• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 giresun gelini var mı???

ben varım canım :nazar:
idare ediyor işte ufak tefek şeyler alındı
gelinliği de alacağım 1 hafta içinde:nazar::nazar::nazar:

ben varım canım :nazar:
idare ediyor işte ufak tefek şeyler alındı
gelinliği de alacağım 1 hafta içinde:nazar::nazar::nazar:

bi biz varız sanırım :)
ben daha bir şey almadım bi ara giresuna gelebilirsem gelinlik bakacağım.
sen gelinliğini nerden alıyorsun??

bi biz varız sanırım :)
ben daha bir şey almadım bi ara giresuna gelebilirsem gelinlik bakacağım.
sen gelinliğini nerden alıyorsun??

canım yarın çıkacağız annemle inşallah:nazar:
giresun giyim,apaydınlar,sezginler en son olarak da akyazıcılara gideceğiz
zaten akyazıcılara en son girmemin sebebi zamk gibi yapışıyorlar malı satmak için
nişanlık alırken öyle olmuştu ilk oraya girdik daha da çıkamadık:9::9::9:
sen burda değilsin sanırım:26:

canım yarın çıkacağız annemle inşallah:nazar:
giresun giyim,apaydınlar,sezginler en son olarak da akyazıcılara gideceğiz
zaten akyazıcılara en son girmemin sebebi zamk gibi yapışıyorlar malı satmak için
nişanlık alırken öyle olmuştu ilk oraya girdik daha da çıkamadık:9::9::9:
sen burda değilsin sanırım:26:

evet giresunda değilim giresunluyum öğrenci olduğum için çorumdayım.
bende nışanlılığımı ordan almıştım dediğin gibi girdin mi çıkamıyorsun.
kapalı gelinlik alacağım giresunda bulabilir miyim bilmiyorum ya da iyi diken bi yer var mı onu da bilmiyorum:/

Gelinliğimi diktiriyorum.onun provaları devam ediyor.çeyizim ufak tefek şeyler hariç tamam gibi.mayıs ayında evi tutup mobilyalarımızı alıcaz. ben tabi mobilya ve beyaz eşya konusunda gezdim gördüm öğrendim fikrim oluştu gibi.bir yandan iş bir yandan düğün hazırlıkları zor oluyor ama her şey zamanında ilerliyor çok şükür.

Gelinliğimi diktiriyorum.onun provaları devam ediyor.çeyizim ufak tefek şeyler hariç tamam gibi.mayıs ayında evi tutup mobilyalarımızı alıcaz. ben tabi mobilya ve beyaz eşya konusunda gezdim gördüm öğrendim fikrim oluştu gibi.bir yandan iş bir yandan düğün hazırlıkları zor oluyor ama her şey zamanında ilerliyor çok şükür.

kafanda hallettikten sonra gerisi kolay sende en iyisini yapmışsın canım son ana bırakınca insan daha da streslenir. bu arada gelinliğini nerde diktiriyorsun?**

merhaba uzun zamandır girmemiştim buraya
ben gelinliğimi akyazıcılardan tanıdık indirimiyle falan çok zorladık 1200 tl.ye aldım
ordan almayacağım diyordum ama yine ordan aldım:27:
kapalı gelinlik konusunda başka yer var mı bilmiyorum :26:
dediğim mağazalar var giresunda tanındık,giresun giyimde de güzel gelinlikler vardı
üst katını yeni yapmışlar oraya da bakmanı tavsiye ederim.

merhaba uzun zamandır girmemiştim buraya
ben gelinliğimi akyazıcılardan tanıdık indirimiyle falan çok zorladık 1200 tl.ye aldım
ordan almayacağım diyordum ama yine ordan aldım:27:
kapalı gelinlik konusunda başka yer var mı bilmiyorum :26:
dediğim mağazalar var giresunda tanındık,giresun giyimde de güzel gelinlikler vardı
üst katını yeni yapmışlar oraya da bakmanı tavsiye ederim.

merhaba, çok iyi bir fiyata almışsın gelinliğini hayırlı olsun inşallah içine sinmiştir darısı benim başıma:) giresunda pek bi yer olmadığından mecbur ordan alıyorsun bu da bizim kaderimiz:) bende mayısın ortalarında giresuna gitmeyi düşünüyorum artık mağaza mağaza gezeceğim inşallah istediğim gibi bir şey bulabilirim yalnız ben giresun giyimi hiç hatırlamıyorum orası nerde?

