- 4 Mart 2011
- 720
- 31
Günaydın güzel İzmirin güzel gelincikleriiiii
Yahu bagetchiciiimmm, herşeyimi hallettin vallahi Maşallah herşeyde bir fikirin bir a bir de b planın var Aklımda belirli şarkılar yok canımDediğin gibi o halde flash belleğe atarız, sen de bana fikir verirsen süper olur...Hay Allah razı olsun yahu sendennnn Bir de ne sorcam canım, dj lik yaptığın resmi gördüm de, amatörce diye düşünmüştüm, iş olarak yaptığını bilmiyordum. Bişe sorcam madem sana, ben cd den mi çalarak girsem acaba içeri ve ilk dansta?? Orkestra sonuçta orjinale yakın çalamaz diye düşünüyorum:44:
estf. cilekbenim..beyin fırtınasıyla çözmeye çalışıyoruz herşeyi işte..hepimiz yardımlaşıyoruz bu forum olmasa napardık bilmiyorum, resmen google muamelesi yapıyorum kadınlar kulübüne artık canımcım şöle diyim ömrüm boyu canlı müzik olayına sıcak bakamadım ben yav..İzmirliler pek sever en dandik müzik bile olsun canlı olsun gidip oturup dinlerler bütün gece..fakat ben eğlenmek için özellikle canlı müzik olmayan mekanları tercih ediyorum..çünkü dediğin gibi canlı müziği herkes yapamaz, ve iyi müzik olmadığında resmen sinir oluyorum çalanlara ben.. keyfim kaçıyor..zaten kulağım çok hassastır müzik konusunda bi de bateristlikten gelen huyum..mekanda konuşsak da kulağımın bi kısmı hep ritmde müzikte oluyor,dans edeyim diyorum parçanın ritmi tutmuyo,solist coşup kulak tırmalıyo vs.. bissürü şey..saçma sapan çalınca da eğleneyim derken sinir olup dönüyorum.. velahasılı kelam: kaliteli bir müzik sistemi, iyi parça seçimiyle mekan mis olur..canlı müzik çok riskli ve kimse kusura bakmasın izmirde doğru düzgün müzik yapan grup nerdeyse yok..seçeriz sana en güzelinden parçaları..kulakların ve kafan rahat salına salına girersin mekana,edersin dansını şekerim..yeşilçamda ısrarlı değilsen ve sezen aksuyu seviyorsan giriş ve dans için ideal parçalar bulabiliriz diye düşünüyorum ama..sen nası istersen tabiy..