• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar yarın kalp atışlarını görmeye gidicem nolur dua edin..geçen hafta yoğun kanama geçirmiştim bi haftadır yatıyorum..doktor kesenın seklini begenmedim gelişmeyebilir demişti kanamam olduğunda..yarın inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım :18::18::18:

canım inşallah bebeğin seninledir duyarsın rabbim yardımcın olsun

Kızlar test yaptım idrardan ama anlamadım dikkatli bakınca çok hafif bir ikinci çizgi var yani var ile yok arası anlamı ne şimdi bunun :/

Perimasali oncelikle hayirlisi olsun. Benden 5 kere toplama yapildi. Son seferinde iki catlatma ignesini pespese yaptim, yani iki kullanan ben varim :)
Mrb bende memorial de tedavi sürecindeyim şu an 7. Günde yumurtalar büyütülmeye devam ediyor benimde sana birkaç tavsiyem olacak öncelikle ilk görüşmede muayenede olsan ücret ödemiyorsun saat 5 e kadar dr lar orda sanırım ama tedaviye başladıktan sonra her sabah 8 30 da çağırıyorlar iki günde bir gidiliyor genelde önce kan veriyorsun sonda muayene öğleden sonrada telefonla arayıp kullanman gereken ilaç dozu hakknda bilgi veriyorlar benim dr tercihim nur hanım ve müstecep bey ikisindende memnunum ama henüz semra hanımı göremedim görmedende bitecek galiba şimdi asıl mesele benim dozum belli olmadan dr reçete yazdı kan verdim neyse zehra hanım adında müşteri temsilcisi var beni onunla görüştürdüler niyeyse anlam veremedim oda bana hemen git ilaçlarını al dedi birde bi eczane ismi verdi git ben zehra hanımın halasının kızıyım de sana indirimli verecekler dedi yapay olduğu bariz belliydi zaten neyse bende saf tecrübesiz gidip aldım tabii kadının ismini vermedende indirim yaptılar herkese yapıyorlarmış zaten tekrar döndüm hastaneye hemşire kullanımlarını tarif etti menogon gonal f ve ovitrelle yazdı ikişier üçer kutu neyse başladık menogonla iki üç kontrole gidiyorum en son gidişimdr dr a gonal f ler duruyor ne zaman kullancz dedim kullanmyccz ki dedi neden yazdınız dedim ben al kullan dedim mi dedi sinirlerim bozuldu birşey demedim tabii eczanede soğuk zincirleri geri almıyormuş anlayacağın 450 lira çöpe gitti ilaçlar dolapta duruyor resmen dalga geçiyorlar tavsiyem ilacın dozun belli olmadan ilaçlarını birden alma kullandıkça tek tek al iki tane de çatlatma iğnesi yazmış şimdiye kadar iki tane kullananıda görmedim beklycz yani boş yere 500 lira zarara soktular onun dışında güvenim tam iyi görünüyorlar ama kısmet tabii inş hayırlı olur seninde pozitif olur

inşallah canm ya inşallah..hem heycan hem korku karmakarışık duygular içindeyim :( nasıl sabah olucak bu gece...

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım beklemek bitmiyor ben beş haftalık hamileyim ama hala sevinemiyorum elim yüreğimde bişey mi olacak diye rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar yarın kalp atışlarını görmeye gidicem nolur dua edin..geçen hafta yoğun kanama geçirmiştim bi haftadır yatıyorum..doktor kesenın seklini begenmedim gelişmeyebilir demişti kanamam olduğunda..yarın inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım :18::18::18:

allah yardımcın olsun kucağına almayı nasıp etsın

Ayliiinnn inanmıyorum hamilesin demek oluyo bence kaçıncı gündü bugün Allah ım bize de nasib etsin çok sevindim
. Ayyy bilemedim şimdi 8. Günüm dayanamadım inşallah heycanlandım inşallah öyledir senin de benim de :)

canım bende de öyle çıkmıştı hatta ben inanmadım göz yanılması diye düşünmüştüm inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın
evet aklıma ilk o geldi ama şu an çok umutlandım :))

umarım hamıssındır canım...
teşekkür ederim canım ya bu gece uyku yok bana artık :)

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım beklemek bitmiyor ben beş haftalık hamileyim ama hala sevinemiyorum elim yüreğimde bişey mi olacak diye rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Bu korkularimiz kucagimiza alana kadar gecmez..test pozitif cikio kese olcakki, kalp atisi baslliycakmi saglikli ilerlicekmi ole olcakmi bole olcakmi..sorular endiseler..allah bian once kucagimiza almayi nasip atsin inşallah.bu cektiklerimizi onun bi kokusunu icimize cektimiz gibi unutur gideriz..

Bu korkularimiz kucagimiza alana kadar gecmez..test pozitif cikio kese olcakki, kalp atisi baslliycakmi saglikli ilerlicekmi ole olcakmi bole olcakmi..sorular endiseler..allah bian once kucagimiza almayi nasip atsin inşallah.bu cektiklerimizi onun bi kokusunu icimize cektimiz gibi unutur gideriz..

öyle canım kucağımıza alınca bu çektiklerimizi unutur gideriz yeterki rabbim o günü hayırlısıyla göstersin

Yok canım hiç bir belirtim yok bu gün sadece üşümem oldu çok o da havalardan galiba başka hiçbişey hissetmiyorum ağrı sızı hiçbişey
Anladım canım bende pek bişey hissetmiyorum test günüm Çarşamba ama doktoru arayıp Salıya almayı düşünüyorum kabul ederse
Tatil eşimle gidip yapmak istiyorum bakalım sen işe gidiyor musun ben yarın başlıcam bakalım gerçi erken bitecek yarın gelip dinlenirim yine

Anladım canım bende pek bişey hissetmiyorum test günüm Çarşamba ama doktoru arayıp Salıya almayı düşünüyorum kabul ederse
Tatil eşimle gidip yapmak istiyorum bakalım sen işe gidiyor musun ben yarın başlıcam bakalım gerçi erken bitecek yarın gelip dinlenirim yine
Yarın başlıyorum bende zaten başlamazsam velilerim okulu yakar heralde çok anlayışsız velilerim var benim durumum umurlarında değil malesef :( pozitif çıkarsa da gitcem artık idare edicem bakalım :) doktor salıya alırsa aynı gün öğrenicez yani süper olucak :)

Back
X