• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 gelinleri ilk dans şarkınızı buldunuz mu acaba?

didem20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
43
0
0
Konya
mrb önceliklere herkese 2013 geliniyim ve ilk dans şarkısı arıyorum bulan yada fikir vermek isteyen varsa buyursun:)

Yonca Lodi - Emanet
Mariah Carey - Withney Houston - When you believe
Michael Bolton - When a Man Love a Woman
Farid Farjad - Fikrimin İnce Gülü
Zuhal Olcay - Pervane
Aslı Güngör - Aşk her şeye değer
Yeni Türkü - Sezenler olmuş
Zakkum - Destina
Funda Arar- aşkın bana değdi değeli
Sıla - Seni görmeseydim (bu biraz yavaş :s )
Yalın - şimdi senden vaz mı geçmeli? (bu da biraz hızlı :) )
Onur Akın - Seviyorum seni
Louis Armstrong- La vie en rose (jazz sever bir aileyiz :) )
Evanescence - My Immortal
Maria Dolores Pradera - El tiempo que te quede libre
paul mccartney - my valentine
Kutsi - ilanı aşk

benim listem böyle şimdilik bir seçim yapmadım :s

sende 2013 gelinisin ama masallah listeni bile hazır etmişsin yabancı ıstemıyorum ben aslında :)tşkler

ben 2012 ye diye hazırlık yapıyordum ama hala kesinleşmedi en azından bir şeyler hazır olsun istiyorum :)
farklı şehirlerdeniz yöresel müzikler çalacak o yüzden gelen arkadaşlarımız sıkılmasın diye fonda çalacak müziklere falan biraz yabancı da ekledim :)

Son düzenleme:
kızlar bnde 2011de evlendim dans şarkım soner arıca ''Seni Seviyorum '' oldu şiddetle tavsiye ederim:16:
diğer önerilerim de hülya avşar ''sonsuza dek''
rafet el roman ''ömrümün sahibi''
özcan deniz ''hayat arkadaşım ''
bunları bi dinleyin derim :34::34:

hepinize mutluluklar canlar:)))):16:

Yonca Lodi - Emanet
Mariah Carey - Withney Houston - When you believe
Michael Bolton - When a Man Love a Woman
Farid Farjad - Fikrimin İnce Gülü
Zuhal Olcay - Pervane
Aslı Güngör - Aşk her şeye değer
Yeni Türkü - Sezenler olmuş
Zakkum - Destina
Funda Arar- aşkın bana değdi değeli
Sıla - Seni görmeseydim (bu biraz yavaş :s )
Yalın - şimdi senden vaz mı geçmeli? (bu da biraz hızlı :) )
Onur Akın - Seviyorum seni
Louis Armstrong- La vie en rose (jazz sever bir aileyiz :) )
Evanescence - My Immortal
Maria Dolores Pradera - El tiempo que te quede libre
paul mccartney - my valentine
Kutsi - ilanı aşk

benim listem böyle şimdilik bir seçim yapmadım :s

Sadece melodidir önemli olan sözler değil benim için diyorsanız ona bir şey diyemeyeceğim.Ama mevzu düğünde yapılacak ilk dans şarkısı ise tamamiyle aşkı konu almasını isterim şahsen.Bu yüzden mesela Mariah Carey-Whitney Houston When you believe harika bir şarkıdır lakin sözlerinde aşk yok daha çok inanmak,azmetmek,başarmak gibi konular işlenmiş.Ne bileyim bu benim düşüncem ;) Ben de tavsiyelerinize bir tane daha eklemek isterim kendimce; Bryan Adams-Have you ever really loved a woman .Bir adamın bir kadını nasıl sevmesi gerektiğini ve ona olan gerçek sevgisini anlatan çok güzel bir şarkı.
Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman? - YouTube

Son düzenleme:
yabancı şarkılarda sözlere pek dikkat etmedim çoğu kişi sözleri anlamayacağı için :) içeri girerken farklı bir şarkı çalınmazsa diye girişi uzun olan şarkılar seçmeye çalıştım ama fotoğraf çekme falan durumları için ayrı bir giriş şarkısı ekleyeceğim sanırım

biz sahneye erkin koray dan "inan ki senden başka kimse yok içimde" ile girdik. hemen sonra babazula dan "bir sana bir de bana" ile rumba yaptık, baktık milletin hoşuna gidiyor yabancı bir şarkı ile merenge yaptık. yani latin dansları ile coşturduk misafirlerimizi. herkes çok beğendi. gelinlikle zor olsa da basit figürler yapılabiliyor. eşim üniversite yıllarında latin dansları eğitmenliği yapmış beni de çalıştırdı. siz de ufak bir kaç dersler misafirlerinizi büyüleyebilirsiniz.

Sadece melodidir önemli olan sözler değil benim için diyorsanız ona bir şey diyemeyeceğim.Ama mevzu düğünde yapılacak ilk dans şarkısı ise tamamiyle aşkı konu almasını isterim şahsen.Bu yüzden mesela Mariah Carey-Whitney Houston When you believe harika bir şarkıdır lakin sözlerinde aşk yok daha çok inanmak,azmetmek,başarmak gibi konular işlenmiş.Ne bileyim bu benim düşüncem ;) Ben de tavsiyelerinize bir tane daha eklemek isterim kendimce; Bryan Adams-Have you ever really loved a woman .Bir adamın bir kadını nasıl sevmesi gerektiğini ve ona olan gerçek sevgisini anlatan çok güzel bir şarkı.
Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman? - YouTube

aynen şiddetle tavsiye ederim bende ilk bu şarkıda dans istiyorum :))

hepinizin cevapları için cok tesekkur ederım ama dedıgım gıbı ılk dans ve bu sarkı turkçe olmalı bu benım görusum ve ben sarkıyı gözlerıne bakarak sölemek ıstıyorum daha eskıde olabılır eskıler hep ıyıdır genelde yıllandıkca daha guzel deger kazanır ve hıc eskımez ilhan irem anlasana mesela:)

kızlar bnde 2011de evlendim dans şarkım soner arıca ''Seni Seviyorum '' oldu şiddetle tavsiye ederim:16:
diğer önerilerim de hülya avşar ''sonsuza dek''
rafet el roman ''ömrümün sahibi''
özcan deniz ''hayat arkadaşım ''
bunları bi dinleyin derim :34::34:

hepinize mutluluklar canlar:)))):16:

bunlar güzelmiş bak:) banada fikir oldu teşekkür ederim. Bende ilk dans müziğinin türkçe ve sözlerinin güzel anlamlı olmasını isterim

''ben bir tek kadın sevdim''selamı sahının bu abımın dans muzıgı olucak bende bu olsun ısterdım ama onlarınkı olucagı ıcın baska seyler bakıyorum.soner arıca guzel evet:)

onur akın seviyorum seni.. ekmeği tuza banıp banıp yer gibi.. o biziim şarkımız zaten..

hepinizin cevapları için cok tesekkur ederım ama dedıgım gıbı ılk dans ve bu sarkı turkçe olmalı bu benım görusum ve ben sarkıyı gözlerıne bakarak sölemek ıstıyorum daha eskıde olabılır eskıler hep ıyıdır genelde yıllandıkca daha guzel deger kazanır ve hıc eskımez ilhan irem anlasana mesela:)

Merhaba,cnm bnde Bora Öztoprak Seni Seviyorum şarkısını düşünüyorum hem pek duyulmamış hemde hoşuma gitti bit dinlemeni tavsiye ederim.

Back