- 28 Ocak 2012
- 1.073
- 131
ehehehe eveeeet nerden bildin??
Bildim di mi, hihihihihi Ben de en çok onu beğendim de ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ehehehe eveeeet nerden bildin??
vallahi ben de beğendim bişey demiyorum..darısı başına şekerim..en afilli kelebekler senin olsun inşallah...:109:Bildim di mi, hihihihihi Ben de en çok onu beğendim de ondan
Bildim di mi, hihihihihi Ben de en çok onu beğendim de ondan
Ayrıca ben sdef rengi bir davetiye arıyorum, dore kibar kelebek olsun üzerinde mesela minik, ya da zarfında...Hep renkli kelebek. Bunlar da pembeli ama istediğim gibisi yok, delircem
hımm..bulunur bulunur...biraz araştırmak lazım sadece..gelinliğe de öle diyodun sen..hemen süngün düşmesin..dolan bütün gün davetiyeci stelerinde bisürü de marka var elbet vardır gözüne hoş gelcek bişeyler..
Günlerdir bakıyorum, rastlayamadım tam istediğim gibi bişeye...Hayalimdekini bulamazsam, kafama yatan birine karar vericem artık...Baksana bir ay kaldı, uzaktaki arkadaşlarıma davetiye postalamam gerek bir an önce, ben hala bulamadım
ben gelinliğimi aldım ve daha almamış olan varsa diye yazmak istedim izmir deki gelinlikçiler uzun uzun araştırdım beğendiklerimin adreslerini alıp öyle dolaştık.ben justin alexander dan aldım sahibi okadar tatlı bir bayan ki çok anlayışlı ve çok iyi de bir indirim yaptı sorularınız olursa yanıtlayabilirim
ben de temmuzda düğün yapıcam izmirde ama şu an başka bi şehirdeyim.nasipse haftaya gelip gelinliği halletmeyi düşünüyorum.siz nerelere baktınız.bilgi verirseniz sevinirim
merhaba hanımlar ben de 2013 geliniyim.nikahım kıyıldı.düğünü bekliyorum.
Günaydınlar kızlaaar,
Günaydın Bagetchiiim
ben gelinliğimi aldım ve daha almamış olan varsa diye yazmak istedim izmir deki gelinlikçiler uzun uzun araştırdım beğendiklerimin adreslerini alıp öyle dolaştık.ben justin alexander dan aldım sahibi okadar tatlı bir bayan ki çok anlayışlı ve çok iyi de bir indirim yaptı sorularınız olursa yanıtlayabilirim
Begatchi, çilekben! Allah yardımcınız olsun kızlar:) Telaşınıza yakınen tanık oluyorum:)
sizlere bir sorum olacak;
Kızlar; düğün şarkılarınızı, salona giriş, pasta, ilk dans şarkılarınızı buldunuz mu acaba? Düğünlerinizde orkestra mı var yoksa dj mi? Yani elinizde bi şarkı listeniz var mı?
Begatchi, çilekben! Allah yardımcınız olsun kızlar:) Telaşınıza yakınen tanık oluyorum:)
sizlere bir sorum olacak;
Kızlar; düğün şarkılarınızı, salona giriş, pasta, ilk dans şarkılarınızı buldunuz mu acaba? Düğünlerinizde orkestra mı var yoksa dj mi? Yani elinizde bi şarkı listeniz var mı?