Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden merhaba
Düğünüm şükürler olsun ki tam da istediğim gibi, kafamda, kalbimde en ufak bir ''keşke'' olmadan geçti, gitti
Rüya gibi bir düğün oldu...
Öncelikle Bagetchiciğimle aynı kuaförden randevu almıştık(Locca), onun düğüne benden bir hafta önce olduğunudan, uyarısı ile, kapora vermiş olmama rağmen son dk. da vazgeçtim. Eee böyle olunca düğünüme 2 gün kala kuaförsüz ortada kaldım. Eşim Atakentte oturduğundan, tavsiye üzerine Atakent' te Ercan' a gittim, görüştüm. Konuşmaları güven verdiğinden orada karar kıldım ve çok şükür memnun kaldım...O gün benim dışımda bir gelin daha varmış; ancak randevu saatlerimiz çakışmadığından, ben çıkarken onlar yeni geliyordu. Böylece son derece sorunsuz, tek ilgi odağı olduğum ve arkadaşlarım ve annemle çok rahat ve stressiz bir kuaför maceram oldu. Ercan, profesyonel porselen makyaj için, beni 1 dk mesafedeki bir güzellik salonuna götürdü. Makyajı kuaförde yaptırmadım yani. Orada makyaj yapan bir kız vardı, arkadaşlarım ve annem ona yaptırdı; ama dediğim gibi ben profesyonel makyaj için başka bir yere gittim. Makyajım da memnun kaldım çok şükür. Geline yakışan tazeliği bozmadan, ama fotoğraflarda da silik çıkmayacak şekilde, güzel ve kalıcı bir makyajım oldu.
Fotograf çekimimi Selda Atiniz yaptı. Kuaförden başladı çekip, erkek tarafının kız evine gelip beni evden almasını fotoğrafladı daha sonra...ve gün boyu Atakent' in çeşitli yerlerinde fotoğraf çekildik. Çok orjinal ve sıcak fotoğraflar çıktı ortaya. Son derece samimi, yetenekli ve doğallığıyla karşısındakini rahatlatan başarılı bir fotoğrafçı.
Düğünüm İzzet Garden' da oldu. Misafirleri kapıda bir kemancı karşıladı ve girişte garsonlar kırmızı ve beyaz şarap ikramında bulundu. Girişten, bahçenin düzenlenmesine kadar herşey son derece nezihti ve açıkçası beklediğimden daha profesyoneldi...Kumrucu İzzet' in mekanı olunca, başarılı bir düğün organizasyonu çıkarabilme olasılıkları kafamı kurcalıyordu açıkçası biraz. Yani Kumruculuktan düğün organizasyonuna geçiş
Neyse ki iyi bir organizasyon Müdürleri var ve rüya gibi bir düğüne sahip olmam için ellerinden gelenin en iyisi yaptılar. Pastam harikaydı, garsonlar gece boyunca konuklarımla yakından ilgilendi, alkol servisi yaptı. Orkestra iyiydi ve en çok sevindiğim de orkestra da davul dahi vardı; bildğimiz ramazan davulu şekilinde
Bizlar hoplayıp zıplarken yanımıza gelip davul çalması, alaturka bir hava yarattı ve iyi bir sentez oldu bence, çok hoşuma gitti.
Düğünü yeni olacak olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum...Umarım herşey benimki gibi, hayallerinizin de ötesinde gerçekleşir