• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 giresun gelini var mı???

canım düğün 16 agustosta olacak nasipse...bora kuaför merkezde mi?ben açıkçası erkeklerin bu işlerden daha iyi anladığını düşünüyorum.samsundaki kuaförüm de erkek işinin iyi yapıyor sağolsun.tabi bu benim fikrim.gelin başı fiyatları nasıl acaba biliyor musunuz?sen hangi ilçesindesin canım?senin ne zaman bu arada düğünün?

benim düğün 11 ağustos inşallah. tirebolu ilçesindenim.bora kuaför merkezde. kapalı olduğumdan her zaman bayan tercih ettiğim içn erkekler nasıl yapıyor bilemiyorum. fiyatlar genel olarak nedir bilmiyorum canım benim yaptırdığım yer 250 300 civarı istiyor.

merhaba bende geçen sene evlendim ve hem istanbul da hemde giresun da düğün yaptım. bora kuaföre yaptırmıştım giresun da saçımı makyajımı güzel olmuştuda zaten orda beş saatte çıkıosunuz insan bir şaşırıyor ama ben 12 de gittim beşde çıkmıştım yani ve oldukçada muhabbet insanlar canınız hiç sıkılmıyor tavsiye ederim. saçınızı bayanlar yapıo ama üst katta erkeklerde gelinin yanında gelenlerin saçını yapıyorlar. kolay gelsinn:)

merhaba bora kuaför bu sene 430 tl.ye yapıyor ama duvak saç aksesuarı falan aldırıyor hariçten
yani 500 tl civarı oluyor.ben kuaför ayten'e yaptıracağım.saçımı bayan yapsın istiyorum ben de :nazar:

merhaba bora kuaför bu sene 430 tl.ye yapıyor ama duvak saç aksesuarı falan aldırıyor hariçten
yani 500 tl civarı oluyor.ben kuaför ayten'e yaptıracağım.saçımı bayan yapsın istiyorum ben de :nazar:

yuh yaa fiyatların bu kadar yüksek olmasının nedeni ne acaba?? iyi yapıyor olabilirler ama iyi yapan bir çok yer var ama bu kadar pahalı değil

yuh yaa fiyatların bu kadar yüksek olmasının nedeni ne acaba?? iyi yapıyor olabilirler ama iyi yapan bir çok yer var ama bu kadar pahalı değil

bora giresunda marka oldu ya ondandır:37:
bir de her aksesuarı beğenmiyor,mesela duvak düz değilse hariçten duvak aldırıyor gibi.
bakalım böyle diyorum ama ben nasıl olacağım.neyse büyük konuşmayayım aynı şey başıma geliyormuş :1:
bir de anıl,bayram ve çağla varmış onlar da iyi diyorlar
düşünenlere fikir olsun

slm kızlar bende giresun geliniyim eşim giresunlu ama istanbul da yaşıyoruz..bence giresun çok güzel bir yer...kuaför konusu geçmiş bence bora mükemmel saç yapıyor verilen paraya deger..yeni evleniceklere hayırlı olsun bu arada

bora giresunda marka oldu ya ondandır:37:
bir de her aksesuarı beğenmiyor,mesela duvak düz değilse hariçten duvak aldırıyor gibi.
bakalım böyle diyorum ama ben nasıl olacağım.neyse büyük konuşmayayım aynı şey başıma geliyormuş :1:
bir de anıl,bayram ve çağla varmış onlar da iyi diyorlar
düşünenlere fikir olsun

ben çağladan randevu aldım internetten de araştırdım kapalıları güzel yapmışlar ama açıkları çok beğenmedim açıkçası
inşallah senin saçın da gönlüne göre çoook güzel olur:)
bu arada düğüne çok az kalmış heyecan çok mu:)

hepinize mutluluklar dilerim

teşekkürler inşallah hepimiz mutlu oluruz ;)

slm kızlar bende giresun geliniyim eşim giresunlu ama istanbul da yaşıyoruz..bence giresun çok güzel bir yer...kuaför konusu geçmiş bence bora mükemmel saç yapıyor verilen paraya deger..yeni evleniceklere hayırlı olsun bu arada

Giresunumuz şirin, sempatik, hoş bi yer
gezilecek çok yeri yok ama sahili yeter :)
amiiin inşallah hayırlı olur ;)

ben çağladan randevu aldım internetten de araştırdım kapalıları güzel yapmışlar ama açıkları çok beğenmedim açıkçası
inşallah senin saçın da gönlüne göre çoook güzel olur:)
bu arada düğüne çok az kalmış heyecan çok mu:)

teşekkürler inşallah hepimiz mutlu oluruz ;)

Giresunumuz şirin, sempatik, hoş bi yer
gezilecek çok yeri yok ama sahili yeter :)
amiiin inşallah hayırlı olur ;)

merhaba ben atlattım düğünü çok şükür:nazar::nazar::nazar:
ufak tefek aksilikler oldu ama güzel oldu düğünüm:nazar::nazar:
ALLAH size de kolaylık nasip etsin,hiçbir şey anlamıyorsunuz düğünden bunu söyleyeyim size:1::1:

merhaba ben atlattım düğünü çok şükür:nazar::nazar::nazar:
ufak tefek aksilikler oldu ama güzel oldu düğünüm:nazar::nazar:
ALLAH size de kolaylık nasip etsin,hiçbir şey anlamıyorsunuz düğünden bunu söyleyeyim size:1::1:

Gözünüz aydın canım hayırlı olsun. Rabbim bir ömür birlikte huzurlu, mutlu olmanızı nasip etsin. Küçük aksiliklerden sorun olmadı sürece önemi yok. Hayatta sorunlarla her zaman sorunlarla karşılaşılır ama düğün vakti stresten daha fazla oluyor. Olmasa daha iyi ama kader :)

Benim de inşallah 21 günüm kaldı. Davetiyeler elimde ama hala düğünün benim düğünüm olduğuna inanamıyorum :)
Buruk bi sevinç yaşıyorum.
Rabbim sonumuzu hayırlara götürsün inşallah...

slm kızlar bora ya gidipde hiç paranızı dökmeyin benim yengemin başını yaptı kötüydü kızcaaz randevu almak için sabah namazı gitmişti hiç gerek yok güzel değildii

Gözünüz aydın canım hayırlı olsun. Rabbim bir ömür birlikte huzurlu, mutlu olmanızı nasip etsin. Küçük aksiliklerden sorun olmadı sürece önemi yok. Hayatta sorunlarla her zaman sorunlarla karşılaşılır ama düğün vakti stresten daha fazla oluyor. Olmasa daha iyi ama kader :)

Benim de inşallah 21 günüm kaldı. Davetiyeler elimde ama hala düğünün benim düğünüm olduğuna inanamıyorum :)
Buruk bi sevinç yaşıyorum.
Rabbim sonumuzu hayırlara götürsün inşallah...

mesajını yeni cevaplayabildim canım kusura bakma :17:
senin düğününe de 8 gün kalmış,kolay gelsin inşallah hayırlısıyla atlatırsın da rahata erersin sende
teşekkür ederim güzel dileklerin için.ALLAH'ım sana da huzur dolu mutlu bir evlilik nasip etsin
pişman etmesin.amin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
slm kızlar bora ya gidipde hiç paranızı dökmeyin benim yengemin başını yaptı kötüydü kızcaaz randevu almak için sabah namazı gitmişti hiç gerek yok güzel değildii

işte kuaför bu rezil de eder güzel de yapar :((
bora marka oldu giresunda,bazı gelinler de bora olmazsa olmaz diyormuş damada :(

Son düzenleme:
Back