• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

özellkle transferden sonra antibiyotk kullanacaksn ya 6 7 litre iç bnce ayran meyve suyu iç ama sıvı al bol bol yumoşlarn yeri dolsn yoksa hamileln hep agrılı gecer söylm bak:34:tecrübe:54:

benim için zor olacak ama yapacak bişey yok :50:zaten hep kabızlık sorunu çekiyorum bu yüzden işte :17:

Happytobe nerde değeri 35 ti bugun tekrar yaptırcaktı değeri ikiye katlicak mı diye çok merak ettim duyan bilen var mııııııııı???
Kasıklarım çok ağrıo patlşcam sankiiiiii offfffffff:50::50::18:

az önce son iğnelerimi de yaptık :52::52::52:allahım inş hayırlara vesile eder :52::52:bana niye acaba çatlatma iğnesinin 4/1 yaptırdı :44::44:
siz çatlatma iğnesinin tamamını mı yaptınız :44:

az önce son iğnelerimi de yaptık :52::52::52:allahım inş hayırlara vesile eder :52::52:bana niye acaba çatlatma iğnesinin 4/1 yaptırdı :44::44:
siz çatlatma iğnesinin tamamını mı yaptınız :44:

bana çatlatma iğnesini 2toz 2su :52:çok kalın demekki onlar degerlerine göre veriyorlar canım:34:

Happytobe nerde değeri 35 ti bugun tekrar yaptırcaktı değeri ikiye katlicak mı diye çok merak ettim duyan bilen var mııııııııı???
Kasıklarım çok ağrıo patlşcam sankiiiiii offfffffff:50::50::18:

canım ben az önce bi yerde yorumunu okudum pazar günü testi tekrarlayacakmış canım :34:galiba testten sonra belli olur durumu

anammmm ben geldim herkez gitti yaaa...

kabak çekirdeği ve badem protein yönünden zengin kızlar, o yüzden yararlı.

bir de hep ananası sonra yiyin diyosunuz ama benim gebiş arkadaşıma doktoru maydanoz ve ananastan uzak dur demiş. hatta ben ananasın suyunu almıştım burda okuyup. öyle diyince içmedim.

veee kuru incir ile kuru kayısı ikilisine gelinceeeee; incirinde bağırsakları çalıştırmakla ilgili meziyeti var. muhtemelen ondan deniyor. transfer öncesi de yenmesi yumurtalar açısından iyidir diye dşünüyorum. ben tedaviden önce soğan kürü ve incir kürü yapmıştım. durumumu henüz bilmiyordum da :))) incirden pek haz etmiyorum. valla soğan o kadar zorlamadı yani. boğazım yanıyodu içerken. her gün yenisini hazırladım. 15 tanesini 1 litre suda 20 dk kaynat.koyu bi kıvamıda oluyo. inciri normalde severdim. o kadar tükettim ki artık yiyemiyorum.

bir de ceviz var kiiii, kendisi candır. severiz yeriz :)

Son düzenleme:
Back
X