canım düğün 16 agustosta olacak nasipse...bora kuaför merkezde mi?ben açıkçası erkeklerin bu işlerden daha iyi anladığını düşünüyorum.samsundaki kuaförüm de erkek işinin iyi yapıyor sağolsun.tabi bu benim fikrim.gelin başı fiyatları nasıl acaba biliyor musunuz?sen hangi ilçesindesin canım?senin ne zaman bu arada düğünün?
merhaba bora kuaför bu sene 430 tl.ye yapıyor ama duvak saç aksesuarı falan aldırıyor hariçten
yani 500 tl civarı oluyor.ben kuaför ayten'e yaptıracağım.saçımı bayan yapsın istiyorum ben de
yuh yaa fiyatların bu kadar yüksek olmasının nedeni ne acaba?? iyi yapıyor olabilirler ama iyi yapan bir çok yer var ama bu kadar pahalı değil
bora giresunda marka oldu ya ondandır
bir de her aksesuarı beğenmiyor,mesela duvak düz değilse hariçten duvak aldırıyor gibi.
bakalım böyle diyorum ama ben nasıl olacağım.neyse büyük konuşmayayım aynı şey başıma geliyormuş
bir de anıl,bayram ve çağla varmış onlar da iyi diyorlar
düşünenlere fikir olsun
hepinize mutluluklar dilerim
slm kızlar bende giresun geliniyim eşim giresunlu ama istanbul da yaşıyoruz..bence giresun çok güzel bir yer...kuaför konusu geçmiş bence bora mükemmel saç yapıyor verilen paraya deger..yeni evleniceklere hayırlı olsun bu arada
ben çağladan randevu aldım internetten de araştırdım kapalıları güzel yapmışlar ama açıkları çok beğenmedim açıkçası
inşallah senin saçın da gönlüne göre çoook güzel olur:)
bu arada düğüne çok az kalmış heyecan çok mu:)
teşekkürler inşallah hepimiz mutlu oluruz
Giresunumuz şirin, sempatik, hoş bi yer
gezilecek çok yeri yok ama sahili yeter :)
amiiin inşallah hayırlı olur
merhaba ben atlattım düğünü çok şükür
ufak tefek aksilikler oldu ama güzel oldu düğünüm
ALLAH size de kolaylık nasip etsin,hiçbir şey anlamıyorsunuz düğünden bunu söyleyeyim size
Gözünüz aydın canım hayırlı olsun. Rabbim bir ömür birlikte huzurlu, mutlu olmanızı nasip etsin. Küçük aksiliklerden sorun olmadı sürece önemi yok. Hayatta sorunlarla her zaman sorunlarla karşılaşılır ama düğün vakti stresten daha fazla oluyor. Olmasa daha iyi ama kader :)
Benim de inşallah 21 günüm kaldı. Davetiyeler elimde ama hala düğünün benim düğünüm olduğuna inanamıyorum :)
Buruk bi sevinç yaşıyorum.
Rabbim sonumuzu hayırlara götürsün inşallah...
slm kızlar bora ya gidipde hiç paranızı dökmeyin benim yengemin başını yaptı kötüydü kızcaaz randevu almak için sabah namazı gitmişti hiç gerek yok güzel değildii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?