• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Meryem suresi okunacaklar
azap.çiçeği: Biliyorum :49: :emir_bebek: :emir_bebek:
sesszsedasz: Seda :49: :emir_bebek:
havva63: Nazlı :49: :emir_bebek:
efce: Gonca :49: :emir_bebek:
resense: Sultan :49: :emir_bebek:
lazo: Emine :49: :emir_bebek:

Son düzenleme:
Ayyy çok teşekkürler insanbul hiç hayal edemiyordum benimde hamiş olacağımı ve havaii fişek patlayacağını rabbim isteyen herkese versin bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :16::16::16::16::21::3::46::46:

siz uyurken ben kızı tebrik ediyodum :57:,topik anası olmak kolay değil ,önce özelden bana yazdı ,söyliyimmi kızlara dedi ,bende söyle bilsin garibanlar dedim :27:

hacı eğer özelden önce sana haber verdiyse fişek mişek yok daha da :19:

ezzik miyiz nan biz $cacaca.gif $cacaca.gif $cacaca.gif

Meryem suresi okunacaklar
azap.çiçeği: Biliyorum :49: :emir_bebek: :emir_bebek:
sesszsedasz: Seda :49: :emir_bebek:
havva63: Nazlı :49: :emir_bebek:
efce: Gonca :49: :emir_bebek:
resense: Sultan :49: :emir_bebek:
lazo: Emine :49: :emir_bebek:

allahım kabul etsin dualarını annene söyle hakkını helal etsin canım çok çok da selam söyle okuyan dilleri dert görmesin onunda bütün muradları yerine gelsin inşallah rabbim büyük sen annem dua edicek diyince içim bi garip oldu allahım şimdiden kabul etsin inşallah

yaa sen nerdesin yaaaa :19: bu kadar ara verilmez ki amağğ :20:

canım demiştim ya hani taşınma diye ondan ötürü oldu gelememem çokkkkk ösledimmmmmm kuzu nasılsın bebiş nasıl beni soracak olursan ocakta bitti :14::14::14::14::14: umutlar şubata kaldı dua et bana

İyiyiz şükür arkadaşım
:122: :122: :122: :122:

Ya sen nasılsın ?
iyiyim kızlarım iş güç koşturma sultanlar sulatnı sen nasılsın ??????????

onuda ben tuttum kolundan getirdim :4: dedim nerdesin sen çabuk topiğin başına hayde dedimde öyle geldi ,yoksa senin yüyünden gitmiş özelden yazdı bana :20:
ama eylül ben sana aramızda demedimmi arkadaşım:1::1::1::1::1::1::1::35::35::35::35::35::35::35:

ama ama ben daha kocişime bile söylemedim sizden başka kimse bilmiyor kiii:22::21::25::122::131:

canım demiştim ya hani taşınma diye ondan ötürü oldu gelememem çokkkkk ösledimmmmmm kuzu nasılsın bebiş nasıl beni soracak olursan ocakta bitti :14::14::14::14::14: umutlar şubata kaldı dua et bana

ama eylül ben sana aramızda demedimmi arkadaşım:1::1::1::1::1::1::1::35::35::35::35::35::35::35:

nan hacı bu topikte arkamızdan iş çeviren ne çok kişi varmış vay vayy :19:
demoralize oldum yazmıyacam size artıkın

bende istediklerime özelden yazam da görün :19:

anaa insanbul kimseyi üzmez kii insanbul ne etn kıza kıı :15::49::49:

allahım kabul etsin dualarını annene söyle hakkını helal etsin canım çok çok da selam söyle okuyan dilleri dert görmesin onunda bütün muradları yerine gelsin inşallah rabbim büyük sen annem dua edicek diyince içim bi garip oldu allahım şimdiden kabul etsin inşallah

çok sağol canım ben hep anlatıyom sizleri merak ediyo oda selamınıda iletirim annemle herşeyimi paylaşırım ben :16: :16:
bende sabahtan beri bir tuhafım rüyam beni çokkkk etkiledi,bu ay hamiş olmasamda bu rüyayı görmek o atmosferi yaşamak bile çokkkkkk güzeldi Eki Görüntüle 925731

çok sağol canım ben hep anlatıyom sizleri merak ediyo oda selamınıda iletirim annemle herşeyimi paylaşırım ben :16: :16:
bende sabahtan beri bir tuhafım rüyam beni çokkkk etkiledi,bu ay hamiş olmasamda bu rüyayı görmek o atmosferi yaşamak bile çokkkkkk güzeldi Eki Görüntüle 925731

bende oğlumun olucağını görmüştüm rüyamda biliyomusun hemde çok net beş yıl geçti hala aklımda gördüğüm bebeğin yüzü ve aynı o yüz oğlumda şimdi inşallah sende bebeni görmüşsündür seninledir inşallah arkadaşım

Back