2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Hayırlı olsun. Sağ-salim kucağına almanı dilerim. Bence senin sayıda yumurtası olan biri için 2.gün embriosu avantajlı. Hiç bir yapay ortam anne rahmi kadar iyi olamaz. Eğer sağlıklı iseler zaten tutunacaklar. Dışarıda bekletmenin bir anlamı yok. Ben de hep dışarıda gelişemeyen embriolarım için üzülürdüm, niye 2.gün transferi yapmıyolar ki, o zaman hepsini denemek şansım olurdu. Tabii benimki doğru bir düşünce değil, ancak inşeAllah sana yapılan çok doğru bir yol.

Her hangi yapılacak bir şey yok. Günde 1-2 dilim ananas yemeği öneriyolar. Senin yerine olsam bu saatden sonra bitkisel ürün kullanmazdım. Ben de sonuncu tedavide bitkisel çay içiyordum, ancak tedaviye başlayınca kestim. Bitkilerde bitkisel hormonlar var ve istenmeyen şeylere yol aça bilir. Hatta bende iki defasında da kist yaptı. Yine de tedaviye kadar ara-sıra kulanmaya devam ediyorum.Sen bebişinden berk tutunki bebişin de sana tutuna bilsin. Morelini yüküek tut, kendini hamile gibi düşün ve bu durumun tadını çıkar. Olmayınca her şeye rağmen insan üzülüyor. O yüzden bu dönemi güzel geçir. Dilerim sonucun da güzel çıkar.

ben yarın gidiyorum büyük ihtimal tarnsfer günüm belli olacak bende esterofem lucrin folikasit kullanıyorum hayırlısı allah hepimizn yardımcısı olsun :26:

Çok teşekkür ederim güzel cevabın için.yarın ben evde tek başıma olacağım eşim 24 saat yok ve ailem yada arkadaşlarımda burada hiç kimsem yok bana bakabilecek.mesela çay demlemek için çaydanlık kaldırmak çorba için tencere kaldırmak yere eğilip doğrulmak gibi günlük sıradan yaptığımız ev halinin azaltılmışı şekli bile zararlı mı ??topiğin tamamını okuyacağım tekrar teşekkürler bu arada test gününeü yarışamışsın hadi hayırlısı hepberaber sevincez inş

zor süreci atlatmışsın cnm inşallah hep birlikte sevinicez artıkk

İnşallah canım ya inşallah..son gün hakkaten kötü oluyor insan birde hep herşey olabilir şeklinde konuşuyorlar ya o deli ediyor beni mesela yarın hepsi duruyor olabilir ama hepsi gitmişte olabilir :18:neyse artık hayırlısı dün gecede uyumadım bugün zombi zom zom stil devam

Olucak kesin denilenilen olmadı aaa bu hayatta denilenin oldu onun için sen inancını sağlam tut elinden geleni yap gerisi allahtan nasip..

İnşallah canım sağolasın duaların için hep beraber olsun bebişlerimiz hep beraber sevinelim dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inş..ederim eve gelir gelmez

Transefer saati kardeşliği YAŞASIIINNNNNNNNNNşaka bir yana canım hiç canını sıkma ne kadar erken o kadar iyi inan bana bak annelerini hissederek maniviyat bulacaklar bölünüp embiryo olup sımsıkı tutuncaklar sana inşallah .buraya kadar geldiğimize şükretmemiz gerekiyor aslında inan ama bebek istiyoruz kucakta ne yapalımmm

En güzeli bunu diyebilmek bence zaten.sen ferah tut içini yatın alıp bebişlerimiz gelelim hayırlısıyla

hayırlısı olsun inş sonun da güzel olur sende şimdi heyecan hat safhalardadır rabbim inş bizlerde nasip etsin

Yarın transferi yapılacak arkadaşlar Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Yazılanları okuyunca bende heyecanlandım :) Transferiniz yapıldığı andan itibaren hamile olduğunuzu düşünün, zaten aksi ispatlanana kadar hamilesiniz :) Moraller yüksek olsun , güzel haberlerinizi bekliyorum...

canım ben tencere ve tabakları; 1,5 metre boyunda bi dolabım var mutfakta ona koydum. normalde mutfak dolabının üst rafında durudu, ben parmak ucuna doğru kalkıp uzanarak alabiliyordum ama onu yapmayayım diye transferden önceki gece yerlerini değiştirdim. zaten iki kişiyiz ve tencerelerim küçük o yüzden ve fazlada ağır değiller. çok fazla eğilip doğrulmamaya çalış. uzun süre ayakta da durmamalısın bence. ben yemek yapacağım zaman, misal patates soyulcaksa oturup soyuyorum. çabuk yapılabilecek yada uzun zaman başında beklemek gerekmeyecek şeyler hazırlamaya çalışıyorum. :) o kadar da dikkatsiz değilim canımmmm

inşallah canım... Hepimizin ayrı bir sınavı var bizim de sınavımız buymuş sabretmekten,güçlü olup inancımızı kaybetmememiz gerek...

iyi geceler kızlar, Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin. Yüreğimizden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşallah hepimize.

Sağol canımmmmm ya ay inşallah aminnnnnnnnn
Uyuyamıyorum vallahi yok içim kıpır kıpır bebişlerimizi alıp geliverydikkkkkk hayırlısıyla

Doğru söylüyorsun, her ay aslında aksi ispatlanana kadar hamileyiz:) Aslında teknik olarak şu an transfer bekleyen herkes hamile sayılır, yumurtaların döllenmesi gerekmiyor mu hamile sayılabilmek için? :))) Büyük moral oldu yazdıkların, Allah razı olsun.

Yarın sık sık burdan haberleşelim :)) Allah ikimizin de yardımcısı olsun yarın. Embriyolarımız sımsıkı tutunsunlar, kucağımıza almak da nasip olsun.

Zombi zom zommmmmmmmmm
Amin canım ya vallahi kendin kadar senide düşünüyorum yarın olaydı hayırlısıyla gelir gelmez yazıcam sende yaz

Günaydın günaydın günaydııınnnnnnnnnnnnnn
Herkese süper süper transferler çabuk çabuk gebelik sonuçları şahane yumyumlu opu lar tomtis kadar büyük yumyumlu tesaviler olsunnnnnnnnnn

ekd ve beneklıbonbon...bugun transfer gununuz buyuk gun ...rabbım yardımcınız olsun ...sonuclarınızı merakla takıp edıcem....ekd rahıme cızık atma ıslemı banada yapıldı senın pozıtıf sonucun bana umut olacak.....

Kızlar herkese merhaba!! Bende dün akşam başladım iğnelerime umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.. Size bir soru sorsam. Tedavi süresince işten ne kadar izin almak gerekir?

herkese günaydın
ne güzel yaa sizleri görünce bende ekim ayı bir gelse diye heyecan yapmaya başladım inşallah Rabbim bana da transfer aşamasına gelmeyi nasip eder aynı zamanda pozitif sonucu almayı
transferi gerçekleşen arkadaşlar inşallah 12 gün sonra hepiniz mutlu sonuca ulaşırsınız ve koca koca göbiüşlü olursunuz ilerleyen aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…