2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

anladım canım iyiymişde ben korkarım sahtesi falan varmıdır bunu doktor tavsiye ediyomu hangi steden aldın güvenilirse bende alayım bu ay

anaamm bizim manavda çok meraklı ne alsam; gelin ne yemek yapacan diye sorar.
heee anam hee bizim de orda ki aktardaki adam öyle tanıdı beni artık utanıom artık gitmeye.hep macunlar falan alıom kıss,adamda beni azgın falan zannedecek yüzüne bakamıom adamaın :))))

an itibariyle dudağımın kenarında ve yanağımda iki tane minnak bi sivilce çıktı pek hayra alamet değildir ama biz hayra yoralım

an itibariyle dudağımın kenarında ve yanağımda iki tane minnak bi sivilce çıktı pek hayra alamet değildir ama biz hayra yoralım

senin bat 16 ocakmıydı erken değilmi sivilce için ne gelmiş çıkmış orda patlat hemen görsün gününü

adamda isyan ediyodur bence bizim karıda hiç böle icratlar yok milletin karıları neler neler yapıyo diyeeşu sıpalar için düşmediğimiz rezillik kalmadı zati bi gelsinlerde gösterelimm onlara bizim popolar ne çekti onun popişini ısıracammm :Emir Bebek:

Son düzenleme:

aynen bacım herşey,bütün çabalarımız bi bebişimiz olması için.
Hiç sorma cnm ben iğneden çok korkarım ama bebiş için gidip hemşirenin önüne kuzu kuzu yatıom.
Hele bi gelsin o.....
Hamile kaldığım ilk günden itibaren günlük tutcaz biz bebeğimize.

geçmiş olsun canım inş. en kısa zamanda tekrar kalırsın :26::26::26::26:

offf çok bunaldım kızlar ya içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor bunalıma giriyorum galiba duvarlar üzerime geliyor boğuluyorum sankim :84::84::84:

anladım canım iyiymişde ben korkarım sahtesi falan varmıdır bunu doktor tavsiye ediyomu hangi steden aldın güvenilirse bende alayım bu ay

sahteleri var tabiiki cnm.
Zaten fiyatından anlarsın sahte olup olmadığını.
Ben 115 tl.ye fertilshop.com dan aldım cnm.markası pre-speed jel . Aynı günde kargoya verdiler hemen güvenilir bi site.ben kartla ödemeyi yaptım ama kapıda ödeme seçeneğide var.

canııııııııııııııııııım çoooooook sevindim temiz çıkmış ohh maşallahh
valla nasıl sevindim he, inşallah ufak tıkanık felan varsa açılmıştırda bu ay olur Yüce Allah ımm

aynen bende çok korkarım iğneden sıpanın sayesinde alıştım gıkım bile çıkmıyor senin gibitutun kızz tutt onlar için neler çektik okusunlarda aynanın karşısına geçip utansınlar

canım senı dıger topıkte bınnur1 adlı bı arkadas arıodu hsg soracakmış adanadaymış bulamadım bırı wardı dıo..

çok sağol bacıımmm.
Inş.inş. Yaa bu ay tutsa ne güzel olurr,çok istiyorum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…