• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım tırsma benim canımın yanması ilacın değil hemşirenin sayesinde oldu damarı delmiş içeride kanama yaptı deri altında çok morardı.ilaç hafif bir yanma yapıyo o kadar kalçadan olan ilaç göbekten bende yapıyorum hiç acımıyo korkma eli hafif biri yaparsa acı bile duymazsın katlanıyoruz artık hepsine napalım sonunda yüzümüz gülsün diye...:49:

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın :) ilk deneme olunca insan korkuyor neler olacak acaba diye, göbekten yapılan acımıyor gerçektende ama ben kendime yapamıyorum :( o derece korkağım yani :1:

kızlar benim de dün yumoş kont vardı :52::52:
bir sürü irili ufaklı yumoşum olmuş :21:
5. günde rahim kalınlığım 5.5mm sizce nasıl iyi mi :44:
yine göbekten gonal f vuruluyorum 187.5:31: 2 tane daha iğne aldık cetrotide diye korunma iğnesiymiş bunlar
pzt sabah e2 için kan verilcek ve yumoşlara bakılcak inş o zaman kadar biraz daha büyürler :52:

Transfere kadar rahim kalınlığın 7 mm nin üstüne çıkar. Yumurtaların yaklaşık 20 mm civarı toplanacak. Toplama gününe kadar rahim kalınlaştırma için nar suyu tavsiye ediyorlar. Cetrotide büyüyen yumurtalarının çatlamaması için , ben çatlatmama iğnesi diyorum. İnşallah yumurtalarının hepsi sağlıklı ve olgun olur. Hakkında hayırlısı olsun.

Ohhhhh ne güzel hadi hayırlısı ayyyy en güzelllll al bebişleri inşşş bi sürüde dondurmaya kalır haber ver yarın gelir gelmez..

Hemen haber ver anaaaaaaam geçmez artık bundan sonra saatler sanaaaa :30:kendimde olduğunu düşündüm çok panik yaptımm ama bi yandanda çok güzel ne olursa olsun bunca emenin sonucu hakkında fikrin olucak. Siftahı yap arkandan bizde gelelim hayırlısıylaa inşallah:49::49::49:

9.günde idrar testin negatif çıkar burda hep beraber ağlarız ne güzel:47:kendini düşünmüosan bizi düşün etme allah aşkına 3 güncik daha bekle ben de seni beklerim hem bak söz sana:34:bana senden daha erken demişlerdi zannımca ama olsun valla beklerim sıkıntı yok :7:

Tamam, beklicem:((( Ama sen bekleme. Seninkini önce öğrenip kutlayalım, sonra benimkini kutlarız inşallah.

Yaaaa, keşke çıksa ama :( Ne yapıcam ben o testle o zaman?

Kanında çıktığı halde hala idrarında çıkmayanlar okuyorum.
Ayrıca, bugünlerde moralini yüksek tutman lazım. Mümkünse keşke ile başlayan cümleler kurmayacaksın, sonuna da " :( " üzgün surat işaretlerini koymayacaksın :)

Yaaaa, keşke çıksa ama :( Ne yapıcam ben o testle o zaman?

Kanda pozitif çıkarsa yapar saklarsın hep o testlerde çift görmek istemişimdir :27:

Tamam, beklicem:((( Ama sen bekleme. Seninkini önce öğrenip kutlayalım, sonra benimkini kutlarız inşallah.

24ü evlilik ve tanışma yıldönümümüz uğur yapıp o zaman yaptırabiliriz hele biraz gün yaklaşşın eşim diğer pazartesi yapalım dedi ama bakalım hayırlısı

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar geldim aranıza yaşım 23 2. deneme medical park bugün başladım tedaviye ilk iğnemi yaptım inşallah hepimizin yüzü bu kez güler :25:

Aslında bir transfer tarihi kaçıncı gün kaç tane embiryo tahlil günü listesi yapsak nasıl olur??

Transfere kadar rahim kalınlığın 7 mm nin üstüne çıkar. Yumurtaların yaklaşık 20 mm civarı toplanacak. Toplama gününe kadar rahim kalınlaştırma için nar suyu tavsiye ediyorlar. Cetrotide büyüyen yumurtalarının çatlamaması için , ben çatlatmama iğnesi diyorum. İnşallah yumurtalarının hepsi sağlıklı ve olgun olur. Hakkında hayırlısı olsun.

anladım canım en son ki aşılama da rahim kalınlığım 9.2 çıkmıştı inş yine öyle olur :31:evet bende duymuştum nar suyunun rahimi kalınlaştırdığını birazdan merkete gidip bakayım :52::52::52:evet canım pazar gününe kadar cetrotide yapıcam :21:bide bende pko var canım inş bol ve kaliteli yumurtalarım olur hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun :34:

slm cnm.hatırlamaz olurmuyum hiç seni gördüğüme sevindim.çok saol cnm bakalım 5 i döllenmiş dün aradılar hepsi şu an çok iyi bir problem yok dediler.yarın sabah saat 8,30 da transferim var.umarım sımsıkı tutunur annesine ve 9 ay hiç bırakmaz.Allahım bu yolda uğraşan dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah...sen naptın başladınmı tedaviye?

