalışmıyodum sürekli elişi yaapıyodum çok güzel stres atıyosun

oyyyyyyyyyyyy kıyamamm bacımaaa bacım önce saglık ama deilmi sonra iş
bacım bilmiyom ki nasılım bekliyom işte 6 gün kaldı kı

sol yanımmm kıscam hee bak akşam koçeşin gelince şöle bi yan yan bak gül arkasndan cay içermisin de

çok sinirliyim yavrum hiçte yapmıycam mikmikte olmaz adetliyim yapmıycam işte yapmıycam

Kızlar ya tutamadım içimde sizede anlatcam... dün kayınvalideye gittik kayınçomun arkadaşının annesiyle eşi geldiler ama ben ilk defa gördüm onları neyse sohbet muhabbet koyulaştı falan filan,sen kv demezmi birden bire;babanda olmuş o ameliyattan bekarken çok basit oluyomuş işte ağrı sızı olmamış falan filan tabi misafir kadında doğal olarak ne ameliyatı geçmiş olsun dedi,ayyyyy tepemden kaynar sular aktııı gittiiii,hay dedin dilini eşşek arısı soksun töbe töbe çık işin içinden şimdi elin kadınına anlat eşimin rahatsızlığı varikosel dicem anlamıcak kvde de yüzüme bakıyo hıh dedim sen anlat banane bakıyon mal gibi kaldım ortada
yaaaaaaaaaaaa herşeyi geçtimde arkadaşı gelip dese ki geçmiş olsun birader sende varikosel varmış v.s dese direk beni oyar içimede bade koyar patavatsızdır azcık sağolsun k.v beni nasıl bir durumun içine sokacağından habersiz allaaaammmm yaaaEki Görüntüle 925989 bi tarafım söyledim ailene de kurtul de diyo di tarafımda söleme paparayı yersin diyo napcam şaşırdım bacılarrrr hep sessiz hep sessz nere kadarrrrrrrrrrr

canım her evlilikte olur böyle gerginlikler ya yarın bakmışsın şakalaşıyosun takmaaa boşverr ya

kız bunun da işi gücü mik mik hatun sen bulamadın ama sana sölüyom tabloda sana ikiz bebe yaptım bu mik mikle anca be hacı

öyle yavrum takmıyorum yaa birazda yanlızım kimsecikelr yok yanımda ondan bunaldım neyse ben kaçayım kendimi temizliğe vereyim mutfak dolaplarını idiricem sileyim barim hem stres atmış olurum.

çok sinirliyim yavrum hiçte yapmıycam mikmikte olmaz adetliyim yapmıycam işte yapmıycam

canım üzülme bu kadar stress yapıp hormonlarını yumurtalarını etkiliyosun bak hepimizin hayatı güllük gülistanlık değilki valla şahsen ben tartışıcazda küsecem çocuk işi yarım kalacak diye gıkımı bile çıkarmıyorum takmıyorum vee hayattaa asla altta kalmayan benn sineye çekiyorum erkek siniri çok pis oluyo maalesef biz kadınlar gibi değiller hiçbişi umurlarında olmuyo ben başka çare bulamadım canım sende öyle yap arsızlığa vurdur biraz gönlünü al kocişinin yoksa çok yalnız kalıyo gerçekten insan şeytanı sevindirmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…