Allah' ım Allah' ımmmm....Sabah sabah bir açtım kk' yı, bir deniz kızıı ama denizkızı, maşallaaahhh

Günaydınlar herkeseee....
Canım direkt albumlere bakıp, buraya bakmadan resimlere yorum yaptım ancak sorduğum bir sorunun cevabı varmış

Dekolteyi sormuştum, deneme yapıyormuşsunuz meğer

Ya bagetchi hakikaten bayıldım, yani hani bazen almışsın, olan olmuş, kötü bir şey söyleyip, içine kurt düşmesin, kırılma üzülme diye daha ılımlı yorumlar yapılır ya. o değilll!!! Gerçekten mükemmel, allahım nazar değdircem, tüü tüü tüüüüüüü

inanır mısın benim bile içim rahatladı burda, bu kadar güzel bir sonuç çıkınca, sanki benim gelinliğim bitmiş gibi yüreğim ferahladı. Eteklerine, dantel detaylarına, dekoltesine bayıldım. Anneme senden bahsediyorum hep, toprağım die

merak edio seni, gelinliğinden de bahsettim. Annem İzmir' de olduğu için gösteremedim gelinliğini ama eminim bayılacaktır. Bu arada annemin de elbisesini ayşe ablada diktirelim diye aklımıza geldi, yardımcı olur herhalde bize bu konuda da. Face de takipteyim zati, baktım abiye de çalışmış, çok güzel. Galiba ben de burada yaptırcam. Heryeri dolaşcam önce, anlattım ya daha önce başıma geleni, içim rahat etsin die, ama son durağım ayse abla olacak, gerçekten harika iş çıkardı, titiz bir kadın. Nasıl yakışmış, nasıl yakışmıııışşş

Güzele ne giyse yakışır gerçiii