- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.721
çok üzüldüm canım Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun olmazsa da zamanı değilmiş demekki Rabbim ne zaman nasip ederse
Canin lutfen morelini bozma bol bol dua edelim elimizden baska bisey gelmez Allahtan umut asla kesilmez sakin üzülme
çok üzgünüm malesef bende kaybediyorummm bebegimii halbuki ne kadarda güzel yükselmişti degerimmm((
hamile olan arkadaşlar lütfen herseyi dikkate alın kasık agrısı bel ağrısı bi damla kan bişe olmaz olur böle şeyler hamilelikde demeyin lütfen ....
benim hafta sonu kasık agrım başladı cmt akşamm merkezi aradım normal olur hamilelikde dediler neyse bebek kendine yer yapıooo die birde üstüne sevindim(sonra pazar hiç gene agrı neyse dedim akşam pembe bi kan geldi çok hafif ohhhh iyice yerleşti bebek dedimmm neyse genede rahat edemedim hastaneyi aradım iğne vurdur düşük tehliken var dediler hemen iğne yaptırdımm ama gene agrım geçmedi ((pzt acile gittim kan tahlili yaptılarr 400 e düşmüşş bugün kendi doktoruma gittim kaybedioruz dedii offf yaaa ne acıııı bişeeee şimdi içim acıooo durduramıyorum içimm resmen kopuyorrr
Cok uzuldum gercekten...benim daha test gunum gelmep ogrendim bile negatif old.bugun yine.. sizin ki daha da zor bir durum. Ne diyeceğimi bilmiyorum Allah yardimci niz olsun
Kızlar birşey srcm emriyoları dondurmak için en az kaç tane olması lazım birde illaki birinci kalitede olması mı gerekiyor[/QU
Sayısıda kaliteside hiç farketmiyo canım, benim 6 taneydi 1 tane transfer ettiler 5 tanesini dondurttuk ve kaçıncı kalite de olduğunu da bilmiyorum.
Valla canım ona embriyolog kararveriyo galiba benim 9 tane embriyom Vardı ve en iyi 2 tane transfer edildi ve orta kalitedeydi kalanlar dondurulacak kalitede değil dendi ve dondurmadılarKızlar birşey srcm emriyoları dondurmak için en az kaç tane olması lazım birde illaki birinci kalitede olması mı gerekiyor
Valla canım ona embriyolog kararveriyo galiba benim 9 tane embriyom Vardı ve en iyi 2 tane transfer edildi ve orta kalitedeydi kalanlar dondurulacak kalitede değil dendi ve dondurmadılar
Yarın transferim var saati belli değil 5 döllenmiş varmış ama birincikalitede varmış ikinci kalitede iki tane embriyo istycm inş kabul ederler
tesekkür ederim kızlar evet inşş olurrr da biter bu hasrett kaç yıldır denemedimiz sey kalmadı tüp bebek en son basamaktı ve olurr gibi geliodu ama nasibi yokmuşş ...(
dondurulmuşla hamile kalan varmı ?
canım neden ikinci kalite istiyorsun anlayamadım? ne güzel işte 1. kalite embriyoların varmış Rabbim kucağına almayı nasip etsin
bız bırıncı kalıte olsun dıe takla atıyoruzmıllet ıkıncı kalıte ıstıyor...
canım senin adına çok üzüldüm canın sağ olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden. İnşaallah tüp bebeğe muhtaç olmadan kendiliğinden hamiş kalırsın. Merak ettim canım kaçıncı denemendi. Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür inşaallah. Nasrettin hocanın dediği gibi eşekten düşenin halinden yalnızca eşekten düşen anlarmış tabiri caizse.
bız bırıncı kalıte olsun dıe takla atıyoruzmıllet ıkıncı kalıte ıstıyor...
Ha şimdi oldu işte ne bileyim anacım acaba sen mi yanlış biliyorsun diye düşündüm inşallah 2 tane transfer ederler gerçi ha bir ha iki tutacak olduktan sonra hiç farketmez yeterki Rabbim ol desinYanlış anladınız yahu :) niye 2. Kalite isteyeyim hemşire birde var ikide var dedi ben onun dışında diyorum ki dr tek embriyo transfer etmek isterse ben iki tane embriyo istycm:)
olumsuz sonuçlanan arkadaşlarımm allah yardımcınız olsun sabrınızı bol versin en kısa zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah
Yarın transferim var saati belli değil 5 döllenmiş varmış ama birincikalitede varmış ikinci kalitede iki tane embriyo istycm inş kabul ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?