cnm ben bu ay getirttimde daha kullanmaya başlamadım.yumurtlama zamanım iki gün sonra o zaman başlıcam.
şimdi bu jel spermlerin hareketliliğini,canlılığını öldürmeden rahim duvarlarına çarpmadan daha kolay yüzdürerek yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş.
Bu siteden var hamile kalan arkadaş.
Mehtaptok mesela yanılmıosam iki kez bu jel sayesinde hamile kalmış.ama kaybetmişdi bi bebişini sanırım.
Tamamen bitkisel yani.
Kadındaki servical mucus salgısı var spermleri tutan bi sıvıdır bu kimi kadınlarda bu yetersiz kalırmış.
Bu jelde kadındaki o sıvıyı taklit edip spermi hapsediyor.yanii bildiğim bu kadar arkadaşım.
kızzzzz anammm sen ne diyon sabah akşam yiyoz biz herifle kümür kümürr hemde suyunu içiyozz bizim marketçi tanıyo bizi adam poşet poşet alırken yüzümüze imalı imalı bakıyo herifede diyomiyozki bebişş için yumyumlar spolar için diyee
an itibariyle dudağımın kenarında ve yanağımda iki tane minnak bi sivilce çıktı pek hayra alamet değildir ama biz hayra yoralım
senin bat 16 ocakmıydı erken değilmi sivilce için ne gelmiş çıkmış orda patlat hemen görsün gününü
anaamm bizim manavda çok meraklı ne alsam; gelin ne yemek yapacan diye sorar.
heee anam hee bizim de orda ki aktardaki adam öyle tanıdı beni artık utanıom artık gitmeye.hep macunlar falan alıom kıss,adamda beni azgın falan zannedecek yüzüne bakamıom adamaın :))))
adamda isyan ediyodur bence bizim karıda hiç böle icratlar yok milletin karıları neler neler yapıyo diyee şu sıpalar için düşmediğimiz rezillik kalmadı zati bi gelsinlerde gösterelimm onlara bizim popolar ne çekti onun popişini ısıracammm:emir bebek:
Geçen ay arı sütü polen bal karısımını hem ben hem eşim yedik.ben ayrıca ıncır kurude yaptım eşimede kecıboynuzu kuru yapıyordum.ve hamıle kaldım gercekten düşük oldu ama hamıle kalabılmek bıle güzeldi ve Rabbim bunları vesile kıldı demekki diyorum.yani cok faydalı gercekten.
anladım canım iyiymişde ben korkarım sahtesi falan varmıdır bunu doktor tavsiye ediyomu hangi steden aldın güvenilirse bende alayım bu ay
aynen bacım herşey,bütün çabalarımız bi bebişimiz olması için.
Hiç sorma cnm ben iğneden çok korkarım ama bebiş için gidip hemşirenin önüne kuzu kuzu yatıom.
Hele bi gelsin o.....
Hamile kaldığım ilk günden itibaren günlük tutcaz biz bebeğimize.
aynen bacım herşey,bütün çabalarımız bi bebişimiz olması için.
Hiç sorma cnm ben iğneden çok korkarım ama bebiş için gidip hemşirenin önüne kuzu kuzu yatıom.
Hele bi gelsin o.....
Hamile kaldığım ilk günden itibaren günlük tutcaz biz bebeğimize.
offf çok bunaldım kızlar ya içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor bunalıma giriyorum galiba duvarlar üzerime geliyor boğuluyorum sankim :84::84::84:
anaamm bizim manavda çok meraklı ne alsam; gelin ne yemek yapacan diye sorar.
heee anam hee bizim de orda ki aktardaki adam öyle tanıdı beni artık utanıom artık gitmeye.hep macunlar falan alıom kıss,adamda beni azgın falan zannedecek yüzüne bakamıom adamaın :))))
canııııııııııııııııııım çoooooook sevindim temiz çıkmış ohh maşallahh
Valla nasıl sevindim he, inşallah ufak tıkanık felan varsa açılmıştırda bu ay olur yüce allah ımm
offf çok bunaldım kızlar ya içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor bunalıma giriyorum galiba duvarlar üzerime geliyor boğuluyorum sankim :84::84::84:
canım senı dıger topıkte bınnur1 adlı bı arkadas arıodu hsg soracakmış adanadaymış bulamadım bırı wardı dıo..
nolduuu bacımm hayırdır bi sakinleşşş heleeee
ne oldu kız niye bunalımdasın :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?