- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #1.461
Saol canim allah razi olsun insallah bu ay hepimizin yuzu gulersaglika kucagimiza aliriz sanirim senin transfer oldu demi
Evet transferim perşembe günü oldu. Ayın 24'ünü bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canim allah razi olsun insallah bu ay hepimizin yuzu gulersaglika kucagimiza aliriz sanirim senin transfer oldu demi
canım tırsma benim canımın yanması ilacın değil hemşirenin sayesinde oldu damarı delmiş içeride kanama yaptı deri altında çok morardı.ilaç hafif bir yanma yapıyo o kadar kalçadan olan ilaç göbekten bende yapıyorum hiç acımıyo korkma eli hafif biri yaparsa acı bile duymazsın katlanıyoruz artık hepsine napalım sonunda yüzümüz gülsün diye...![]()
9. gün sakın idrar testi yaptırma, çıkmaz, kendini ve bebeklerini üzersin. Ama kanda azçok belli olur. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
kızlar benim de dün yumoş kont vardı
bir sürü irili ufaklı yumoşum olmuş
5. günde rahim kalınlığım 5.5mm sizce nasıl iyi mi :44:
yine göbekten gonal f vuruluyorum 187.52 tane daha iğne aldık cetrotide diye korunma iğnesiymiş bunlar
pzt sabah e2 için kan verilcek ve yumoşlara bakılcak inş o zaman kadar biraz daha büyürler![]()
Ohhhhh ne güzel hadi hayırlısı ayyyy en güzelllll al bebişleri inşşş bi sürüde dondurmaya kalır haber ver yarın gelir gelmez..
Hemen haber ver anaaaaaaam geçmez artık bundan sonra saatler sanaaaakendimde olduğunu düşündüm çok panik yaptımm ama bi yandanda çok güzel ne olursa olsun bunca emenin sonucu hakkında fikrin olucak. Siftahı yap arkandan bizde gelelim hayırlısıylaa inşallah
9.günde idrar testin negatif çıkar burda hep beraber ağlarız ne güzelkendini düşünmüosan bizi düşün etme allah aşkına 3 güncik daha bekle ben de seni beklerim hem bak söz sana
bana senden daha erken demişlerdi zannımca ama olsun valla beklerim sıkıntı yok
![]()
Yaaaa, keşke çıksa amaNe yapıcam ben o testle o zaman?
İsteeeeeeeeerrrrrriiiiiiizzzzzzzzz isssssssssstttteeerrrriiiiizzzzzz sonuç isterizzzzzzzzzzzzzzz![]()
Yaaaa, keşke çıksa amaNe yapıcam ben o testle o zaman?
Tamam, beklicem(( Ama sen bekleme. Seninkini önce öğrenip kutlayalım, sonra benimkini kutlarız inşallah.
Evet transferim perşembe günü oldu. Ayın 24'ünü bekliyorum.
Transfere kadar rahim kalınlığın 7 mm nin üstüne çıkar. Yumurtaların yaklaşık 20 mm civarı toplanacak. Toplama gününe kadar rahim kalınlaştırma için nar suyu tavsiye ediyorlar. Cetrotide büyüyen yumurtalarının çatlamaması için , ben çatlatmama iğnesi diyorum. İnşallah yumurtalarının hepsi sağlıklı ve olgun olur. Hakkında hayırlısı olsun.
Aslında bir transfer tarihi kaçıncı gün kaç tane embiryo tahlil günü listesi yapsak nasıl olur??
slm cnm.hatırlamaz olurmuyum hiç seni gördüğüme sevindim.çok saol cnm bakalım 5 i döllenmiş dün aradılar hepsi şu an çok iyi bir problem yok dediler.yarın sabah saat 8,30 da transferim var.umarım sımsıkı tutunur annesine ve 9 ay hiç bırakmaz.Allahım bu yolda uğraşan dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah...sen naptın başladınmı tedaviye?
Yok mu bu tarihlerde başlayacak olanlarrr![]()
kızlar tedavimden kalan gonal f 900 var. buzdolabında saklıyorum ve son kullanma tarihine de daha çok var. 405 tl ye aldım. zararına satacağım. ihtiyacı olan varsa uygun fiyata anlaşabiliriz. özelden yazarsanız sevinirim. birilerine yardımım dokunsun istiyorum.
Kızlar nasıl bi duygu hala anlayamadim.saat 12 de hastanedeydim su içtiğim halde idrara sıkışık değildim biraz yürümemi söylediler yarim saat kadar yürüdüm. Sonra transfer odasina indik ben coj heyecanliydim aglamamak icin kendimi zor tuttum sürekli ya musavvir (allahin bi ismi bebek isteyenlerin söylemesi iyi olur dediler ) dedim doktorum cok başarılı bi transfer oldugunu söyledi orda 5 dk durdum odada 7 dk filan durdum istesem tuvalete gidebilecegimi söylediler hemen gitmek zorunda kaldim maalesef dayanacak gücüm kalmamış tihastanede 2 saat 45 dakika durduk toplamda 4 kere tuvalate kalktim sorun olmaz dediler ama endiseliyim suan eve geldim bi kase çorba icip uzandim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ağrı sizi olmadigi icin cok kendimi sakınamiyorum onerilerinizi beklerim kizlar simdilik yasadiklarim bunlar
![]()