- 25 Şubat 2013
- 66
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uniden mezun olunca ogretmenlige basladim dershanede.araa ara annemlere geliyordum soz hep evlilige geluyordu.bi arkadasima dedim ki yaz tatili icin gecesi gunduzu belli olmayan bi is ariyorumhaberin olsun.o da oyle bi tanidigi oldugunu soyledi.yaz tatilinin ilk gunu oglen gittik admin yanina.meger tamirhane gibi bir yer.olmaz dedim eve geri geldim.iki saat sonra annem muhabbeti malum yeeee getirdi.kosa kosa dukkana gittim hemen basliyorum dedim.adam mal mal bakti.bardaklar vardi msa ustujde aldim yikamaya gitcem mutfak tezgahi yok.arkamdan gelmis tepsiyi tutayim da yika diye.oyle tanistik o da evlilikten kaciyormus.sonra cok iyi iki arkadas olduk.benim oturdugum yeri bilmeden karsi komsumuz oldu.derken is degisimi yapmis yine isverenim oldu.sonra mahalleli nisanli dedi bizim icin hiz de dugunu yappalim dedik.oyle isteanladım canm :) bu arada siz nasıl tanıstınız nişanlınla
kızlaaar ara ara kontrol edıyorum sizi:))evet yogunluk var bu ara ve bol heyecan,bol yogunluk.bugün akşama kadar kıyafet ütüledim,odamdakı tüm dolaplarım cekmecelerım boşaldı:)
demı mıllet nısanlı demişken düğünü yapmamak olmazdı sımdı ayy bende hiç ütü yapmayı sevmem ya yapmasam olmaz mıBen uniden mezun olunca ogretmenlige basladim dershanede.araa ara annemlere geliyordum soz hep evlilige geluyordu.bi arkadasima dedim ki yaz tatili icin gecesi gunduzu belli olmayan bi is ariyorumhaberin olsun.o da oyle bi tanidigi oldugunu soyledi.yaz tatilinin ilk gunu oglen gittik admin yanina.meger tamirhane gibi bir yer.olmaz dedim eve geri geldim.iki saat sonra annem muhabbeti malum yeeee getirdi.kosa kosa dukkana gittim hemen basliyorum dedim.adam mal mal bakti.bardaklar vardi msa ustujde aldim yikamaya gitcem mutfak tezgahi yok.arkamdan gelmis tepsiyi tutayim da yika diye.oyle tanistik o da evlilikten kaciyormus.sonra cok iyi iki arkadas olduk.benim oturdugum yeri bilmeden karsi komsumuz oldu.derken is degisimi yapmis yine isverenim oldu.sonra mahalleli nisanli dedi bizim icin hiz de dugunu yappalim dedik.oyle iste
Hadi yaaaa ben bu utu kismini hic dusunmemistim.vaz mi gecsem
relax ol canım ya güzel olur hersey :)
Utuyu seven kimse olacagini sanmiyorum.dankek eli alismisken biize de yapar belki?Allahtan nisanlim klasik giyinmeyi hic sevmiyor en azindan evlenince buyuk oranda utuden yirttim
spor da gyınse pantolonlarını tişörtlerını ütülü istiyo genelde erkekler ama senınkı de öyle ister bence
Utuyu seven kimse olacagini sanmiyorum.dankek eli alismisken biize de yapar belki?Allahtan nisanlim klasik giyinmeyi hic sevmiyor en azindan evlenince buyuk oranda utuden yirttim
o zaman bu konuda da öndeyim :) ben daha doğrusu nişanlım te nişan günümüzde seçti düğün şarkılarımızı.salonda merdivenlerden inerken taner kaya ayrılsak ölürüz biz şarkısı çalacak,dans şarkımız da tarkan asla olacak.ikisi de eskidi ama nişanlımın seçimleri.her iki şarkıyı da sözlerini de çok beğenirim o yüzden reddetmedim :) sizce nasıllar?her düğünde bu şarkıyla dans ediyorsanız,düğün şarkınız değişik olsun.ilk evlilik yıldönümüzde yine kendi şarkınızla dans edersiniz derim ben.
