2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar benim günüm aydın olmadı malesef, kanamam var doktor kan tahlili yaptıdı sonucun düşmüşse düşük yapıyosundur dedi moralim çok bozuk bebeğimi kaybetmek istemiyorum lütfen dua edin bana....

İnşallah bebeğin seninledir. Allah yardımcınız olsun. Allahım sen Saras88 kulunu ve bebeğini koru!

bgn kan sonucumu aldım 1.6 ya düşmüş anlasılan bebegimi kaybettim. 1 günde olsa annelik duysunu tattım buna da şükür...

[/FON

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, Allahımdan hayırlısını diliyorum...
düşük riskim ve ara ara kanamam devam ediyo 1 hafta rapor verdi doktor perşembeye kadar bişey olmazsa kontrole gidicem tekrar.

bgn kan sonucumu aldım 1.6 ya düşmüş anlasılan bebegimi kaybettim. 1 günde olsa annelik duysunu tattım buna da şükür...
meracım ya çok üzüldüm pozitifti senin en son allah sabır versin hayırlısını dilemekten başka çare yok

Rabbim elbet birgün hepimizin yüzünü güldürecek, hayırlısı böyleymiş üzme kendini, inşallah bidahaki sefere ikiz bebişlerin olsun (amin).

çok üzüldüm canım Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun
canım sakın umutsuzluğa kapılma elini karnına koy ve bol bol dua et ne zaman tutunacağı belli olmaz bebişin umarım 10. gün iyi haber alırsın...
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun olmazsa da zamanı değilmiş demekki Rabbim ne zaman nasip ederse

çok üzgünüm malesef bende kaybediyorummm bebegimii halbuki ne kadarda güzel yükselmişti degerimmm ((

hamile olan arkadaşlar lütfen herseyi dikkate alın kasık agrısı bel ağrısı bi damla kan bişe olmaz olur böle şeyler hamilelikde demeyin lütfen ....

benim hafta sonu kasık agrım başladı cmt akşamm merkezi aradım normal olur hamilelikde dediler neyse bebek kendine yer yapıooo die birde üstüne sevindim(sonra pazar hiç gene agrı neyse dedim akşam pembe bi kan geldi çok hafif ohhhh iyice yerleşti bebek dedimmm neyse genede rahat edemedim hastaneyi aradım iğne vurdur düşük tehliken var dediler hemen iğne yaptırdımm ama gene agrım geçmedi ((pzt acile gittim kan tahlili yaptılarr 400 e düşmüşş bugün kendi doktoruma gittim kaybedioruz dedii offf yaaa ne acıııı bişeeee şimdi içim acıooo durduramıyorum içimm resmen kopuyorrr

çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin kaça kadar yükselmişti değerin keseyi görmüşmüydün

canım ben en son transferin 16 günü baktırdım 600 olmuştu ve gerek yok denildi bi daha bakmamıza artış güzel dediler şuan 7 haftaya girecektikk kısmet olmadı

canım ben en son transferin 16 günü baktırdım 600 olmuştu ve gerek yok denildi bi daha bakmamıza artış güzel dediler şuan 7 haftaya girecektikk kısmet olmadı

Canim yaa inan cok uzuldum allah tekrar hamilelik nasip etsin insallah kendini birakma kehf suresini ac oku rahatlarsin insallah canim

canım senin adına çok üzüldüm canın sağ olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden. İnşaallah tüp bebeğe muhtaç olmadan kendiliğinden hamiş kalırsın. Merak ettim canım kaçıncı denemendi. Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür inşaallah. Nasrettin hocanın dediği gibi eşekten düşenin halinden yalnızca eşekten düşen anlarmış tabiri caizse.

Cok üzüldüm yaaa. Offff. Allah yardımcın olsun. Cok zor. Teselli edecek cümle yok biliyorum ama hayırlısı buymuş demekten baska da care yok. Allah tez gunde anne yapsın seni.

Insss en enn kisa zamanda rabbim nasip eder cok zor benim bi hamileligim daha vardi bu sekilde 8 hafta kaybetmistik onuda yaa(simdi ocakda dondurulmus la denicez bakalimm

Allah sabir versin canim hayirlisi Allahtan bibakarsin Allahin izniyle kendiliginden olmus insallahda oyle olur kendini uzme canim
Gebilde yarin kontrolum var Doktor rahim kalinligina bakacak eher dystuyse tedaviye baslicaz artik tedaviye baslamakda bir Problem olmaya basladi Allahim bu yolda yuruyen herkesin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…