2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar yardım lütfen bugün keseyi gördüm ama betahcg değerim perşembe 2024, bugün 1445 niye böyle oldu bu nedemek şimdi ağlamak istemiyorum şimdi...

kızlar yardım lütfen bugün keseyi gördüm ama betahcg değerim perşembe 2024, bugün 1445 niye böyle oldu bu nedemek şimdi ağlamak istemiyorum şimdi...

canım doktorunla görüştünmü o ne dedi bu düşüşe. Amaaan hepsi boş Allah ol dediyse olur inşaallah. Allah bu yolda yürüyen herkesin muradını versin. Canım sende sitres yapıpta bebişleri üzme . Rabbim kucağına almayı nasib etsin inşaallah canı gönülden dua ediyorum.

Rabbim isteğen herkesin dualarını kabul etsin, sağol iyi dileklerin için doktorla şimdi konuştum bu düşüş kötü ama takip edicez bi süre dedi.

Canim oldu transfer cok ama cok zor zordu idrara cok sikistim cunku 12 dediler 1.30 da aldilar iki tane yapti doktor ama ben tutamadim 20 dik sonra idrarimi surguye yaptimhemde cok zorlandim 1.5 saat sonradanhastaneden ciktim bisey olmax demi yaaa
Bisi olmaz tabi nolacak ben hemen kalkıp tuvalete gittim canım 1 dk bile yatmamistim transferden sonra 2 saat yol gittim bide bak bebislerim benimle cok sükür bu kadar incelemeyin allah insallah ol derse olur:) hayırlı olsun transferin ins sıkı sıkı tutunurlar sana:)

Canim oldu transfer cok ama cok zor zordu idrara cok sikistim cunku 12 dediler 1.30 da aldilar iki tane yapti doktor ama ben tutamadim 20 dik sonra idrarimi surguye yaptimhemde cok zorlandim 1.5 saat sonradanhastaneden ciktim bisey olmax demi yaaa

Bende surgu istedim be yaptım. Hic kolay olmuyor Surguye yapmak. Ama ben wc dede sakınca görmüyorum. İcini ferah tut.

kızlar benim durumumda olup düzelen var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum...

kızlar benim durumumda olup düzelen var mı lütfen yorumlarınızı bekliyorum...

Topiklerden birinde okumuştum. Kese görünmeden önce çiftten teke dusen gebelik olmuş degerleri o yüzden düşmüş diye. Ama kaçıncı haftalardi bilmiyorum. İnsallah seninde öyledir ve gebeligin dev eder.

Bende surgu istedim be yaptım. Hic kolay olmuyor Surguye yapmak. Ama ben wc dede sakınca görmüyorum. İcini ferah tut.

Canım bende çok çok zorlandım 15. Dk da zor yetiştirdiler valla gülmekten yarısı sürgüye yarısı yatağa:) hastanede yarım saat sonra postaladı beni yoldada takır tukur geldik hemde tek embriyo umarım tutunmuştur cingöz seninkilerde inş bırakmazlar seni

Ah Sagol tatlim inşallah dediğin gibi olur. Bırakmasın cingozler bizi. Ben 5. Günü'de devirdim. O gülme krizi bendede oldu. Çıkan sesten. Esimde yanımda olunca uanmayla birlikte krize girdim. Ama yatağı islatmamayi başardım ben :))

Gebelik bolumune Betahcg degeri düşüşü baslikli bir topikle konu Acsana mutlaka benzer olayı yaşayan birileri çıkacak ve yardımcı olacaktır.

Bugün benim 3. Gün dü 15 kasım test tarihim kızlar şimdi ben ist da annemdeyim ama batmanda kalıyorum iki aydır buradayım sizce test tarihinden önce eşimin yanına evime dönüp orda mı test yapsam yoksa ist da kalıp mı yapsam uçakta çok stres oluyorum etkiler mi acaba negatif olsa dr la görüşürüm diyorum ama eşim olmadıktan sonra neyini görüşeceksin diyor zaten kızgınım dr a iki tane 5. Gün embriyom vardı bir tane transfer etti öteki çöp oldu kararrsız kaldım

Canım dondurulmuş kaldınız senın? Belirtti felan varmı bende suan hıcbısey yok. Gercı daha 1. Gunüm 19 Kasım test tarıhım offf nasıl geçecek yaaa

Canım dondurulmuş kaldınız senın? Belirtti felan varmı bende suan hıcbısey yok. Gercı daha 1. Gunüm 19 Kasım test tarıhım offf nasıl geçecek yaaa

Hayırlı olur inş benim bugün 4. Gün alnımda ve yüzümün sol tarafında sivilceye benzer oluşumlar car ağrıyorda anlam veremedim sadece dün sol kasıkta batma oldu 6 7 saniye çok heyecanlandım :)) ama tabi benim yumurtalıklarda bayağı büyümüştü ondan olabilir transfer günü 7 embyon oluşmuştu dediler üçüncü gün arayıp 5 tane iyi kalite demiştiler transfer günü iki tane kalmış 5. Gündü ikisi transfer olacaktı ama sağolsun dr kabul etmedi son dk tek embriyo orta kaliteden biraz yüksek ama iyiden düşük ötekinin kalitesi biraz daha düşük emriyolog istersen dondur çok iyi değil ama sonuçta yaşıyor dedi dondurmadım bende ama içim acıdı yaşıyordu ya annelik duygusu işte :))

Olsun canim ins tutmiustur bebeisin bakalim hayirlsi bekleyip gorelim

Kızlar yarın test günüm saat 11 de gidip kan verecem. Daha düne kadar şiş olup ağrıyan göğüslerimde bu gün ağrı falan kalmadı. Hiçbir belirti yok bende. Şimdiden elim ayağım titriyo yarın ne yapacam ben....!

Ay çok heyecanlı benimde cuma günü ben perşembeden idrar testi yapcm negatif çıkarsada ona göre çok heyecan yapmayayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…