Kızlar merhabaaa
Bugün işe başladım yeniden...
Biliyorsunuz gelinlik alışverişine çıkmıştııım ve sonunda hallettik...Bagetchiciğim de benimleydi, benim için izin aldı, buluşma saatine geç kalmama rağmen sabır ve anlayışla beni bekledi
saatlerce benimle dolaştı, fikir verdi, canımsın bagetchiiimmm
Bagetchim, Nazareldeki o yarım balık kamalı modele karar verdim, sms' de de bahsettiğim gibi. Hani giydiğim krem rengi bir gelinlik vardı ya, kırık beyazı yoktu. o dantelin yeni açılan topu şansıma kırık beyaz çıktı, hepimiz şok olduk
Seninle gezdiğimiz günün ertesi günü, sabah erkenden annem ve teyzemi de alarak Nazarel' e gittik. Ölçümü aldılar, akşam üzeri tekrar uğramamı istediler ve akşam uğradığımda astarım hazırdı, üzerime çok güzel oturtmuşlar. Dantelimi seçtim annem ve teyzemle. Bir hafta sonra ikinci provaya çağırdı ayakkabılarımla. İkinci provada neredeyse bitmişti. Etek boyunu ayarladı. Tarlatanın kabarıklığını ayarladılar. Arkanın ekstra kabarık durması için ''Popo'' yapalım dediler
Öyle deniyormuş
Çok enteresan. Kuyruk kısmı öne göre biraz daha kabarık duracak. Akşam albüme resim yüklerim. Telaştan fotograf makinemim hafıza kartını takmadan gitmişim, sadece tek fotograf çekebildim. diğerlerini telefondan çektim ama pek güzel çekmiyor.
İnce dantel bir askı önerdiler onlar da. Annemle teyzem de dantel askılı daha zarif duracağı kanaatindeler, orada üzerine dantel tutup gösterince,bizimkiler ''aaaa evet, dantel askılı olmalı'' diye yorum yaptılar...İncecik dantel bir askı yapalım, taşlarla süsleyelim dedi. 3. Provam düğünden bir hafta önce olacak, kilo alıp vermeme karşı son rötüşları yapıp, istersem askı yapacaklar. Yani halloldu bitti. Arkasını fermuarlı ve inci düğmeli yaptırdım
Serdamı da alarak bir daha buluşacaktık ama koşturmaktan fırsat olmadı. Hala kuaför provasına gidemedim ve mobilyaları da halledemedik
Zaman kısıtlı, nereye koşacağımı şaşırdım, artık temelli gelince rahat rahat görüşürüz
Ayakkabılarımı renkli alacaktım ama dantel ve böyle narin bir model alınca, ayakkabılarım renkli olmadı, düz kırık beyaz bir ayakkabı aldım. Sedefli görünümlü, değişik bişe...Tüm kemeraltını, ykm, alsancak, karşıyaka heryere baktım, hep aynı ayakkabı modelleri, içim çıktı, bir türlü bulamadım. Ertesi gün provaya gidicem ayakkabım meydanda yok. Kapanmasına 10 dk kala, kıbrıs şehitlerindeki erbil süelden aldım. 65 tl
hani dans ayakkabıları oluyor ya, latin danslarında kullanılan, ince bantlı, onlara benziyor ve maalsef ince topuklu, pist ve yürüyüş yolu beton ama misafirlere hoşgeldin derken çimlere saplanacağım kesin
Platform değil, daha çok yorabilir diye düşünmüştüm ama ayağımda duruşu, platforma göre çok daha rahat. Gecenin ilerleyen saatlerinde ayak tabanımdaki baskı artarsa babetlere geçerim artık
Ayakkabıların resmini çekmemişim, gösteremiycem, İzmir' de bıraktım
İnternette bir sürü alternatif bulabilirdim gerçekten, ama bir günde gez gez bu kadar oldu.