bende senı gordugume cok sevındım cnım boyle guzel haberlerıne daha cok sevındım ınsallah sımsıkı tutunup hıc bırakmıcaklar annelerını transferınde sorunsuz gecsın ınsallah cnım benim dun adet gunumdu cnm olmadım :( beklıyorum adet oldugum gun 2.veya3. gunu doktora gıdıcem strat vercez ınsallah bı aksılık cıkmassa

canlarımm transferimin 9. gunu kutlu olsun:32::32::32:
idrar testi yapcaktım sabah ama korktum.
aksam kan testi yaptırmaya acile gitcem insallah hayırlı haberlerle dönerim dua edin ne olur :43::43:

kızlar tedavimden kalan gonal f 900 var. buzdolabında saklıyorum ve son kullanma tarihine de daha çok var. 405 tl ye aldım. zararına satacağım. ihtiyacı olan varsa uygun fiyata anlaşabiliriz. özelden yazarsanız sevinirim. birilerine yardımım dokunsun istiyorum.

Kızlar nasıl bi duygu hala anlayamadim.saat 12 de hastanedeydim su içtiğim halde idrara sıkışık değildim biraz yürümemi söylediler yarim saat kadar yürüdüm. Sonra transfer odasina indik ben coj heyecanliydim aglamamak icin kendimi zor tuttum sürekli ya musavvir (allahin bi ismi bebek isteyenlerin söylemesi iyi olur dediler ) dedim doktorum cok başarılı bi transfer oldugunu söyledi orda 5 dk durdum odada 7 dk filan durdum istesem tuvalete gidebilecegimi söylediler hemen gitmek zorunda kaldim maalesef dayanacak gücüm kalmamış ti :( hastanede 2 saat 45 dakika durduk toplamda 4 kere tuvalate kalktim sorun olmaz dediler ama endiseliyim suan eve geldim bi kase çorba icip uzandim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ağrı sizi olmadigi icin cok kendimi sakınamiyorum onerilerinizi beklerim kizlar simdilik yasadiklarim bunlar ;)

kızlar tedavimden kalan gonal f 900 var. buzdolabında saklıyorum ve son kullanma tarihine de daha çok var. 405 tl ye aldım. zararına satacağım. ihtiyacı olan varsa uygun fiyata anlaşabiliriz. özelden yazarsanız sevinirim. birilerine yardımım dokunsun istiyorum.

Bir tane hiç açılmamış gonal f450 m vardı elimde götürdüm devlet hastanesi tüp bebek merkezinedeki doktora bıraktım ihtiyacı olan mutlak vardır verin diye çok sağolun dediler .yardımın dokunması böyle yapılır benim bildiğim yada burada dersin kargolaycağım ihtiyac sahibine yada gider kendi merkezine bırakırsın vs vs...gebelik takvimine göre 6 aylık hamilesin( maşşalh allah sağlıkla almayı kucağına nasip etsin inaşllah darısıda bize olsun )6 aydır elinde ilacınla durup şimdi satmak istiyorsun bunun adı yardım olmaz hiç yoktan eline ne geçse iyidir olur.ha normal bi durum sen böylesini tercih etmişsin saygı duyarım kınamak yada başka bir şey içinde yazmadım yanlış anlaşılmasın "birilerine yardımım dokunsun "kısmını düzeltiyorum sadece.

Kızlar nasıl bi duygu hala anlayamadim.saat 12 de hastanedeydim su içtiğim halde idrara sıkışık değildim biraz yürümemi söylediler yarim saat kadar yürüdüm. Sonra transfer odasina indik ben coj heyecanliydim aglamamak icin kendimi zor tuttum sürekli ya musavvir (allahin bi ismi bebek isteyenlerin söylemesi iyi olur dediler ) dedim doktorum cok başarılı bi transfer oldugunu söyledi orda 5 dk durdum odada 7 dk filan durdum istesem tuvalete gidebilecegimi söylediler hemen gitmek zorunda kaldim maalesef dayanacak gücüm kalmamış ti :( hastanede 2 saat 45 dakika durduk toplamda 4 kere tuvalate kalktim sorun olmaz dediler ama endiseliyim suan eve geldim bi kase çorba icip uzandim ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ağrı sizi olmadigi icin cok kendimi sakınamiyorum onerilerinizi beklerim kizlar simdilik yasadiklarim bunlar ;)

Ay arkadaşım ya ne kadar sevindim anlatamam allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:49::nazar:
Sorun olmaz sen endişe etme daha öncede demiştim ya avrupada sedyeden sonra direk yürütüyorlar diye korkma o yüzden sıkıntı yapma bebişlerinin keyfini sür:34:dondurmaya kaldı mı ???
Şimdi biraz yat biraz otur az az evib içinde yürü kan dolaşımın artsın başla bizim gibi gün saymaya :6:

Back
X