Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm kuaforu bilmiom ya ben orayi istiom ama erkek tarafi karsiliyor ya gaziemir soner olma ihtimali cok yuksek ama oldu ki prova aldik bgnmedim iste ozamn drekt locca cnm ya
valla bi yere sürüklemene gerek yok şekerim, sen bak da ben seni sürüklemiyim..:13: zira kısmetse 2 ay sonraki pilates salonum orası olucak..bi arkadaşım tavsiye etimşti ben de iyice araştırdım, çok iyi bir hocaya benziyor..ama yine de bi seans denemeye gitmeden, hocayla konuşmadan karar vermek olmaz..zati benim sürekliliğim olcak öle 3-5 aylık değil..şayet kafama yatarsa, indirim de yaparlarsa yıllık bile ödeme yaparım..
Cnm kuaforu bilmiom ya ben orayi istiom ama erkek tarafi karsiliyor ya gaziemir soner olma ihtimali cok yuksek ama oldu ki prova aldik bgnmedim iste ozamn drekt locca cnm ya
Poligonda ama orası Bana uzak, benim de kızı gözüm tuttu, vejeteryanmışheheheheh Sen bana bornova taraflarında bir yer tavsiye edersin olmazsa, iş çıkışı taa oraya zor olur benim Gerçii dur bakalım tayin nereye çıkacak o da var:44: hafta içi oluyor dimi kuzum???
evet genelde bir gün arayla olmak üzere haftada 3 gün oluyor..bizim tarafa çıkarsa iş çıkışı gelirsin zor olmaz aksi takdirde bornovayı araştırırız...zati hala orda ikamet etmekteyim, biliyorum az çok..
Oki canım, anlaşıldı
Bu arada evet yahu gene pilatese çevirdik topiği Yakalamışken arada bagetchiyi sıkıştırıyooz
valla benim için zevk..ama işte konuş konuş bitmez bi mevzu..yüzyüzeyken konuşsak daha sağlıklı olur..ooo mesai de bitmiş hiç söylemiyonuz hadi bakalım ben kaçar hepciiniizi öpenzi
2. sine gelirsek kizlar tef alicam damla nin kinasi yazan 2tane yetr diyodum ama nisanlim 4tane al dedi sonra ortak kararla 2tane tef 2 cift de zil almaya kkarar verdik zillere de kurdela ile kirmizi fiyonk baglicm kucuk hos duruyo . evet kargoma bunlari da ekliyrum kizlar baska ne vardi ki :)