- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.441
Slm kızlar bugün tumurta toplama oldu e2 çok yüksek değerden bayağı düşmüş dedi dr kaliteyi belirlermiş bu neyse bu konuda moral zaten bozuk şimdi sormak istediğim toplamadan sonra kasık ağrılarım bayağı oldu yarım saatten fazla sürmüş işlem hemşire biraz zor alındı dedi kasık ağrıları biraz iyi olduda afedersiniznarka tarafta makatta ağrım var aradada kramp şeklinde zorluyor beni anlam vveremedim sizce neden olmuş olabilir?
Geçmiş olsun canım ağrı normal ama makatneden agriyor bilmiyorum. Yumurta sayin hakkinda bilgi vermediler mi
9 toplandı sanırım ama olgun olan olmayan toplandı dediler off yarın arayıp sorcm sayıdan çok umarım olgun çıkan olur
Canım ne desem bilmem ki. Offff. Okudum şimdi ağzım açıkkaldı aaa dedim gerçekten üzüldüm adına inşallahbaşka sefere umudunu yıtırme. Benm üçüncü de oldu sabrettım yapacak başka bişi yok dimi. Seni üzmek gibi olmasın. Ben dün kese görmeye gittim ikiz miş înşallah benle kalırlar. Rabbim herkese versin inşallaaaah.
Olur inşallah canim zaten senin bebek tam bir mucize olucak ve tum aksiliklere ragmen annesine sımsıkı tutunacak inşallah
Gerçekten öyle Allah sonunu selamet eyler inş mesela bugünde eşim sperm verince yere dökülmüş örnek kaybı olmuş bakcz yetersiz olursa ararız dediler aramadılar :) bi sotun yoktur heralde hem üzülüyorum hem gülüyorum hem umutluyum hem umutsuz :)
canım benim sayıya takılma benimde 10 tane toplandı ama sadece 2 tanesi ikinci güne gelebildi hamile kalmamız için bir yumurta bile yetiyoBazılarınızda yumurta sayısı ne kadar yüksek. Benim en fazla 4 yumurtam olmuştu.. Bu kadar fark çok değilmi ? İlaçlar mı yapıyor bu şekilde ? Benim ilaçla 4 tane oluyor. .. İlaçsız hiç olmayacak sanırım
Malessef kızlar olmadı. Ağlasam rahatlıycam ama olmuyor kısmet değilmiş(
iyi akşamlar kızlar, bugün benim transferimin 19. günü yeni bi hemileliğim var, sormak üstediğim şey kasıklarım ara ara ağırıyo, göbeğimin tam altı çok ağırıyo ve en önemlisi belim çok şiddetli ağırıyo bu normal mi çok korkuyorum...
kızlar cevap vericek kimse yok muuuuu
Canim bende de olmustu dis gebelik korkusuyla doktora gitmistim çok şiddetli ağrı vardi simdi bir oglum var istersen sende bir git doktora
iyi akşamlar kızlar, bugün benim transferimin 19. günü yeni bi hemileliğim var, sormak üstediğim şey kasıklarım ara ara ağırıyo, göbeğimin tam altı çok ağırıyo ve en önemlisi belim çok şiddetli ağırıyo bu normal mi çok korkuyorum...
teşekkür ederim bugün doktorumla konustum haftaya cuma gel dedi ama dayanamazsam gidicem çok tedirginim
Evet 16 adet birinci kalite doğru okumuşsun 2 adet transfer edildi 14 adette donduruldu mikroenjeksiyon yöntemi kullanıldı ve ilk denemem benim yaşadığım ülkede genelde 2 embriyosu transferi yapılıyor canım ve 2 embriyomda benimleYani sende 16 tane birinci kalite embrio olduğu halde 2.gün transferimi yapıldı? Doğrumu anlamışım? Kaç tanesi ve kaçıncı günde donduruldu? Bu sizin kaçıncı denemenizdi? Doğru anlamışsam dr niye böyle yaptığı için ne açıklama verdi acaba? Çok merak ettim gerçekten:26:
Ben şimdiye kadar ya embrio sayısı az olduğu için, ya düşük kalitede olduğu için, ya da çok olsa da erken gelişimleri durdurğu için 2.gün transferi yapıldığını duymuştum.
Bazılarınızda yumurta sayısı ne kadar yüksek. Benim en fazla 4 yumurtam olmuştu.. Bu kadar fark çok değilmi ? İlaçlar mı yapıyor bu şekilde ? Benim ilaçla 4 tane oluyor. .. İlaçsız hiç olmayacak sanırım
kızlar dün doktora gittim.çok küçük bi kistim varmış engel değil dedi doktor ve 75 lik Gonal'le başladık tedaviye. Rabbim tedavimi ve herkesin tedavisini hayırlı etsin. tez zamanda beklediğimiz bebeklerimize kavuştursun inşallah. bu defa biraz önlem aldık ve düşük doz başladık. kızlar dua edin de bu defa daha fazla sağlıklı embriyo olsun inşallah.....
Allaha emanet olun.
bu arada hamile arkadaşlar tebrik ediyorum...Allahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?