cnmmm ben izmirliyim. nişanlımda salihlili. ama ikimizde ankarada çalışıyoruz. o yüzden düğünümüz izmirde. düğünden sonra malesefff ankaraya geri döneceğiz. çok geçmiş olsun bu arada...
çok az kaldıııııııııııııı
Selam Kizlaaar...
Bagetchim selam
Uzun zamandir yazamadım, senden de ses cikmamis hic bagetchiim
Sonunda gelinliğimin resmini yükleyebildim, bindallımi da koydum, bakalim begenecekmisiniz? Gelinliğimin ikinci provasından; son prova düğünden bir hafta once...
Allahim cok az kaldi düğüneDüşündükçe mideme kramplar giriyor, cok heyecanliyim:18::18:
Sizlerden ne haber? Bagetchim sende durumlar nasil?? Iyisin değil mi görüşmeyeli??
Hoşgeldin şekercim..naapayım ben de koşturup duruyorum işte sağa sola yav..p.tesiden itibaren izinliyim..geri kalan ayrıntıları halledicem..düğün demosu ayın 28 indeymiş..böyle son dakika işlerini hiç sevmem ama yağmur muhalefetinden düzenleyememişler havuzbaşını bir türlü,ancak bitirmişler tadilatı..sanırım saç provasına da son hafta gidicem artık..gökçen bey hala haber bekliyo benden..dur birazdan bakıcam albümüne yorum yaparım cicilerine..sen naptın taşıdın mı evi İzmir'e..?
Yok bebeğim yaaa, daha taşınamadımgelsem haber vermez miyim hiiiç...2 haziranda yola çıkıcam canım, düğünden bir hafta önce izinli olucam. Şubem hala netleşmedi, ev de yetişmeyecekti zaten anlatmıştım ya, temmuzda teslim edilecekmiş. Bir aylığına bir ev kiraladık karşıyakadan eşyalı. Dolayısıyla burdaki evi de taşıyamayacğız bir kaç ay. Eşyalar burada kalacak, ben atlayıp gelcem elimde bir bavulla... Tabi tüm bu karışıklık ve belirsizlik içinde iice stres altındayım. Kuaför provası bende de aynı. depozitosunu bıraktık, haber bekliyor benden de, ama daha dönüp saat bile bildiremedim kargaşadan düğünden iki gün önce gitcem galiba provaya ben de...resmen iki ayağımız bir pabuca girdi. Hala şarkılarımı belirleyemedim düşünebiliyor musun?? bu arada havalar son hafta berbat gitti, çok gerginim, umarım hava bozmaz tam düğün günüüü
Bugün Karamell' in düğünü vaaaarrr
Sorunsuz, harika bir düğün olsun inşallahh, Mutluluklaaaaarrr
hey allahım ya..hakatten herşey karman çorman..bizde de aynı..evin tadilatı başlamadı bile daha..beyaz eşyalarım hala beklemede..ev bitene kadar nişanlımın diğer evinde kalıcaz, giysilerin yarısı orda yarısı burda..kurulu düzen yok..herşey taytay..bi kaos olucak 1 ay filan..off hiç sevmediğim şeyler bunlar..düğün demosu da düğünden 3 gün önce, kuaföre de 2 gün önce gidicem heralde..ve evet havalar berbat..düğün günüm de bulutlu görünüyor..bi de yağmurlu olursa oturur ağlarım artık..şu 1 hafta nası geçicek nası olucak hiç bilmiyorum..ama gerçekten çok keyifsizim şu ara..
Bugün Karamell' in düğünü vaaaarrr
Sorunsuz, harika bir düğün olsun inşallahh, Mutluluklaaaaarrr
Ooooofffff...Evet çok güzel dedin canım, herşey resmen ''taytay''...Deli oluyorum, belirsizlik en sevmediğim şeyBavulumu alıp gelicem izmire ve dediğin gibi eşyaların yarısı orda, yarısı burda...Yahu daha tayin yazım gelmedi bir yandan ona stres oluyorum. Düğün izninden sonra hala gelmemiş olursa, buraya geri dönüp bir kaç hafta daha burada çalışma durumum olabilir Zaten eşyaları taşımak için gelicez ama bir de geri gelip bir kaç hafta çalışmak ayrı bir dert...Bu ne yaaa, millet düğün stresiyle başa çıkamıyor, biz bir de üstüne yok evimiz yetişmedi stresi, yok tayinimiz çıkmadı stresi. Bir de üzerine hava durumu tuz biber Elektrik yüklü bulut gibiyim, yağıp gürleyesim var Şu düğün geçsin bitsin artık, başka bişe istemioooom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?