merhaba, çok iyi bir fiyata almışsın gelinliğini hayırlı olsun inşallah içine sinmiştir darısı benim başıma:) giresunda pek bi yer olmadığından mecbur ordan alıyorsun bu da bizim kaderimiz:) bende mayısın ortalarında giresuna gitmeyi düşünüyorum artık mağaza mağaza gezeceğim inşallah istediğim gibi bir şey bulabilirim yalnız ben giresun giyimi hiç hatırlamıyorum orası nerde?

canım tam istediğim gibi aldım gelinliği yani abartılı falan istemiyordum
belden oturtmalı,uçlarında güpür detaylı ve güpür kollu olacak.
evet mecburen ordan aldım,ordu falan güzel diyorlar ama oraya ben gidemem işte:51:
giresun giyim,halkbankasının sırasında,g city'e doğru giderken kumbasar pastanesi falan var oranın üst tarafında
gazi caddesinde değil yani,balıkhane falan var karşısında

canım tam istediğim gibi aldım gelinliği yani abartılı falan istemiyordum
belden oturtmalı,uçlarında güpür detaylı ve güpür kollu olacak.
evet mecburen ordan aldım,ordu falan güzel diyorlar ama oraya ben gidemem işte:51:
giresun giyim,halkbankasının sırasında,g city'e doğru giderken kumbasar pastanesi falan var oranın üst tarafında
gazi caddesinde değil yani,balıkhane falan var karşısında

senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun:) bende eğer giresunda bulamazsam trabzonu düşünüyorum inşallah bulabilirim.
giresun giyimin adresi için teşekkürler canım gözüm bi yer canlandı ama emin değilim:) artık gidince bakarım

senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun:) bende eğer giresunda bulamazsam trabzonu düşünüyorum inşallah bulabilirim.
giresun giyimin adresi için teşekkürler canım gözüm bi yer canlandı ama emin değilim:) artık gidince bakarım

teşekkür ederim canım
inşallah sen de istediğin gelinliği bulursun yaptırırsın:nazar:
çok sıkıntılı işler ama ya:18:
ALLAH kolaylık versin canım hepimize:nazar::nazar:

kızlar ben de giresunluyum ama istanbuldayım, kısmetse düğünümde burada olacak, olurda istanbuldan ihtiyacınız olursa mutlaka haber verin, elimden geleni yaparım:)
şimdiden hayırlı olur inşallah. Allah kolaylık versin

kızlar ben de giresunluyum ama istanbuldayım, kısmetse düğünümde burada olacak, olurda istanbuldan ihtiyacınız olursa mutlaka haber verin, elimden geleni yaparım:)
şimdiden hayırlı olur inşallah. Allah kolaylık versin

hayırlı olsun canım teşekkürler Allah razı olsun :) Rabbim hepimize kolaylık verir inşallah :)

merhaba ben de giresun geliniyim...eşim giresunlu ben samsunluyum.gelinliği aldım samsundan...giresunda palmiye düğün salonunu tuttuk hiç görmedim nasıl bir yer bilmiyorum...bir de giresunda iyi bir kuaför ismi verebilir misiniz saç çok önemlidir malum...sizlerinki de şimdiden hayırlı uğurlu olsun zor işlermiş cidden:((((

merhaba ben de giresun geliniyim...eşim giresunlu ben samsunluyum.gelinliği aldım samsundan...giresunda palmiye düğün salonunu tuttuk hiç görmedim nasıl bir yer bilmiyorum...bir de giresunda iyi bir kuaför ismi verebilir misiniz saç çok önemlidir malum...sizlerinki de şimdiden hayırlı uğurlu olsun zor işlermiş cidden:((((

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun. söylediğin düğün salonunu bilmiyorum ben ilçesindeyim düğünüm de inşallah ilçesinde olacak. giresunda bora kuaför çok tutuluyor ama sadece erkek çalışıyor bilginiz olsun. ben kuaför çağlada yaptıracağım inşallah hem kapalılar için ayrı yeri varmış hemde nişanlımın kuzenlerinin sürekli kullandığı kuaförmüş orayı tavsiye ettiler. umarım istediğin gibi bir yer bulursun kolay gelsin :) bu arada canım düğün ne zamandı??

Son düzenleme:
canım düğün 16 agustosta olacak nasipse...bora kuaför merkezde mi?ben açıkçası erkeklerin bu işlerden daha iyi anladığını düşünüyorum.samsundaki kuaförüm de erkek işinin iyi yapıyor sağolsun.tabi bu benim fikrim.gelin başı fiyatları nasıl acaba biliyor musunuz?sen hangi ilçesindesin canım?senin ne zaman bu arada düğünün?

Back