genelde kot giyiyor onları ütülü istemiyor da tişörtü hiç denemedim ya :S ya bu ne biçim moral şimdispor da gyınse pantolonlarını tişörtlerını ütülü istiyo genelde erkekler ama senınkı de öyle ister bence
bak ya bu da destek verip morali artırıyordoğru :))
spor gömlekler tshirtler var onları ne yapacaksın hem keske sadece kıyafette ütü derdi olsaaa perdelerde ütü hiç çekilmiyor bu yüzden perdeleri ütü gerektirmeyen cinsten almayı planlıyorum :))
ahilla canım cok üzgünüm ben bu yorumunu kaçırmışım canımmm seçimleriniz çok güzel zaten ikiside cok sevdiğim şarkılar bende de merdivenden inme olayı var zaten kabusum oldu ya bu merdivenler ya takılıp düşersem diye :)) etekten nereye bastıgımı göremeyecem öfff :) ben merdivenden inerken sözsüz sadece bir müzik istiyorum bunun için de melih kibar mesaj müziğini çok beğeniyorumda benm herif istemiyo :)) haklısın canım evlilik yıldönümüne saklamak daha dogru olacak ozaman kolları sıvayıp şarkı bulmak lazım :s
genelde kot giyiyor onları ütülü istemiyor da tişörtü hiç denemedim ya :S ya bu ne biçim moral şimdi
bak ya bu da destek verip morali artırıyor
ben de store perde alırım onları dükknda yıkarız
dükkandaki store perdeleri nişanlım yıkıyor
havam batsın ya
onu bi ara ben de düşündüm ama salonumuzun merdivenleri çok iyi bu konuda
bence herifinin de istediği bişi olsun ki ikiniz için de unutulmaz olsun
haha bak buda iyiymiş hadi yine iyisin canım perde derdinde yok kıskandım valla :))))) gerçektende çok güzel moral vermişiz okuyunca farkettim ben pek şanslı değilim yaaa nişanda ayakkabım yüzünden az daha yeri öpüyordum iyi toparladm kimsede farketmedi insallah düğünden sağ salim cıkarım bu merdivenler içime dert oldu :)))) herife kalsa coşkun sabah aşığım sana olacak :))) bi kaç seçenek olsun da ben kabul ettirmesini bilirim hehe :))))
Canim ya kiyamam...bizim nisan kiz istemeyle ayni gun olmustu o yuzden evde oldu.erkekler buz gibi odadaydi kadinlar da cehennem gibi odada ;-) bu da bendeki aksilik...bi de nisanlimij ayakkabisina su dolmustu o da adetimiz sanmis ses cikarmamis
selam kızlar,yaa bakın işte ütüyü de ben hatrlattım daha neler neler cıkıyor tarih yaklaştıkca göreceksiniz:),bu arada gelınlık modellerı konusunda galıba biraz fikir ayrılıgımız var,ben önerı de bulunmak ısterdim ama hepiniz kabarıksevıyosunuz :)ben cok sade gelınlıklerı sevıyorum,kendı gelınlıgımı de cok sade aldım,bu arada bizim dans şarkımız zuhal olcay pervane şarkısı olacak ,aranızda galıba en yakın tarıhli olan benım,her konuda sorular öneri tavsıye vs yardımcı olurum:)
tecrübelerınden yararlanırız kuzum düğünden sonra zamanın olursa
ayy bende o sarkıya bayılıyorum harıka bı secım bi de bora öztoprak senı seviyorum cok güzellerrrr
tabiki canım düğün sonrası da inşallah tüm tecrübelerimi paylaşırım.bora öztopragın bahsettiğin şarkısını bılmıorum,hemen dınlıycem merak ettim:)
Canim ya kiyamam...bizim nisan kiz istemeyle ayni gun olmustu o yuzden evde oldu.erkekler buz gibi odadaydi kadinlar da cehennem gibi odada ;-) bu da bendeki aksilik...bi de nisanlimij ayakkabisina su dolmustu o da adetimiz sanmis ses cikarmamis
selam kızlar,yaa bakın işte ütüyü de ben hatrlattım daha neler neler cıkıyor tarih yaklaştıkca göreceksiniz:),bu arada gelınlık modellerı konusunda galıba biraz fikir ayrılıgımız var,ben önerı de bulunmak ısterdim ama hepiniz kabarıksevıyosunuz :)ben cok sade gelınlıklerı sevıyorum,kendı gelınlıgımı de cok sade aldım,bu arada bizim dans şarkımız zuhal olcay pervane şarkısı olacak ,aranızda galıba en yakın tarıhli olan benım,her konuda sorular öneri tavsıye vs yardımcı olurum:)
kapı önünde çıkarmış ayakkabılarını.yanda inşaat vardı.su dökülmüş.o da ayakkabısının içine girmiş :) giderlerken giymiş ayakkabıyı ve adetten içine su dökülmüş sanmış :)ayyy cok komık ya yazık nasıl olmuş kı o ayakkabı olayı bütün akşam öyle mı gecti